Ανακοίνωση Νέος Community Manager

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Αγαπητή κοινότητα των Φυλετικών Μαχών,


Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, η ανακοίνωση του ερχομού ενός νέου Community Manager θα γινόταν υπο διαφορετικές συνθήκες. Είμαι σίγουρος πως και οι 3 προκάτοχοί μου, μια μέρα σαν τη σημερινή, ονειρευόντουσαν τον τρόπο με τον οποίο θα κατάφερναν να έχουν τις ιδανικές σχέσεις με τους παίκτες και συνάμα θα διατηρούσαν στο 100% την ακεραιότητα των αποφάσεών τους. Είμαι σίγουρος πως κανένας απο τους 2 προκατόχους μου δεν θα ήθελε να βρίσκεται γύρω του η συζήτηση για το "ποιός είναι ο χειρότερος όλων". Επανέρχομαι για να κλείσω τη σκέψη μου όμως. Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, σήμερα θα ευχαριστούσατε τη Φωτεινή, και θα της λέγατε πόσο θα σας λείψει, ενώ αυτή με τη σειρά της θα σας έλεγε πόσο λυπάται που φεύγει και μακάρι να μπορούσε να βρεί μια εξίσου όμορφη κοινότητα.


Επειδή όμως δεν βρισκόμαστε σε ένα ιδανικό περιβάλλον, ο μόνος που ευχαρίστησε τη Φωτεινή σήμερα είμαι εγώ και 2-3 άλλοι ακόμα. Ποιός είμαι εγώ όμως; Εγώ είμαι αυτός που φέρανε για να αναλάβει τον όπως μου μεταφέρθηκε "τοξικότερο server Φυλετικών Μαχών παγκοσμίως". Συνοπτικά λοιπόν, ονομάζομαι Γιώργος, ζω στην πόλη του φωτός, και (όχι οτι σας ενδιαφέρει), είμαι νεότερος απο τους περισσότερους, αλλά αρκετά μεγάλος ώστε να έχω διαχειριστεί αρκετές Αιτήσεις και να βρίσκομαι σήμερα εδώ.

Με λίγα λόγια λοιπόν, το μόνο που ζητάω απο εσάς, είναι να διαψεύσετε όσα μου είπαν και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε σε ξεχωριστή ανακοίνωση.

Πιστεύω σε εσάς!

Γιώργος, Purge
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή