Ανακοίνωση Ανακοίνωση σχετικά με παράβαση Κανονισμών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Αγαπητή κοινότητα,

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται εκτεταμένη χρήση παράνομων λογισμικών σε συγκεκριμένους Κόσμους. Αποφασίστηκε απο την Εταιρεία, οι αποκλεισμοί που θα δοθούν να είναι οριστικοί και χωρίς τη δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας. Για την προστασία όλων των παικτών που παίζουν, και μετά απο δικό μου αίτημα, θα δοθεί σε όλους τους παίκτες η δυνατοτητα παραδοχής της χρήσης με σκοπό να βοηθήσετε τους συμπαίκτες σας και να προλάβετε την ενδεχόμενη καταστροφή.

Συνοψίζοντας:

1. Απο σήμερα (11/1/2023) και για τις επόμενες 7 ημέρες (εώς τις 18/1), έχετε τη δυνατότητα να στείλετε αίτηση και να παραδεχτείτε τη χρήση παράνομου λογισμικού. Σε αυτήν την περίπτωση, και εάν το λογισμικό που μας δώσετε ταιριάζει με τα στοιχεία που έχουμε απο το σύστημα, ο αποκλεισμός θα είναι ολιγοήμερος μη επιθέσιμος.

2. Μετά απο αυτό το διάστημα, όλοι οι αποκλεισμοί θα έιναι μόνιμοι επιθέσιμοι χωρίς καμία δυνατότητα αναίρεσης. Ακόμα και εάν μας στείλετε το λογισμικό μετά τον αποκλεισμό, δεν θα αλλάξει η φύση του.

3. Δεν θα γίνει δεκτή καμία ένσταση. Έχουμε πάρει άδεια απο την Εταιρεία να μετατρέπεται ο αποκλεισμός σε global ban χωρίς προειδοποίηση.

Υ.Γ. Οι "πονηροί" που θα προλάβουν να δωρίσουν τα χωριά τους, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μεταφέρουν τον αποκλεισμό σε άλλο λογαριασμό, ή να αφαιρεθούν τα χωριά.

Υ.Γ2 Όπως γίνεται κατανοητό, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αναφορά κινήσεις που θεωρείτε πως παραβιάζουν τους Κανονισμούς όσο αναφορά τα παράνομα λογισμικά, επισυνάπτοντας τα στοιχεία που έχετε.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή