Event Χειμερινό event

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92

Χειμερινό Event




Αγαπητοί παίκτες,

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της. Για τελευταία φορά το θησαυροφυλάκιο θα ανοίξει τις πύλες του και θα μπορέσετε να διεκδικήσετε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν με το νέο έτος. Το event θα ξεκινήσει στις 28 Δεκεμβρίου στις 14:00 και θα διαρκέσει μέχρι την 1 Ιανουαρίου στις 14:00.

Μια φορά τη μέρα, το θησαυροφυλάκιο θα εμφανίζει ένα σετ αντικειμένων. Προτού κάνετε την επιλογή σας, τα αντικείμενα θα αλλάζουν θέση και θα κρύβονται πίσω από πλακίδια. Μετά το ανακάτεμα, θα μπορείτε να επιλέξετε πλακίδιο και να αποκαλύψετε το αντικείμενο που κρύβει.
Θα έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε ένα δωρεάν πλακίδιο ανά 24 ώρες. 12 ώρες αργότερα, θα σας δοθεί ακόμη μία δωρεάν επιλογή. Αυτές όμως θα είναι διαθέσιμες μόνο για την τρέχουσα ημέρα, επομένως φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές σας προτού λήξει ο χρόνος!

Δίπλα από τα αντικείμενα που μπορείτε να κερδίσετε, υπάρχουν 3 προσφορές του κορακιού. Αυτές φαίνονται και στην μπάρα κάτω από το μπάνερ. Η μία επιτρέπει το άνοιγμα του επόμενου πλακιδίου δωρεάν, η δεύτερη εμφανίζει τί κρύβεται κάτω από ένα τυχαίο πλακίδιο και σας διευκολύνει αν θέλετε να το αποκτήσετε και η τρίτη θα διπλασιάσει αυτόματα το επόμενο αντικείμενο που θα κερδίσετε.
Έχετε στα υπόψιν πως όλες οι επιλογές που θα εμφανιστούν χρησιμοποιούνται αυτόματα για την επόμενη επιλογή πλακιδίου. Μπορούν ακόμη και να μεταφερθούν την επόμενη ημέρα. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μην χρησιμοποιηθούν στην επόμενη επιλογή. Γι' αυτό διαλέξτε με σύνεση!

Μόλις ξεκλειδώσετε όλα τα πλακίδια, είτε θα πρέπει να περιμένετε έως ότου μηδενίσει ο μετρητής που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του event είτε θα αποφασίσετε να ανανεώσετε τα πλακίδια. Προσοχή όμως! Εάν αποφασίσετε να ανανεώσετε τα πλακίδια, τα αντικείμενα θα είναι ίδια με πριν και δεν θα αντικατασταθούν με καινούρια. Η ανανέωση των αντικειμένων με καινούρια θα γίνει όταν μηδενίσει ο μετρητής.

Καλή επιτυχία και μακάρι το κοράκι να σας φέρει τύχη!


- Η Ομάδα των Φυλετικών Μαχών


 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή