Event Η επίθεση της Ορδής

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
horde_w1000px.jpg

Ο εχθρός είναι προ των πυλών! Οι ορδές των βαρβάρων προελαύνουν προς το βασίλειό σου.
Υστερείτε αριθμητικά γι' αυτό χρησιμοποιείστε την πείρα σας για να αποκρούσετε τις επιθέσεις τους!


Η επίθεση της Ορδής!

Αγαπητοί παίκτες,

οι Ορδές των βαρβάρων επιτίθενται ξανά! Θα αφιχθούν στις 15 Μαρτίου 2023 στις 14:00 και θα σας δώσουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις επίλεκτες δυνάμεις σας για να αντεπιτεθείτε και να κατατροπώσετε τις άμυνές τους για πολύτιμα αντικείμενα.
Το event θα λήξει στις 20 Μαρτίου 2022.



Στη Μάχη!

Στόχος αυτού του event είναι να νικήσετε την άμυνα και να επιτεθείτε στα πέντε στρατηγικά και λιγότερο φυλασσόμενα σημεία του εχθρικού στρατού. Για να νικήσετε την άμυνα θα πρέπει να μαντέψετε ποια μονάδα είναι στη σωστή θέση. Για να γίνει αυτό, θα επιλέξετε μια μονάδα για κάθε σημείο και θα τη στείλετε στη μάχη. Μετά από κάθε μάχη θα δείτε μια επισκόπηση του αποτελέσματος, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς θα νικήσετε τη μάχη.

Αν η μονάδα είναι σωστή, θα φαίνεται από το χρώμα. Το πράσινο σημαίνει πως είναι η σωστή μονάδα για το σημείο. Το κίτρινο σημαίνει πως είναι η σωστή μονάδα για τη μάχη, αλλά όχι για το σωστό σημείο. Και το κόκκινο πως αυτή η μονάδα δεν χρειάζεται καθόλου σε αυτή τη μάχη. Κάθε επίθεση που στέλνετε χρειάζεται ένα Επιθετικό Σχέδιο. Οι στρατηγοί σου θα έχουν έτοιμο ένα Επιθετικό Σχέδιο κάθε ώρα.

horde_slots.jpg


Μόλις όλα τα σημεία είναι σωστά, θα νικήσετε στη μάχη και θα δημιουργηθεί μια καινούρια. Η έναρξη μιας νέας μάχης απαιτεί δύο Επιθετικά Σχέδια. Μόλις η νέα μάχη ξεκινήσει, τα σημεία αλλάζουν και χρειάζονται νέες μονάδες για να νικήσετε.

Ανταμοιβές

Κατά τη διάρκεια του event θα συλλέγετε "Guidons" τα οποία και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα του event για να πάρετε χρήσιμα αντικείμενα. Θα λαμβάνετε 150 Guidons για κάθε επιτυχημένο χτύπημα, άρα 750 Guidons ανά μάχη. Επιπρόσθετα Guidons θα δίνονται για τη νίκη σε μια μάχη. Μπορείτε να λάβετε έως και 500 Guidons κατ' αυτό τον τρόπο, αλλά η ποσότητα που θα λάβετε εξαρτάται από τις προσπάθειες που χρειάστηκαν για να κερδίσετε. Όσες περισσότερες επιθέσεις χρειάστηκαν, τόσα λιγότερα Guidons θα παίρνετε.

Το κατάστημα του event θα παραμείνει ανοιχτό για 24 ώρες μετά τη λήξη του event. Στη συνέχεια θα κλείσει και θα αφαιρεθούν και τα αχρησιμοποίητα Guidons.

Ελπίζουμε να σας αρέσει το επανασχεδιασμένο event και τυχόν σχόλιά μπορείτε να τα υποβάλετε στο Discord!
 
Κορυφή