Ανακοίνωση Ανακοίνωση της InnoGames αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία 2

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει ήδη προκαλέσει πολύ πόνο σε αρκετό κόσμο. Ο στρατός της Ρωσίας επιτείθεται σε σπίτια, αλλά και άλλες σημαντικές δομές αφήνοντας πίσω νεκρούς.
Η θέση της InnoGames είναι ξεκάθαρη: Απέναντι στον πόλεμο, κάθε μορφής. Έχουμε συναδέλφους τόσο στην Ουκρανία και της Ρωσία που δουλεύουν για την InnoGames και το μόνο που θέλουμε είναι να τελειώσει αυτός ο πόλεμος. Όσο τα σπίτια και οι ζωές των Ουκρανών δέχονται επίθεση, βλέπουμε τους πρόσφυγες απο την Ουκρανία να φτάνουν στη Γερμανία, και κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε. Σαν μία έκκληση για ειρήνη, αλλάζουμε το πάνω μέρος της σελίδας του forum μας.
Αποφασίσαμε να μην αφαιρέσουμε τη δυνατότητα απο τους Ρώσους παίκτες να παίξουν τα παιχνίδια μας. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν περνά μόνο απο το χέρι μας. Ανα πάσα στιγμή μπορεί η Ρωσική κυβέρνηση να απαγορεύσει τα παιχνίδια μας. Γι' αυτό το λόγο, προτείνουμε και επιτρέπουμε στους παίκτες της Ρωσίας να χρησιμοποιούν μία σταθερή σύνδεση VPN σε περίπτωση που απαγορευτούν τα παιχνίδια της InnoGames στη Ρωσία.

Οι σκέψεις μας είναι σε όλους τους ανθρώπους στην Ουκρανία που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας ενός πολέμου που δεν διάλεξαν. Μείνετε δυνατοί!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή