Overwatch - Shinko To Kuma

*DrUnK KiLLeR*

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Overwatch - Shinko To Kuma
(approved ticket #15120834)
Σημείο Εφαρμογής:
Χάρτης

Τροπος Λειτουργειας:

Επιτρέπει στην ηγεσία της φυλής να οπτικοποιήσει τους λογαριασμούς των μελών της και να διαχειρίζεται πολύ εύκολα την κίνηση των στρατευμάτων προς το μέτωπο όπου είναι απαραίτητο, καθώς και να έχει μια εξαιρετική εικόνα για το πώς είναι προετοιμασμένοι οι παίκτες τους σε περίπτωση πολέμου.

Σχεδιάστε εύκολα παρατηρητήρια τόσο στον μίνι χάρτη όσο και στον πραγματικό χάρτη, ρυθμίστε χρώματα(και διαφανεια) για διαφορετικούς παίκτες.Εμφανίζει επίσης το συνολικό ποσό των εισερχόμενων που έχει ένας παίκτης ή εάν ο παίκτης δεν έχει μοιραστεί τις απαιτούμενες πληροφορίες στην διοίκηση της φυλής.

Προσαρμόστε τα μεγέθη στακ ανάλογα με το στάδιο του παιχνιδιού και ορίστε τιμές πλυθησμου μοναδας για κάθε τύπο μονάδας. Εξαιρετικό αν θέλετε να ρυθμίσετε το Βαρυ Ιππικο στο 4 πλυθησμο ή τους καταπελτες στο 2 πλυθησμο λαμβάνοντας υπόψη τις αμυντικές τους τιμές. Αυτό μπορεί επίσης να αντιστραφεί σε επιθετικό, σε περίπτωση που θέλετε να δείτε πού βρίσκονται όλες οι νιουκ των παικτών σας, για να έχετε μια ιδέα πόσες νιουκ κοντινής απόστασης μπορεί να είναι διαθέσιμες σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Χρωματική κωδικοποίηση:
  • Aquamarine - Χαμηλότερη από την καθορισμένη τιμή για άδεια. Αυτό το χωριό είτε καθαρίστηκε, είτε είναι άδειο από στρατεύματα του τύπου που επιλέξατε
  • Μαύρο - Μικρότερο από αυτό που θεωρείται μικρό στακ
  • Κόκκινο - Ανάμεσα σε μια μικρή και μια μεσαίό στακ
  • Κίτρινο - Ανάμεσα σε μεσαίο και μεγάλό στακ
  • Πράσινο - Μεγάλό στακ


Overwatch1_vttfrf.png

Overwatch2_cjhvsw_z8pyj2.jpg

Overwatch4_tqepsd_yxue7a.jpg
 
Κορυφή