Event Ήρθαν οι Δράκοι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
here_be_dragons_board_forum.png

Ένας μοχθηρός δράκος έκανε την εμφάνισή του στους ουρανούς. Ένας μεγάλο τέρας! Αμφισβητείς τα λόγια μου; Έχει το μέγεθος ενός κάστρου και αν θες πίστεψέ το! Η καυτή του ανάσα φτάνει πιο ψηλά και από το ψηλότερο κτίριο του βασιλείου. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Σχεδόν έφτασε! Ακόνισε τα ξίφη σου, σέλωσε τα άλογά σου, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις το τέρας και να πάρεις τους θησαυρούς του! Και είναι πολλοί! Τι περιμένεις;

Ήρθαν οι Δράκοι!
Στο νέο μας event που ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, πρέπει να αντιμετωπίσεις το επικίνδυνο τέρας με απρόσμενα αποτελέσματα! Στον χάρτη μορφής πίνακα, γυρνάς καθημερινά το ζάρι και προχωράς. Όσο περισσότερο προχωράς μαζεύεις Φολίδες Δράκου από την πλάτη του. Φτάσε στο κεφάλι του δράκου, σκότωσέ τον και συνέχισε στον επόμενο πίνακα. Πρόσεχε μόνο να μην καείς από την ανάσα του ούτε να επιστρέψεις στην αρχή του πίνακα! Για αυτόν τον λόγο είναι καλύτερο να αποφύγεις τα σημάδια στην πλάτη του!

Όσο προχωράς στον πίνακα, υπάρχουν διάφορα τυχαία συμβάντα που θα επηρεάσουν την πορεία σου προς το κεφάλι του δράκου. Αν είσαι τυχερός θα κερδίσεις επιπλέον κινήσεις και αν είσαι άτυχος θα χάσεις κινήσεις ή θα μεταφερθείς προς τα πίσω. Νέες ζαριές θα είναι διαθέσιμες κάθε μέρα, για αυτό μην ξεχνάς να ανοίγεις καθημερινά τον πίνακα και να μαζεύεις όσες περισσότερες Φολίδες Δράκου μπορείς.

Τις Φολίδες Δράκου μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις στο Κατάστημα του Event και να τις ανταλλάξεις για πολύτιμα αντικείμενα! Το Κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για 24 ώρες μετά τη λήξη του event!

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το παρακάτω βίντεο!


Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας στο για event στο Θέμα Συζήτησης.

- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή