Ανακοίνωση Ανακοίνωση της InnoGames αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Αγαπητοί παίκτες,

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε όλοι με μεγάλη θλίψη τις καταστροφικές συνέπειες της εισβολής του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία. Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι από τις καταστροφικές σκηνές πολέμου που εκτυλίσσονται σε αυτό το μέρος του κόσμου. Καμία ψυχή στον κόσμο δεν πρέπει να βιώσει την αγωνία, την καταστροφή και την απώλεια που προκαλεί ένας πόλεμος και δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα για εκατομμύρια ανθρώπους τις τελευταίες ημέρες.

Η InnoGames διέθεσε 10.000€ στον Ερυθρό Σταυρό, τον γνωστό οργανισμό που διενεργεί ανθρωπιστικό έργο που εκτείνεται από την παροχή βοήθειας σε πρόσφυγες έως την εκπαίδευση ιατρών. Εκτός αυτού, εξετάζουμε την αποστολή κλινοσκεπασμάτων, στρωμάτων και άλλου εξοπλισμού, σε οργανισμούς που είναι υπεύθυνοι να παράσχουν βοήθεια στον λαό της Ουκρανίας που εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εστία του εξαιτίας αυτού του φρικτού πολέμου.

Αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν γνωρίζει πώς να το πράξει. Έχουμε μια όμορφη και δυνατή κοινότητα παικτών στην Ουκρανία και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτούς και να τους στηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μια αξιόπιστη λίστα με τρόπους με τους οποίους, όλοι μαζί, μπορούμε να υποστηρίξουμε τον λαό της Ουκρανίας στις δύσκολες στιγμές που βιώνει:
https://www.globalcitizen.org/en/content/ways-to-help-ukraine-conflict

Ας είμαστε ευγενείς και ας ελπίσουμε σε καλύτερες και πιο ειρηνικές στιγμές!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή