Ρυθμισεις κοσμου 76

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Συνηθως ανοιγε θεμα καποιος admin, δεν πειραζει ομως το κανω γω

Οι καλυτερες δυνατες ρυθμισεις που μπορει να εχει ενας κοσμος για να ευχαριστηθεις παιχνιδι χωρις να καεις, 1,6 ταχυτητα, χωρις παρατηρητηρια, αρκετα βαρβαρα(μεγαλος χαρτης, μετρα το φαρμ), οχι σαρωσεις, 25 μελη ανα φυλη επισης πολυ δυνατη ρυθμιση, τα μονα που θεωρω λιγο αρνητικα ειναι το οριο φεικ και οι τεχνολογιες

Δυστυχως ανοιγει σε λαθος timing ο κοσμος καθως οι λιγοι που απεμειναν στο παιχνιδι παιζουν στον 75, υπολογιζω μαξ 2 premade φυλες επιπεδου ΕΑ και οι αλλες ραντομ. Το μονο θετικο σε αυτο ειναι οτι δινει δυνατοτητα σε νεους παιχτες στο παιχνιδι να παιξουν σε ωραιες ρυθμισεις και να εχει διαρκεια το παιχνιδι τους λογω μεγαλου χαρτη.

Ελπιζω οι εγγραφες των ενεργων παιχτων να περασουν αυτες του 74 και του 75 και να μην κατηγορηθουν παλι ανοιχτα οι παιχτες οτι ανοιξε κοσμος με καλες ρυθμισεις και δεν μπηκαν καθως ειναι αρκετα κακο το timming. Φαινεται για αλλη μια φορα η αποτυχια μεσης λυσης Ενεργων Μελων-Ο.Δ καθως στο διαστημα πριν τον 75 δεν επαιζε κανεις και ο 75 επρεπε να ειχε αυτες τις ρυθμισεις, ανοιξαν στον 76 που ηδη οι ενεργοι ασχολουνται με αλλον κοσμο
 

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Οι ρυθμίσεις που σύμφωνα με τη γνώμη σας ήταν "τέλειες", κατέληξαν στον χειρότερο κόσμο που είδε ο Ελληνικός server. Χειρότερα στατιστικά προεγγραφών, χειρότερα στατιστικά ενεργών μετά απο 1 μήνα, χειρότερα στατιστικά μετά απο 3 μήνες.

Οι ρυθμίσεις που σύμφωνα με τη γνώμη σας ήταν άσχημες, κατέληξαν σε έναν αισθητά καλύτερο κόσμο. Ξέρετε γιατί;

Γιατί στον "κακό" κόσμο 75, οι παίκτες δεν είχαν κάποιους να σπέρνουν διχόνοια και αιτήσεις μεταξύ των μελών της ίδιας ομάδας. Οι παίκτες σε ρυθμίσεις που είμασταν υποχρεωμένοι να βάλουμε, γιατί είχαμε αμέσως πιό πριν γρήγορους κόσμους χωρίς παρατηρητήρια, παίζουν χωρίς να αλλάζει κάποιος τις φυλές μέχρι να "ξενερώσουν".

Ας μιλήσουμε όμως για την "μέση λύση". Μέση λύση ήταν όταν το 2018, η "αδικημένη" κοινότητα των Φυλετικών Μαχών διέρρευσε τα προσωπικά στοιχεία της CM του FoE επειδή έψαχνε την τότε CoMa των Φυλετικών Μαχών. Αλλά δεν άνοιξε μύτη. Μέση λύση ήταν όταν αφού είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά δεδομένα διαχειριστών, είπαμε να το καταπιούμε και να μην κινητοποιήσουμε το νομικό τμήμα και τους αρμόδιους φορείς, αλλά σαν επιβράβευση, σας δώσαμε ρυθμίσεις που θέλατε. Το αποτέλεσμα; Ο Κόσμος 74 να σταματήσει να παίζεται μέσα στον επόμενο μήνα. Φταίμε εμείς; Βεβαίως. Φταίμε που πιστέψαμε πως αλλάζετε. Φταίμε που δεν απομακρύναμε αυτή την τοξική μειονότητα τότε και της δώσαμε άλλη μία ευκαιρία. Πήραμε το μάθημά μας; το πήραμε. Ξέρετε τί "αρέσει" στους παίκτες; τους αρέσει να μην υπάρχουν κόσμοι στους οποίους έχουν κανονίσει 80 άτομα να παίξουν και τους στερούν το παιχνίδι. Τους αρέσει να έχουν παρατηρητήρια, αλλά τους αρέσει να υπάρχουν και κόσμοι χωρίς αυτά. Τους αρέσει να υπάρχει εναλλαγή στις ρυθμίσεις γενικότερα. Ακόμα και το 1-1 αρέσει σε αρκετούς. Και όπως έχει αποδειχτεί απο όλους τους κόσμους του εξωτερικού, τους αρέσει το ανταλλακτήριο.

Η κριτική για τον Κόσμο 76, γίνεται στο Discord, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο post του κόσμου. Μπορείτε να μπείτε εκεί, και να συμμετάσχετε. Αν δεν σας αρέσουν, την ίδια περίοδο με εμάς, ανοίγουν κόσμοι σε όλους σχεδόν τους servers. Το περιβάλλον είναι το ίδιο, οπότε όποιος θέλει πάει και όποιος θέλει έρχεται.

Και για να μην το ξεχάσω, όταν θα χρειαζόμαστε τη γνώμη της Κοινότητας για ρυθμίσεις, θα γίνονται event όπως έγινε στον HP που παίζεται αυτή την περίοδο. Τα "requests" δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Για να σας προλάβω, εγώ είμαι ο χειρότερος, μην κουράζεστε.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Global ban
Στο discord με εχεις ban μονιμο χωρις ουσιαστικη αιτια ενω δεν εχεις κανει αλλους που σε βριζουν συνεχως οποτε γραφω εδω. Ενα απο τα αιτια της διαλυσης του κοσμου 74 κατα την αποψη ολων οσων παιζαν εκει ηταν και η διαχειρηση. Απο κει και περα ο κοσμος κρινει οπως νομιζει. Απλα για να υπαρχει κριση πρεπει να υπαρχει και η στοιχειωδης βασικη γνωση για το παιχνιδι.

Τουλαχιστον ειναι καλο οτι εχεις αυτογνωσια
 
Κορυφή