Event Σπήλαια της Απληστίας

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
logo.png


Σπήλαια της Απληστίας


Χαιρετισμούς Πολεμιστές,

Προετοιμαστείτε για μια νέα περιπέτεια στις Φυλετικές Μάχες! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επερχόμενη εκδήλωσή μας, τα "Σπήλαια της Απληστίας", που θα ξεκινήσει στις 24 Μαΐου 2023. Αυτό είναι ένα event όπου μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας μονοπάτι μέσω του χάρτη, με τρεις λωρίδες για να διαλέξετε και περιστασιακές ευκαιρίες για να περάσετε σε άλλες λωρίδες.

map.png

Καθώς ταξιδεύετε στον χάρτη, θα πολεμήσετε τους εχθρούς και θα αναβαθμίσετε τα στατιστικά σας, με την ευκαιρία να κερδίσετε ρουμπίνια στην πορεία. Χρησιμοποιήστε τα για να αγοράσετε αντικείμενα από το κατάστημα και να προετοιμαστείτε για ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις.

battle.png

Για να τα βγάλετε πέρα από το event, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε την ενέργειά σας με σύνεση. Ξεκινάτε με 10/10 ενέργεια και θα παίρνετε ένα για κάθε ώρα που έχετε λιγότερο από το μέγιστο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρόσθετη ενέργεια με Πόντους Premium, αλλά επιλέξτε με σύνεση μεταξύ των επιλογών αναπλήρωσης 1, 5 ή 10 ενέργειας.

Στατιστικά​
Κατάλογος​
Μην ξεχάσετε να παρακολουθείτε τα στατιστικά, το απόθεμά σας και τον ίδιο τον χάρτη. Θα δείτε την υγεία, τη ζημιά, την πανοπλία και την πιθανότητα καίριου χτυπήματος στην αριστερή πλευρά της οθόνης και το απόθεμά σας με τρία διαφορετικά εμπορικά νομίσματα στα δεξιά. Ο χάρτης αποτελείται από 18 πεδία, συμπεριλαμβανομένων των πεδίων μάχης, εκδήλωσης, θησαυρού, εμπόρου, αφεντικού και πεδίων προόδου, με δρόμους και διασταυρώσεις για πλοήγηση στην πορεία.


stats.png
inventory.png


Ελπίζουμε να είστε ενθουσιασμένοι που θα αντιμετωπίσετε τα «Σπήλαια της Απληστίας» και θα αποδείξετε τις ικανότητές σας ως πολεμιστής. Καλή τύχη, και η μοίρα να σας χαμογελάσει!
 

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
To event θα τρέξει μέχρι τις 28 Μαϊου.

Περισσότερες πληροφορίες για το event θα βρείτε εδώ:


Εάν έχετε κάποιο σχόλιο για το event, μπορείτε να το αφήσετε εδώ.
 
Κορυφή