Διεθνής κοινότητα για ταχύτητες

b8ff.pt

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Γεια σε όλους!

Είμαι εδώ για να σας προσκαλέσω, τους παίκτες ταχύτητας, να συμμετάσχετε στο διακομιστή discord μου.
Προσπαθώ να δημιουργήσω ξανά μια διεθνή κοινότητα για τις ταχύτητες - όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν πολλοί διακομιστές ταχύτητας σε όλες τις διαφορετικές αγορές του παιχνιδιού και οι πιο έμπειροι παίκτες ταχύτητας παίζουν λίγο πολύ σε όλους, επειδή η συμπάθεια των ρυθμίσεων μπορεί να ποικίλλει.

Αλλά εδώ και πολύ καιρό, δεν νομίζω ότι υπήρχε τρόπος να συνδεθούν όλες οι κοινότητες - με τον διακομιστή μου στοχεύω να κάνω ακριβώς αυτό.
Έχουμε διεθνείς συνομιλίες και συνομιλίες με βάση την κοινότητα - με αυτόν τον στόχο είναι να δώσω στους παίκτες την ευκαιρία να μιλήσουν με άτομα από άλλους διακομιστές, να βρουν φίλους για να παίξουν με ή εναντίον, αλλά και να τους δώσω την ευκαιρία να μιλήσουν στη δική τους συνομιλία και να μιλήσουν τη δική τους γλώσσα.

Επίσης, ψάχνω να έχω τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο για κάθε διακομιστή, κάποιον που θα συντονίζει τις εθνικές συνομιλίες, κάποιον που θα μου λέει τι προτείνουν ή ζητούν οι άνθρωποι, κάποιον που θέλει να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια εθνική κοινότητα, τέτοια πράγματα . Στείλτε μου μήνυμα διαφωνώντας αν θέλετε να είστε αυτό το άτομο :p

Οι συντονιστές του παιχνιδιού είναι επίσης πολύ ευπρόσδεκτοι! Έχουμε ήδη μερικούς από άλλους διακομιστές που φαίνεται να ενδιαφέρονται γι' αυτό, οπότε ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τους παίκτες ενθουσιασμένους να παίξουν ξανά και ίσως στο μέλλον να έχουν μερικά τουρνουά και να κάνουν τους γύρους ταχύτητας τόσο διασκεδαστικούς όσο ποτέ άλλοτε. (ο διακομιστής προφανώς δεν είναι επίσημος, αλλά σεβόμαστε τους κανόνες του παιχνιδιού και θέλουμε μόνο να τον βοηθήσουμε να ευημερήσει :p)

Έχουμε επίσης πολλά βίντεο με έμπειρους παίκτες για να βοηθήσουμε τους νέους παίκτες να μάθουν και να κατανοήσουν καλύτερα το παιχνίδι, και είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να ξεκαθαρίσουμε τις αμφιβολίες, γι' αυτό ελάτε μαζί μας και μάθετε μαζί μας!



Θα σε δω εκεί!
Duck
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Καλημέρα

Μπορείς να γράψεις το username σου στο ντισκορντ για να σε βρίσκει εκεί όποιος ενδιαφέρεται.
 
Κορυφή