Κατάσταση ύπνου

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Επειδή πολλοί εκφράσατε τις απορίες σας για την κατάσταση ύπνου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη σελίδα του παιχνιδιού κατα τη διάρκεια της Κατάστασης ύπνου:

- Όλες οι αναβαθμίσεις, οι στρατολογήσεις και η παραγωγή πόρων θα σταματήσει.
- Οι εντολές θα φτάσουν ως επίσκεψη και θα επιστρέψουν στα χωριά.
- Στον χάρτη οι παίκτες σε κατάσταση ύπνου θα εμφανίζονται με μαύρο χρώμα.

Πως μπαίνει η κατάσταση ύπνου;

1643933843343.png

Στην ενότητα Λήξη της τελευταίας κατάστασης ύπνου μπορείτε να δείτε την τελευταία φορά που ο λογαριασμός βρισκόταν σε αυτή.
Στην ενότητα Η πιο παλιά ημερομηνία ενεργοποίησης που σύντομα θα μετονομαστεί σε Συντομότερη ενεργοποίηση της κατάστασης ύπνου θα δείτε την κοντινότερη ώρα στην τωρινή στην οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε κατάσταση ύπνου.
Στην ενότητα Τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης που σύντομα θα μετονομαστεί σε Αργότερη δυνατή ώρα τοποθέτησης κατάστασης ύπνου, θα δείτε το αργότερο που μπορείτε να μπείτε κατάσταση ύπνου. Εαν δεν βάλετε την κατάσταση ύπνου χειροκίνητα, την ώρα που αναγράφεται ο λογαριασμός θα μπεί σε κατάσταση ύπνου αυτόματα.

Για να ρυθμίσετε την κατάσταση ύπνου, κάνετε το εξής:

1643934151488.png

Στην καρτέλα αρχή συμπληρώνετε την ώρα που θέλετε να ξεκινάει. Εαν θέλετε πχ να βάλετε σήμερα την κατάσταση ύπνου στις 5 το μεσημέρι, επιλέγετε "σήμερα" 17:00. Απο κάτω, εισάγετε τη διάρκεια.
 

-Polianthos-

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
εγω δεν εβαλα τιποτα ο λογαριασμος μπηκε σε υπνο πως γιναται αυτο
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
''Στην ενότητα Τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης που σύντομα θα μετονομαστεί σε Αργότερη δυνατή ώρα τοποθέτησης κατάστασης ύπνου, θα δείτε το αργότερο που μπορείτε να μπείτε κατάσταση ύπνου. Εαν δεν βάλετε την κατάσταση ύπνου χειροκίνητα, την ώρα που αναγράφεται ο λογαριασμός θα μπεί σε κατάσταση ύπνου αυτόματα.''
 

BattleRabbit

Μέλος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
8
Να προσθέσω κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με την κατάσταση ύπνου που θα το κάνουν πιο κατανοητό.

Για αρχή η κατάσταση ύπνου είναι υποχρεωτική. Αυτό σημαίνει πως είτε κάποιος το θέλει είτε οχι θα ενεργοποιηθεί. Το σύστημα επιτρέπει έναν λογαριασμό να μην μπει σε κατάσταση ύπνου για 36 ώρες και αντίθετα απαγορεύει να μπει σε κατάσταση ύπνου σε λιγότερο απο 12 ώρες απο την λήξη της τελευταίας κατάστασης ύπνου. Αυτοί οι αριθμοί ισχύουν για τον τρέχοντα κόσμο και δεν είναι για οποιονδήποτε κόσμο έχει την ρύθμιση αυτή.

Τώρα όσον αφορά το πως θα το ρυθμίσετε. ΔΕΝ μπορείτε να ενεργοποιήσετε κατάσταση ύπνου εντός 2 ωρών. Θα πρέπει η ώρα που θα βάλετε να ξεκινάει η κατάσταση ύπνου να είναι 2 ώρες αργότερα απο την στιγμή που το ρυθμίζετε.

Επιπλέον υπάρχει σύγχυση όσον αφορά την οριακή στιγμή που αλλάζει η μέρα. Αν για παράδειγμα θέλετε να ξεκινάει η κατάσταση ύπνου στις 12:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ τότε θα συμπληρώσετε ως ώρα 00:00 και ως μέρα το αύριο. Για να γίνω πιο κατανοητός. Αν θέλω εγώ να το ρυθμίσω να ενεργοποιείται σε 1 ώρα που είναι 12.00(ναι κανονικά δεν γίνεται γτ είναι εντός 1 ώρας αλλα για το παράδειγμα θεωρούμε οτι γίνεται) τότε θα βάλω ως ώρα 00:00 και μέρα αύριο καθώς όταν πάει 00.00 έχει αλλάξει η μέρα.

Τονίζω οτι οι αριθμοί που δόθηκαν παραπάνω(36,12,2) αλλάζουν επομένως κάθε κόσμος έχει διαφορετικά όρια.
 
Κορυφή