Ιδέα προς συζήτηση

trolosapiens1

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
12
Με αφορμή και τον τελευταίο κόσμο hp και την έλλειψη premade φυλών, θα ήθελα να καταθέσω μια ιδέα η οποία την έχω καταθέσει και στο δισκορτ των φυλετικών. Αρχικη μου σκέψη ήταν η έλλειψη premade φυλών που υπάρχουν στον ελληνικό σέρβερ και πως μπορεί αυτό να αποτραπεί και να αποτελέσει νέα αφετηρία προς δημιουργία καινούργιων και το πιο σημαντικό η διατήρηση τους σε μελλοντικούς κόσμους και όχι απλά να υφίστανται σε ένα κόσμο μόνο. Η πρόταση μου είναι να δημιουργηθεί μια βάση ( κατάταξη) πείτε το όπως θέλετε η οποία θα δείχνει τους βαθμούς που θα έχει συγκεντρώσει κάθε φυλή με το να επιτυγχάνει το κλείσιμο του εκάστοτε κόσμου. Με αυτό τον τρόπο δίνεις κίνητρο σε κάθε φυλή να διατηρεί ονομασία και να κυνηγάει τα κλεισίματα κόσμων με σκοπό την ανακήρυξη της ως η καλύτερη φυλή στον ελληνικό σέρβερ. Παράλληλα θα μπορούσαμε με αυτό το τρόπο της βαθμολογίας κάθε φυλής να το περάσουμε και στους παίκτες ώστε να δωθεί κίνητρο να κυνηγάνε κατατάξεις στο τέλος . Και το προχωράω και παρακάτω προτείνοντας σε συγκεκριμένους κόσμους να ορίσουμε ελάχιστη προϋπόθεση να κάνεις εγγραφή σε κόσμο τη συγκομιδή κάποιων βαθμών . Έτσι θα μπορέσεις να μαζέψεις κάποιο "υλικό" από παίκτες που ξέρουν στοιχειωδώς κάποια πράγματα στο παιχνίδι και να παίξουν σε ένα ανταγωνιστικό κόσμο χωρίς άπειρους παίκτες προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο "άλλος ένας κόσμος χωρίς αντίσταση".
Ανυπομονώ τις απόψεις σας πάνω σε αυτή την ιδέα.
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Καλή η ιδέα για τις φυλές και τους πόντους γενικότερα.

Προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα όμως να μπορούνε παίκτες να μπουν σε κόσμο με συγκεκριμένους πόντους καθώς αυτό θα περιορίσει ακόμα περισσοτερο τον ήδη χαμηλο αριθμό παικτών του ελληνικού σέρβερ.

Γενικότερα πάντως κάνοντας το παιχνίδι πιο ανταγωνιστικό δημιουργώντας κατατάξεις που θα κυνηγάνε οι παίκτες μπορεί να προσελκύσει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Κορυφή