Προταση παικτων

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Καλησπερα σε ολο το community. Τον τελευταιο χρονο Ο.Δ-παιχτες δεν ειχαν και τις καλυτερες σχεσεις με αποτελεσμα να υπαρξει μια μεγαλη κλιμακωση τις τελευταιες μερες και να οδηγηθουμε σε ρηξη. Αναγνωριζουμε ολοι πως αν καποιος θελει το καλο του παιχνιδιου σαν μεσο διασκεδασης ειναι οι παιχτες. Ενας σωστος δειαχειριστης θα συμφωνουσε με αυτο. Η ιδια η CO-MA στην πρωτη ανακοινωση της ως CO-MA ειχε αναφερει πως θα προασπισει το συμφερον της κοινοτητας της. Η συντριπτικη πλειοψηφεια των παικτων δεν το εχουν δει αυτο μεχρι τωρα καθως δεν υπαρχει επικοινωνια ΟΔ-ΠΑΙΚΤΕΣ.

Ζητουμε λοιπον οι ιδιοι που ζητησαμε τις ρυθμισεις εναν εκπροσωπο της Ο.Δ να ερθει να μιλησει μαζι μας σε οποιο μεσο θελει (skype,discord) ωστε να μεταφερουμε τα πραγματικα προβληματα μας τα οποια ειναι πολλα. Σκεφτομαστε ακομα και να φυγουμε τελειως απο τον GR ολοι μας σε περιπτωση αρνησης συνεργασιας. Δεν θελουμε τιποτα παραπανω απο εκεινο που εγραψε η noesis στην πρωτη της ανακοινωση ως coma. Ζηταμε απλα να εφαρμοστουν απο τον οποιονδηποτε. Για να ειμαστε κοινοτητα πρεπει παικτες-ΟΔ να συνυπαρχουν μαζι, σε αλλη περιπτωση αυτο ειναι δυναστεια και σε καμια περιπτωση δεν λεγεται κοινοτητα

Θα θελαμε σας παρακαλω να υπαρξει αμεσα ανταποκριση ωστε να βρεθει μια λυση συνεργασιας(που μεχρι καποιο σημειο υπηρχε) ωστε να μην κλιμακωθει και αλλο η ρηξη μεταξυ μας γιατι ηδη φτασαμε στο απροχωρητο για να σκεφτομαστε αποχωρηση. Αυτο το μηνυμα βρισκει συμφωνους σχεδον τους ενεργους παιχτες σε συντριπτικη πλειοψηφεια που χωρις εκεινους δεν θα ειναι ποτε ο GR ο ιδιος.

Ευχαριστω για τον χρονο σας, περιμενουμε ανταποκριση και πανω απο ολα προσπαθουμε σαν παιχτες για το καλυτερο
 

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Καλησπέρα σας,

Αρχικά, να ζητήσω συγγνώμη απο μεριάς μου μιας και σας έχω υποσχεθεί μια απάντηση, την οποία δεν έχετε πάρει. Δυστυχώς τρέξανε τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τα οποία θα μάθετε εν ευθέτω χρόνω, που δεν μας δώθηκε η δυνατότητα να σας απαντήσουμε. Παρ' όλα αυτά, το αίτημά σας διαβιβάστηκε τη μέρα που το κάνατε και θα ξαναδιαβιβαστεί όσες φορές χρειαστεί μέχρι να υλοποιηθεί. Δεν σας υπόσχομαι οτι θα γίνει πράξη, σας υπόσχομαι οτι θα ενοχλήσω μέχρι να γίνει. Πάμε λίγο στο θέμα μας όμως, μιας και για το άλλο θέμα θα ενημερωθείτε όταν και όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αρχικά, ζητάτε επικοινωνία Ο.Δ. και παικτών. Τις προηγούμενες εβδομάδες, υπήρξε μια μαζική επίθεση προς σύσσωμη την Ομάδα Διαχείρισης, χωρίς κάποιον προφανή λόγο σε εξωτερικά μέσα. Το μόνο εύκολο είναι να περάσουμε στην διαδικασία των αντίποινων, να δωθούν μαζικοί αποκλεισμοί σε πολλούς απο εσάς, στα co-play σας, και σε ότι λογαριασμό αποκτήσατε πρόσβαση, ώστε να δικαιολογηθεί και απο τη μεριά μας αυτό που με τόση ευκολία αποκαλέσατε "ολική ρήξη". Και για να μην εθελοτυφλούμε, δεν σας διώχνουν απο το παιχνίδι 5 αποκλεισμοί. Σας μηδενίζουν τον κόπο που κάνετε τόσα χρόνια. Όμως, η επιλογή ήταν να βρεθεί μια πιο ήρεμη λύση.

Συνοψίζοντας, η απάντηση για την επικοινωνία με τον τρόπο που ζητάτε εσείς, είναι αδύνατη. Εαν αυτό που ζητάτε είναι να δημιουργηθεί ένα μαζικότερο "chatroom" στο οποίο θα είμαστε και εμείς, να σας ενημερώσω οτι βρισκόμαστε σε διαδικασία ετοιμασιών. Σας εγγυώμαι πως τις επόμενες βδομάδες θα λάβετε και τα 3 πράγματα που ζητάτε περισσότερο στις Αιτήσεις και περνάνε άμεσα απο το δικό μου χέρι.

Για να είναι και ξεκάθαρο όμως. Όσοι νομίζετε πως τα μηνύματα τα λάβαμε απο τον διαχειριστή που με τόση ευκολία στοχοποιήσατε, πλανάστε πλάνην οικτρά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 5 Αιτήσεις απο διαφορετικά άτομα, με screenshot, απο παίκτες που φαίνονται σε άλλα screenshot να βρίζουν. Εαν δεν με πιστεύετε, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Το μόνο που έκανε ο διαχειριστής που με τόσο μεγάλη ευκολία σταυρώσατε, είναι να ζητήσει τόσο απο εμένα, όσο και απο την προκάτοχό μου, να απαντήσουμε δίνοντας πράγματα που ζητάτε και όχι με ποινές.

Την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι παρόμοιο σε διαχειριστή, δεν θα αναζητήσω καν αποδεικτικά στοιχεία.

Το post δεν θα το κλειδώσω, αλλά εαν θέλετε να γίνει συζήτηση θα πρέπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο forum.
 
Κορυφή