Ανακοίνωση Roadmap

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
1. Αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης των Αιτήσεων Υποστήριξης.

Απο σήμερα, ο τρόπος που λαμβάνετε απάντηση στις Αιτήσεις Υποστήριξης, αλλά και ο τρόπος που διαχειριζόμαστε εμείς την εκάστοτε Αίτηση. Φυσικά, όπως και πριν, δεν υπάρχει η δυνατότητα να ζητάτε απάντηση απο συγκεκριμένο διαχειριστή. Σε περίπτωση που ζητάτε απάντηση απο συγκεκριμένο διαχειριστή, η Αίτηση σας, όχι μονο δεν θα απαντάται απο αυτόν, αλλά θα κλειδώνεται προς σεβασμό στους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά εδώ για εσάς. Εαν κάποιος διαχειριστής κρίνει πως πρέπει να φτάσει σε εμένα μια Αίτηση, να είστε σίγουροι οτι θα το κάνει.

2. Άνοιγμα του εξωτερικού forum

Με μια γρήγορη ματιά στο εξωτερικό forum είδα οτι υπάρχουν παράπονα επειδή υπάρχει προέγκριση. Εάν όλα πάνε καλά, θα ανοίξει ξανά την 1η Νοεμβρίου. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του παρελθόντος, καθώς κανείς δεν θέλει ένα νεκρό εξωτερικό forum.

3. Speed

Ένα ακόμα πράγμα που ζητάτε πολύ συχνά, είναι οι speed. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμος διαχειριστής που να θέλει και ταυτόχρονα να μπορεί να ανοίγει γύρους speed. Θα γίνει μια προσπάθεια να ξανανοίξουν. Στην αρχή θα τρέχουν λίγοι γύροι τις καθημερινές, και θα γίνει προσπάθεια να τρέχουν όλη μέρα τα Σαββατοκύριακα. Δεν μπορώ να δεσμευτώ οτι θα μείνουν ανοιχτοί, μπορώ όμως να σας πω πως τα premium των speed θα τα λαμβάνετε κάθε 15 ή 30 του μήνα, εκτός αν βρίσκω χρόνο κάποια άλλη στιγμή.

4. Διαχειριστές

Απο σήμερα, ανοίγουν οι Αιτήσεις για ένταξη στην Ομάδα Διαχείρισης. Όποιος πιστεύει οτι μπορεί και αξίζει να βρίσκεται στην Ομάδα Διαχείρισης, όποιος πιστεύει οτι έχει να προσφέρει, όποιος νιώθει πως θέλει να βοηθήσει το παιχνίδι αυτό, να κάνει αίτηση απο αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Και τώρα που τελειώσαμε με τα αιτήματα, πάμε στις διευκρινήσεις.

5. Όσο είμαι εγώ Community Manager, δεν θα γίνει ανεκτή καμία επίθεση, έμμεση ή άμεση στην Ομάδα Διαχείρισης, την Εταιρεία και το προσωπικό της, έμμισθο ή άμισθο. Εαν δεν μπορείτε να αποδεχτείτε πως κάποιες φορές χάνετε και κάποιες κερδίζετε και κάθε φορά που χάνετε λαμβάνουμε Αιτήσεις που μας λένε "βοηθάτε τους φίλους σας", "πόσα σας έδωσαν για να βγάλετε το ban", "γιατί δεν τους banάρετε", μάθετε πως μπορείτε να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή εαν θέλετε, και πως κανείς δεν σας κρατάει με το ζόρι. Στην τελική, εάν πιστεύετε πως σας αδικούμε, δεν έχετε κανέναν λόγο να βρίσκεστε εδώ.

6. Απεχθάνομαι τις διευκρινήσεις και τους κριτές. Απο σήμερα, Αιτήσεις που λένε "τότε τους banάρατε για αυτό", "εγώ γιατί αποκλείστηκα για αυτό, και ο Χ τότε δεν αποκλείστηκε;", "έχουν πέσει ban για πολύ λιγότερα", θα οδηγούν τις Αιτήσεις σας σε κλείσιμο.

7. Με βάση τους ΓΟΣ που αποδεχτήκατε με την εγγραφή στο παιχνίδι, ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί ο καθένας απο εσάς, ανήκει στην InnoGames. Αιτήσεις με περιεχόμενα τύπου "θα σας κάνω μύνηση" και το "είστε υποχρεωμένος να μου βγάλετε το ban", θα κλειδώνονται. Όποιος νιώθει οτι μπορεί, να βγάλει τον αποκλεισμό του μέσω της δικαστικής οδού, μπορεί να αποφεύγει να κάνει Αίτηση, να πηγαίνει κατευθείαν στην καρτέλα της Επικοινωνίας που βρίσκεται στην Αρχική Σελίδα, να πάρει το email, και να επικοινωνήσει εκεί μέσω του δικηγόρου του.

8. Μιας και μιλήσαμε για αποκλεισμούς, απο σήμερα:

Global ban: Διαγραφή χωριών απο το χάρτη.
Μόνιμο: Τα χωριά παραμένουν και γίνονται χωριά βαρβάρων.

Κλείνοντας, να ευχηθώ να έχουμε μια καλή συνεργασία και να θυμάστε πάντα πως εαν είστε ευγενικοί σε μια Αίτηση, θα πάρετε μια ευγενική απάντηση.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή