Αναβάθμιση Αναβάθμιση στην έκδοση 8.298

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Αναβάθμιση στην έκδοση 8.298


Γεια σε όλους,

Η επόμενη ενημέρωση μας θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου και μαζί της θα εφαρμόσουμε κάποιες μικρότερες βελτιώσεις στο παιχνίδι.


Σάρωση
  • Η Σάρωση είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, το οποίο είναι σχετικά νέο, και σε πολλούς από εσάς φαίνεται να αρέσει, καθώς βοηθά τους αμυντικούς παίκτες να λεηλατήσουν στην αρχή ενός κόσμου. Τώρα έχουμε προσθέσει μια ποικιλία ρυθμίσεων που μπορούν να εφαρμοστούν σε μελλοντικούς κόσμους, που σχετίζονται με τον τρόπο που χρησιμοποιείται η σάρωση σε κόσμους με Όριο farm.
Προστασία νύχτας

  • Έχουμε προσθέσει μια ποικιλία πληροφοριών σχετικά με την προστασία νύχτας που θα εμφανίζονται στην επισκόπηση ρυθμίσεων ενός κόσμου.
Διαχειριστής λογαριασμού

  • Πρόσφατα εισαγάγαμε τη δυνατότητα ρύθμισης του προτύπου κατασκευής για τον Διαχειριστή στο widget στην επισκόπηση του χωριού. Ωστόσο, όταν υπάρχει ένα ενεργό πρότυπο στρατολόγησης, δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσετε την εκτέλεση αυτού του προτύπου. Αυτή η δυνατότητα προστέθηκε τώρα.

Feedback


Όπως πάντα, εαν έχετε κάποιο διαθέσιμο feedback σχετικά με την Έκδοση 8.298, μπείτε στο Discord και μοιραστείτε το με την Κοινότητα!

Η Ομάδα των Φυλετικών Μαχών
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή