Event Halloween event!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Αγαπητοί παίκτες,

To Halloween είναι εδώ! Για να γιορτάσουμε, το πανίσχυρο κοράκι θα ανοίξει το θησαυροφυλάκιό μας για περιορισμένο χρονικό διάστημα για να σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε μυστικιστικά αντικείμενα για να σας βοηθήσουν στο πεδίο της μάχης.

Οι πόρτες στο θησαυροφυλάκιο θα ανοίξουν στις 30 Οκτωβρίου στις 14:00 και θα κλείσουν ξανά στις 2 Νοεμβρίου στις 14:00.

ds_halloween_main.png


Μία φορά την ημέρα το θησαυροφυλάκιο θα σας αποκαλύπτει το περιεχόμενό του. Προτού μπορέσετε να επιλέξετε, τα στοιχεία θα ανακατευτούν και θα κρυφτούν. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ένα πλακίδιο για να αποκαλύψετε το έπαθλο που κρύβεται πίσω από αυτό.

Θα σας επιτρέπεται να ανοίγετε ένα πλακίδιο δωρεάν κάθε 24 ώρες. Δώδεκα ώρες αργότερα θα σας δοθεί άλλη μια ελεύθερη επιλογή. Οι επιλογές ισχύουν μόνο για την τρέχουσα ημέρα, οπότε φροντίστε να τα χρησιμοποιήσετε πριν τελειώσει το χρονόμετρο!



Αφού ξεκλειδώσετε όλα τα πλακίδια, πρέπει είτε να περιμένετε μέχρι να εξαντληθεί ο μετρητής στην επάνω δεξιά γωνία ή μπορείτε να αποφασίσετε να ξαναγεμίσετε τα πλακίδια. Προσοχή όμως! Τα αντικείμενα θα είναι ίδια με πριν. Δεν θα λάβετε νέα επιλογή. Τα αντικείμενα στο θησαυροφυλάκιο θα αντικατασταθούν με διαφορετικά μόνο όταν τελειώσει ο χρονοδιακόπτης.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή