Ανακοίνωση 20 Χρόνια Αναμνήσεις

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
panorama.png



20 Χρόνια αναμνήσεων!



Πολεμιστές, διπλωμάτες, ηγέτες, φίλοι και ... κατάσκοποι!


Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν διαγωνισμό! Τι καλύτερο για να γιορτάσουμε την 20η επέτειο των Φυλετικών Μαχών! Δύο απίστευτες δεκαετίες γεμάτες με αξέχαστες στιγμές, αγαπημένες φιλίες και απεριόριστες περιπέτειες. Αυτό το ορόσημο δεν αφορά μόνο το ίδιο το παιχνίδι. πρόκειται για τον απίστευτο αντίκτυπο που είχε σε όλους μας.

Καθώς αναλογιζόμαστε τις αμέτρητες ώρες αποστολής τρένων και αποφυγής τους, ανατρέχοντας σε επικές αναφορές μάχης και δημιουργώντας αιώνιες συνδέσεις, μας κυριεύει μια βαθιά αίσθηση ευγνωμοσύνης. Εσείς, οι παθιασμένοι παίκτες μας, έχετε μεταμορφώσει την ταπεινή μας δημιουργία σε κάτι πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι. Είναι η αφοσίωσή σας που έκανε αυτό το ταξίδι δυνατό.

Και τίποτα από αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς το πάθος, την αφοσίωση και την αγάπη σας για το παιχνίδι. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουμε αυτός ο διαγωνισμός να είναι ξεχωριστός και διαφορετικός και έχοντας αυτό κατά νου θα απονείμουμε ένα βραβείο σε όλους τους συμμετέχοντες που ακολουθούν τους κανόνες του διαγωνισμού (δείτε παρακάτω).

Τώρα, θέλουμε να ακούσουμε τις ιστορίες ΣΑΣ. Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή κοινοποιώντας ένα σύντομο βίντεο, διάρκειας 15 έως 60 δευτερολέπτων, όπου αφηγείστε πώς το παιχνίδι μας άφησε ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή σας. Είτε είναι η χαρά της κατάκτησης ενός επίμονου γείτονα, οι φιλίες που δημιουργήθηκαν σε μια φυλή ή οι επικές μάχες που κέρδισαν τον κόσμο, θέλουμε να τα μάθουμε όλα. Οι ιστορίες σας είναι η καρδιά του παιχνιδιού μας που χτυπά και αξίζουν να τις μοιραστούμε.


Ανταμοιβές


Αυτή είναι μια γιορτή! Ανεβάζοντας το βίντεό σας, οι συμμετέχοντες που ακολουθούν τους κανόνες του διαγωνισμού (δείτε παρακάτω) θα λάβουν 600 νομίσματα εντός παιχνιδιού! Αν θέλετε να μοιραστείτε περισσότερα από ένα βίντεο, θα θέλαμε να τα δούμε όλα, Ωστόσο, αυτός ο διαγωνισμός περιορίζεται σε 1 βραβείο ανά άτομο.

Θα επιλέγουμε – κατά την κρίση μας – βίντεο καθημερινά! Αυτά τα βίντεο θα κοινοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας ως single ή ως σύνολο!


Περιορισμένες ανταμοιβές


  • Ένα μπλουζάκι υπογεγραμμένο από την ομάδα των Φυλετικών Μαχώνπηγαίνει σε κάθε έναν από τους πρώτους 20 συμμετέχοντες, οι οποίοι ανεβάζουν βίντεο ακολουθώντας τους κανόνες του διαγωνισμού (δείτε παρακάτω)!

    Οπότε βιαστείτε και μην τα χάσετε!

    Οι διαχειριστές της κοινότητας μας θα έρθουν σε επαφή με τους πρώτους 20 συμμετέχοντες που θα κερδίσουν το T-Shirt για να λάβουν τα στοιχεία σας.


Κανόνες του Διαγωνισμού


Θέλουμε να είστε ο εαυτός σας και να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο απλό για να το απολαμβάνουν όλοι!

Εδώ είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να ακολουθήσετε,

1) Συγκατάθεση! Η συμμετοχή απαιτεί τη συγκατάθεσή σας για να ακολουθήσετε τους κανόνες αυτού του διαγωνισμού και να μοιραστείτε το βίντεό σας μαζί μας. Αυτό το κάνετε προσθέτοντας τη γραπτή δήλωση " Συναινώ με τους Όρους και Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού και συμφωνώ ότι η InnoGames μπορεί να χρησιμοποιήσει και να μοιραστεί αυτό το βίντεο όπως ορίζεται στο άρθρο 5 των Όρων και Προϋποθέσεων του διαγωνισμού " στην ανάρτησή σας που περιέχει το βίντεο που ανεβάσατε.

Μπορείτε να βρείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο συνημμένο σε αυτήν την ανάρτηση στο φόρουμ.

Τα βίντεο που ανεβαίνουν χωρίς αυτήν τη συγκατάθεση δεν θα υπολογίζονται ως μέρος του διαγωνισμού.

2) Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 30 Ιουνίου και μόνο οι συμμετοχές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα ληφθούν υπόψη.

3) Το απόρρητο είναι σημαντικό! Σας ζητάμε να αποφύγετε την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας που παρέχει ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία για εσάς ή άλλους στο βίντεό σας (συμπεριλαμβανομένου ονόματος, διεύθυνσης, τοποθεσίας κ.λπ.).

4) Ζητάμε από αυτές τις ιστορίες να ακολουθούν τους κανόνες του φόρουμ και αυτές οι ιστορίες να μην έχουν σχεδιαστεί για να προσβάλλουν, να χλευάζουν ή να έχουν κακό πνεύμα. Οποιεσδήποτε ιστορίες έχουν ακατάλληλο και ευαίσθητο περιεχόμενο, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να διαγράψουμε την ανάρτηση.

5) Ένα βραβείο ανά άτομο. Μπορείτε να στείλετε όσα βίντεο θέλετε, αλλά οι ανταμοιβές περιορίζονται σε μία φορά.

6) Μικρή διάρκεια! Το βίντεο πρέπει να είναι από 15 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό.

7) Κανένα υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν soundtrack, βίντεο φόντου ή εικόνες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

8) Περιορισμοί ηλικίας, για τη συμμετοχή είναι υποχρεωτικό να είστε 18 ετών και άνω.


Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, επιπλέον αναφερόμαστε ρητά στους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο συνημμένο σε αυτή τη δημοσίευση του φόρουμ.


Ερωτήσεις και σχόλια


Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να ελέγξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και μη διστάσετε να μας στείλετε μια Αίτηση Υποστήριξης

Σας ευχαριστούμε και πάλι που παίξατε το Φυλετικές Μάχες και το κάνατε, καθώς και την κοινότητά μας, στο μέρος που ήταν τα τελευταία είκοσι χρόνια! Ανυπομονούμε πολύ για τις ιστορίες σας!

Με εκτιμιση,

Η ομάδα των Φυλετικών Μαχών

 

Συνημμένα

  • Tribal Wars Contest T&Cs.pdf
    160 KB · Προβολές: 46
Κορυφή