Event Μάχη του Πύργου

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Μακριά στον παγωμένο Βορρά, τρεις φατρίες βρίσκονται σε μια επική μάχη. Διασταυρώνουν τα ξίφη τους για αιώνες χωρίς να έχει ανακηρυχθεί καμία νικήτρια. Προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημά τους, ζήτησαν τη βοήθεια των φυλών του Νότου για να βοηθήσουν στις μάχες τους και τους προσφέρουν ως αντάλλαγμα πλούσιες ανταμοιβές. Στο επίκεντρο αυτής της αιώνιας μάχης βρίσκεται ένας σκοτεινός πύργος με θέα το παγωμένο πεδίο της μάχης. Το ύψος και τα ισχυρά του τείχη τον καθιστούν όχι μόνο ένα αξιοσημείωτο μνημείο αλλά και ένα σημείο εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας. Αυτό το εμβληματικό μνημείο έχει δώσει το όνομά του στην "Μάχη του Πύργου".

Red-flag-200x200.png
green-flag-200x200.png
blue-flag-200x200.png



Η Μάχη

Η μάχη ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου και θα λήξει στις 21 Δεκεμβρίου. Οι τρεις φατρίες θα αναμετρηθούν για την επικράτηση στον παγωμένο Βορρά: το τάγμα των χαυλιοδόντων (Κόκκινοι), το τάγμα των δέντρων (Πράσινοι) και το τάγμα του κύματος (Μπλε).

Με την έναρξη του event θα τοποθετηθείτε σε ένα τάγμα. Αυτά αποτελούνται από 40 παίκτες το καθένα (10 σε μικρούς κόσμους). Για τις επικείμενες μάχες, αυτοί θα είναι οι συμπολεμιστές σου.

Το event αποτελείται από αρκετές μάχες με την κάθε μία να διαρκεί 24 ώρες. Μετά από συνεχείς μάχες ο παγωμένος άνεμος θα αφήσει το σημάδι του και θα εξαναγκάσει σε υποχώρηση τα τάγματα, για να ανασυνταχθούν και να επιτεθούν ξανά.

Σε κάθε μάχη θα είστε αντιμέτωποι με τα άλλα δύο τάγματα και το καθένα θα μάχεται εναντίον των άλλων. Ως μισθοφόροι θα μάχεστε στο πλευρό αυτών που δίνουν την καλύτερη ανταμοιβή. Ενώ λοιπόν η φατρία που θα πολεμάτε γι' αυτήν θα αλλάζει σε κάθε μάχη, η παρέα σας δεν θα αλλάζει. Στην τελική είστε μισθοφόροι και όχι λεηλατητές! Αυτό όμως σημαίνει πως θα αντιμετωπίζετε και διαφορετικούς εχθρούς σε κάθε μάχη.


bott.jpg





Οι μονάδες

Με την έναρξη έχεις δέκα τάγματα υπό τις εντολές σου τα οποία και μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να επιτεθείς ή να αμυνθείς σε τομείς του πεδίου της μάχης. Ένας τομέας προσαρτάται σε μια φατρία εάν ένα από τα μέλη της φτάσει την αμυντική του τιμή στο μηδέν. Μόλις προσαρτηθεί, οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τάγματα για να υπερασπιστούν τον τομέα, που αυξάνει την αμυντική δύναμη και κάνει δυσκολότερη την ανακατάληψή του από τις άλλες φατρίες. Αναλόγως του τρόπου συμπεριφοράς του τάγματος, μπορεί να προσθέτει ή να αφαιρεί έναν έως τέσσερις πόντους από την αμυντική τιμή. Για την ενίσχυση των στρατευμάτων του, κάθε παίκτης λαμβάνει ένα επιπλέον τάγμα κάθε ώρα.


Glory-Icon-80x80.png
Regiment-01.png
Regiment-02.png
Regiment-03.png
Glory-Icon-80x80.png





Σημαντικές Ανταμοιβές

Στο τέλος κάθε γύρου όλοι οι παίκτες της μάχης ανταμοίβονται με Δόξα, που καθορίζεται από τους τομείς που κατείχε η φατρία τους στο τέλος του γύρου και την επιμέρους θέση της ομάδας τους στην κατάταξη. Υπάρχουν και αποστολές που δίνουν επιπλέον Δόξα.

Η Δόξα χρησιμοποιείται στο κατάστημα του event για να ανταλλαχθεί για αντικείμενα, που θα βοηθήσουν το στρατό σου.Μετά τη λήξη του event το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για 24 ώρες. Μετά και από αυτόν τον έξτρα χρόνο το κατάστημα θα κλείσει οριστικά και η Δόξα που δεν έχεις χρησιμοποιήσει θα χαθεί.






Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας στο για event στο Θέμα Συζήτησης ή στο επίσημο Discord!​
 
Κορυφή