Event Καταστροφικοί Καταπέλτες

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Καταστροφικοί Καταπέλτες

Νιώθεις το έδαφος να τρέμει; Βλέπεις τον καπνό στον ορίζοντα; Ακούς και εσύ τα τύμπανα; Πρέπει να είναι χιλιάδες! Ή τουλάχιστον αυτό νόμιζαν... Γιατί είναι κάτι χειρότερο - για αυτούς. Πλέον έχεις στην κατοχή σου έναν ισχυρό καταπέλτη και σύντομα η βάση τους θα τυλιχτεί στις φλόγες, μιας και εσύ, θα γίνεις ο δήμιός τους. Οι ανιχνευτές μας βρήαν 6 στόχους για να καταστρέψεις, το Διοικητήριο, τον Στρατώνα, την Αγορά, το Αγρόκτημα, το παλιό Οπλοποιείο και τον Σταύλο. Καταστρέφοντάς τα θα τους αποδυναμώσει και δεν θα μπορέσουν να πολεμήσουν. Προσοχή όμως! Δεν θα μπορείς να δεις τα κτίρια, αφού υπάρχει το δάσος ανάμεσά μας!

Προβολή συνημμένου 1711

Αγαπητοί παίκτες,

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας event, τους "Καταστροφικούς Καταπέλτες". Σε αυτό το event θα δίνετε εντολές σε έναν πανίσχυρο καταπέλτη με σκοπό να καταστρέψετε τα κτίρια των εχθρών σας. Το event θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου.

Αρχή: 10 Νοεμβρίου 14:00
Τέλος: 15 Νοεμβρίου 14:00



Πολλοί απο εσάς έπαιζαν αυτό το παιχνίδι όταν είσασταν μικροί! Ναυμαχία! Το αιωνόβιο αυτό παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο στις Φυλετικές Μάχες! Απ' ότι μάθαμε όμως απο εσάς, δεν σας αρέσουν τα πλοία. Και τέλος πάντων, τίποτα που να έχει να κάνει με νερό. Έτσι, φτιάξαμε έναν χάρτη χωρίς νερό για να παίξετε!

Το event παίζεται σε έναν χάρτη 6x6. Στα τετράγωνα, θα υπάρχουν 6 διαφορετικά εχθρικά κτίρια κρυμμένα. Για να ρίξετε με τον καταπέλτη σας, απλώς κάνετε click σε ένα τετράγωνο προσπαθώντας να βρείτε ένα κτίριο. Ο στόχος σας είναι να τα καταστρέψετε όλα! Η τοποθεσία των κτιρίων είναι πάντα τυχαία αλλά πάντα έχουν το ίδιο μέγεθος και σχήμα. Με κάθε εύστοχο χτύπημα θα αυξάνεται ο μετρητής κάτω απο τον χάρτη, έτσι αν για παράδειγμα πετύχεις το Διοικητήριο, θα δείτε στον μετρητή 1/4.

Επιπλέον, μόλις πετύχετε ένα κτίριο, θα βγαίνει καπνός απο τον χάρτη σε αυτό το σημείο. Αν αστοχήσετε, αντί για καπνός θα υπάρχει ένας μικρός κρατήρας απο τη ρίψη σας.
Κάθε χτύπημα θα σας δίνει 1000 Ανακτημένα Αγαθά! Κάθε 1 ώρα παίρνεις 1 επιπλέον ρίψη! Η μέγιστη ποσότητα ρίψεων που μπορείς να έχεις είναι 10, οπότε να επισκέπτεσαι συχνά τη σελίδα του event! Κάθε φορά που ολοκληρώνεις ένα χάρτη, θα λαμβάνεις μερικά επιπλέον αγαθά, οπότε ρίξε προσεκτικά.

Για να προχωρήσεις στον επόμενο χάρτη, πρέπει είτε να καταστρέψει όλα τα κτίρια είτε να αστοχήσεις 6 φορές στη σειρά.

Υπάρχουν τα παρακάτω κτίρια: Διοικητήριο, Στρατώνας, Αγορά, Αγρόκτημα, Οπλοποιείο, Σταύλος.

Προβολή συνημμένου 1709 Προβολή συνημμένου 1707 Προβολή συνημμένου 1706 Προβολή συνημμένου 1705 Προβολή συνημμένου 1704 Προβολή συνημμένου 1710

Το Διοικητήριο είναι ένα τετράγωνο 2x2.
Ο Στρατώνας είναι 3 τετράγωνα σε σχήμα L.
Η Αγορά είναι 1x1.
Το αγρόκτημα είναι ένα ορθογώνο 1x2.
Το Οπλοποιείο είναι ένα ορθογώνο 3x1.
Ο Σταύλος είναι ένα ορθογώνο 1x2.


Ανακτημένα αγαθά.

Με τα ανακτημένα αγαθά που κερδίζεις κατά τη διάρκεια του event μπορείς να αγοράσεις αντικείμενα στο κατάστημα του event. Τα αντικείμενα που θα αγοράζετε απο το κατάστημα του event θα μείνουν στον Κατάλογο και μετά το τέλος του event. Αν αγοράσετε ρίψεις κατά τη διάρκεια του event, το κόστος αγοράς ρίψεων θα επαναφέρεται κάθε 24 ώρες. Όταν το event τελειώσει, θα έχετε 24 ώρες να ξοδέψετε τα Ανακτημένα Αγαθά που σας απομένουν. Μετά απο 24 ώρες, τα αγαθά θα αφαιρεθούν και το κατάστημα θα κλείσει. Τα αγαθά δεν θα μεταφέρονται μαζί σας όταν μεταφέρεστε σε έναν Κόσμο Casual.

Τώρα σήκω και διέλυσε αυτές τις βάσεις!

Εαν έχεις κάποιο feedback, μπορείς να το μοιραστείς εδώ.

Η Ομάδα των Φυλετικών Μαχών
 
Κορυφή