Διαγωνισμός: Γνώστες της μπάλας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

BattleRabbit

Μέλος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
8
Χαίρετε χαίρετε,



Μιας και η ποδοσφαιρική σεζόν έχει ήδη αρχίσει σκεφτήκαμε πως θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποιος είναι καλύτερος γνώστης του ποδοσφαίρου.



Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό έχετε την ευκαιρία να προβλέψετε τους νικητές κάθε αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου αλλά και άλλων διοργανώσεων και να κερδίσετε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν στους κόσμους που παίζετε!





Διαδικασία διαγωνισμού:



- Για κάθε αγωνιστική θα δημιουργείται στο forum ενα post απο την Ομάδα Διαχείρισης κάθε Κυριακή. Σε αυτό το post θα σας δίνεται ενας αριθμός αγώνων κάθε φορά. Κάτω απο τη δημοσίευση θα πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας (π.χ Μπάγερν-Μπενφικα 2-0, BattleRabbit, k74) μέχρι την ώρα έναρξης του κάθε αγώνα. Οι απαντήσεις σας θα είναι ορατές στους άλλους παίκτες αλλα προσοχή: δεν θα πρέπει να αφήσετε κανέναν να σας μπερδέψει! Οι απαντήσεις θα πρέπει να μην έχουν υποστεί καμία επεξεργασία μετά την έναρξη του κάθε αγώνα.



- Στις απαντήσεις σας δεν πρέπει να περιλαμβάνονται εξωτερικοί σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Εάν υπάρξει απάντηση που περιέχει παραπομπή, η συμμετοχή δεν θα θεωρηθεί έγκυρη, η απάντηση δεν θα δημοσιευθεί και σε περίπτωση σωστής πρόβλεψης δεν θα πιστωθεί κανένα βραβείο.



- Κάθε λογαριασμός δικαιούται μόνο μία συμμετοχή. Αυτό σημαίνει πως αν στον λογαριασμό υπάρχουν πχ 5 co-players που διαθέτουν και οι 5 λογαριασμό στο forum, θα πρέπει να γίνει μόνο μία πρόβλεψη. Αν γίνουν περισσότερες (ακόμη και αν διαγραφούν στη συνέχεια), η συμμετοχή δεν θα θεωρηθεί έγκυρη και στην περίπτωση σωστής πρόβλεψης δεν θα πιστωθεί κανένα δώρο.



- Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πόντους Premium, αλλά θα μπορείτε να κερδίσετε χρήσιμα αντικείμενα που θα σας διευκολύνουν στους κόσμους που παίζετε ήδη (π.χ Προσπάθεια πολέμου, Πακέτα πόρων, Ανάπτυξη Καλλιεργειών, Ενίσχυση σημαίας, Royal Streamer και πολλά άλλα!)





Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτή τη δημοσίευση για αλλαγές ή προσθήκες στους διαγωνισμούς!
 

BattleRabbit

Μέλος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
8
UPDATE:ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΟΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Μπάγερν-Μπενφίκα ΑΣΣΟ(1)
Ντιναμό Κιέβου-Μπαρτσελόνα ΔΙΠΛΟ(2)
Μίλαν-Πόρτο ΔΙΠΛΟ(2)
Ντόρτμουντ-Άγιαξ Χ
Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης ΔΙΠΛΟ(2)
Λειψία- Παρί Σεν Ζερμέν ΔΙΠΛΟ(2)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή