Ανακοίνωση Ενώσεις/Εξαπάτηση παικτών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Αγαπητή Κοινότητα,

Μετά απο αρκετή σκέψη και εισήγηση πολλών παικτών, αποφασίστηκαν τα εξής:

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε ένωση παικτών ή δωρεά χωριού για τις πρώτες 45 μέρες ενός κόσμου. Αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε ένωση (merge), αλλά και κάθε περίσταση στην οποία μπορεί να δωρίσει κάποιος ένα χωριό πχ. ο παίκτης να παίζει για να βγάλει μερικούς πόντους premium για μελλοντικό κόσμο ή να έχασε τον στρατό του και να αποφάσισε να σταματήσει.

Επίσης:

Σύμφωνα με τον Κανονισμό 4.6:

Κατά τη διάρκεια της Επιτήρησης, ο κύριος χρήστης του λογαριασμού είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επιλογή του επιτηρητή και θεωρείται πως ο επιτηρητής ενεργεί με τη σύμφωνη γνώμη του. Αυτό ισχύει για όλες τις αλλαγές που έγιναν στον (ή από τον) λογαριασμό, καθ' όλη τη διάρκεια της επιτήρησης. Μεμονωμένη ή συνεχόμενη κατάχρηση μιας επιτήρησης μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των εμπλεκόμενων λογαριασμών. Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Ομάδας Διαχείρισης η κατά περίπτωση επιβολή ποινών.


Μετά απο πολλή σκέψη, αποφασίστηκε να επεκταθεί ο Κανονισμός αυτός και στις περιπτώσης εξαπάτησης παικτών με σκοπό το προσωπικό/φυλετικό όφελος.


Παράδειγμα:

Ο παίκτης Α που είναι δούκας μίας φυλής ζητάει απο τον παίκτη Β να στείλει στρατό 3 ώρες μακρία. Μόλις αυτό γίνει, ο παίκτης Α κατακτά το χωριό του παίκτη Β.
Ο παίκτης Α που είναι δούκας μιας φυλής ζητάει απο τον παίκτη Β να στείλει στρατό μακριά. Μόλις γίνει, στέλνει τον παίκτη Γ να κατακτήσει το χωριό. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρχουν ποινές και για τον παίκτη Α και για τον παίκτη Γ.


Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι Κανονισμοί θα εφαρμόζονται στον μέγιστο βαθμό και οι αποκλεισμοί θα μεταφέρονται σε όλους τους Κόσμους των παικτών. Όπως πάντα ΔΕΝ δίνονται άδειες για κατάκτηση χωριών. Οι αιτήσεις "ενημέρωσης" δεν λαμβάνονται ως αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση αποκλεισμού.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή