Ανακοίνωση Round of the Gods: Προεγγραφές & μεταφορές Premium!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Αγαπητοί παίκτες,

Οι προεγγραφές για τον Round of the Gods μόλις άνοιξαν!

Πολλοί απο εσάς μας ρωτάτε για την δυνατότητα μεταφοράς πόντων Premium απο τον Ελληνικό server στον Ιταλικό. Γι' αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα για πρώτη φορά να ανταλλάξετε τους πόντους σας! Πως θα γίνει αυτό ομως;

1. Κατευθύνεστε στο Κέντρο Υποστήριξης και επιλέγετε το "Επικοινωνήστε μαζί μας". Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

2. Στην ενότητα Κατηγορία, εισάγετε την επιλογή Ερωτήσεις.

3. Στην ενότητα Κόσμος, εισάγετε την επιλογή Κανένας.

4. Στην ενότητα Θέμα, βάζετε Round of the Gods ή Ο γύρος των θεών.

5. Στο μήνυμα βάζετε το ποσό που θέλετε να αφαιρεθεί και το ακρίβες username σας στον Ιταλικό server (ΠΡΟΣΟΧΉ! Δεν θα έχετε τον ίδιο λογαριασμό με τον Ελληνικό server. Πρέπει να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό εαν δεν το έχετε κάνει ήδη)


Διευκρινήσεις:

  • Οι μεταφορές premium θα δεν θα επιστρέφονται.
  • Δεν θα έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του λογαριασμού που λαμβάνει τους πόντους. Αυτό σημαίνει πως αν δώσετε τον λάθος αποδέκτη, δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τους πόντους και να σας τους επιστρέψουμε, οπότε δώστε μεγάλη προσοχή στο να μην κάνετε κάποιο λάθος.
  • Κάθε λογαριασμός θα μπορεί να μεταφέρει (και να λάβει) το μέγιστο ποσό των 2.000 πόντων premium. Σε περίπτωση που χρειαστεί, θα ανοίξει μελλοντικά ένα θέμα που θα σας επιτρέπει να μεταφέρετε περισσότερους πόντους.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή