K 76

MrCrow

Ενεργό Μέλος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
34
Επειδή λέτε παραμύθια και είναι πολύ πρωί ώρα να ειπωθούν και αλήθειες...

Καταρχάς η ΑΔΙΑΦΟΡΗ φυλή κάτσε περηφανεύεται για ένα δήθεν 4/4 ενώ το ίδιο έχει και η ΕΠΙΣΗΣ παρασιτοφυλη O.M.G. , οπότε απλά κάνετε τις κότες και μπαίνετε σε αδιάφορους κόσμος αλλά μέχρι και αυτό το κάνουν άλλοι καλύτερα...

Εν συνεχεία να αναφέρω οτι διατυμπανίζεται δήθεν οτι όλος ο κόσμος ήξερε οτι θα μπείτε 69 και δεν μπήκε κανεις απέναντι, ενώ με τη βοήθεια του φίλου speedy gonzales είδα οτι 6 Σεπτεμβρίου 2020 λέγατε οτι σταματάτε τις φυλετικές ενώ 6 Ιανουαρίου μπήκατε στον 69 καθώς είδατε οτι μπορείτε να κερδίσετε καμια άμπαλη φυλή βλέπε τρασ-τ. Ξέρεις τι σας κάνει αυτό; ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ.

Συνεχίζω αναφερόμενος στο οτι ήσασταν ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ που πριν ανοίξει ο 69 μπήκατε σε κλήση στο εκουλις(ντισκορντ) και παρακαλούσατε να μην μπει η μπαν και γίνει οτι έγινε στον 61...

Τέλος, να πω οτι η ήττα της σολ στο 49 μετράει όσο όλες οι νίκες σου γιατί ένωσε πόσες φυλές του .γρ με πόσο πρεμ εναντίων της ενώ το συνονθύλευμα που αποκαλείς φυλή σου μονο για να νικήσει καμια φυλή αγγελοςδελτα και γκουσπολίδη είναι ικανή.

Αν κάποιος έχει κάτι που διαφωνεί είναι ανίδεος και με έλλειψη αντίληψης. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟΥ ΖΕΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ

Όλη η αλήθεια σε ένα απλό και λιτό ποστ από το φίλο φάνη.

QUOTE="Da FiPiKa, post: 466977, member: 36258"]
Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια γράφω στο φόρουμ, και ευχαριστώ την ομάδα διαχείρισης που μου το επέτρεψε. Αν και δηλώνω ανοικτά και είναι ευρέως γνωστό παίκτης της ΚΑΤΣΕ, έχω παίξει K53,K56,K59,K61,K63 (κ5 και speed) και τους έκλεισα οπότε θεωρω ότι συνεργάστηκα με όλους με όσους γράψατε πιο πάνω.

Μείναμε λίγοι, το βλέπετε όλοι και το καταλαβαίνετε όλοι, και καθόμαστε τώρα να βρουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Μιλάμε για ένα παιχχνιδι που το φτάσαμε να μην γεμίζουμε 4 ηπείρους, οι πρι-μεητ φυλές να μην οργανώνεται να μπουν όλες μαζί σε ένα κόσμο και να παίξουν ξύλο, και απλά να μπαίνουν σε κόσμους και να τους κλείνουν με κλειστά μάτια. Οποίος θεωρεί ότι μετά τον Κ58 έπαιξε κόσμο με ξύλο κοροϊδεύει τον εαυτό του και την φυλή του

Προσωπικά μου άρεσε που ο μακιαβέλλι προκάλεσε την ΚΑΤΣΕ, σημαίνει ότι αναγνωρίζει ότι η κάτσε έχει ένα επίπεδο, και το θεωρεί ενδιαφέρον να παίξει στα ίσια ένα αγώνα και αυτό τον τιμά και τον ευχαριστούμε. Δυστηχώς λόγω υποχρεώσεων η ηγεσία της ΚΑΤΣΕ αποχωρεί οπότε δεν μπορεί και να υφίσταται πλέον σε κάτσε, και δεν το κάνει για να αποφύγει την σύγκρουση με BAN, αφού το δήλωσε πριν την πρόκληση

Τώρα σε σύγκριση ποια είναι η καλύτερη φυλή, δυστηχως οι φυλετικές μάχες δεν είναι μόνο η τεχνική, και όσο περνά ο καιρός το θέμα τεχνική χάνει την ουσία του και αντικαθιστάτε από μεταβλητές όπως είναι το πρεμ και ο χρόνος. Προσωπικά θεωρώ ότι ένας κόσμος μεταξύ των φύλων των οποίων αναφέρθηκαν πιο πάνω θα ήταν αμφίβολος και κανένας δεν θα ήταν σε θέση να ξέρει ποιος θα νικήσει, οποίος πει το αντίθετο ξανά κοροϊδεύει τον εαυτό του. Κινήσεις που ήταν τεχνικής καθαρά, έχουν γίνει τώρα ένα πλήκτρο ή απλά αγοράζονται. Αν όλες οι φυλές είχαν τον ίδιο χρόνο και πρεμ, το μοναδικό που θα της ξεχώριζε είναι τα πλάνα των αρχηγών, που εγώ σαν Φανής θεωρώ ότι όλες οι φυλές έχουν εξίσου καλά άτομα στα πλάνα

Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξω φυλετικές αλλά ευελπιστώ να γίνει ένας κόσμος που θα παιχτεί υγιές ξύλο και να θυμίσει φυλετικές μάχες από τα παλιά, τρολιές που διαβάζω πιο πάνω περί παρασίτων απλά προσβάλλεται τους εαυτούς σας.

Μιλώντας από το γνωστικό μου επίπεδο στην πραγματική ζωή, ομάδα διαχείρισης βρείτε τρόπο να τους βάλετε όλους σε ένα κόσμο και αναστήστε της φυλετικές μάχες. Παίκτες των φυλετικών που θα συνεχίσετε να παίζεται, αστέ τις κοκορομαχίες, και με ωραίο τρόπο βρείτε τον δρόμο να μπείτε σε ένα κόσμο.

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΣΤ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΟΥ..ΒΑΜΟΟΟΟΟΣ


Υ.Γ Αυτό που λέτε ότι η ΚΑΤΣΕ μπαίνει σε κόσμους μόνη της, σε ποιο κόσμο από τους τελευταίους 12-13 κάποια φυλή δεν μπήκε μόνη της δηλαδή??

Υ.Γ Είδα ότι πόσταρε και ο ΖΕΝ. Σεβασμός στον κουβαλητή σου ομορφόπαιδο :p
[/QUOTE]

Και επειδή τα λέμε έτσι όμορφα και ωραία, τα έγραψα στο διαφυλετικό θα τα γράψω και εδω.
Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
Μία φυλή που μπαίνει σε ένα κόσμο δεν είναι υποχρεωμένη να δικαιολογηθεί γιατί το κάνει, ούτε να βγάλει γενικό ανακοινωθέν. Εξάλλου λίγοι είμαστε τα νέα μαθαίνονται σε μισή μέρα για τον .gr. Μπαίνει μία φυλή σε ένα κόσμο είτε γιατί τότε την βολεύει χρονικά είτε γιατί της αρέσουν οι ρυθμίσεις. Στο χέρι του οποιοδήποτε άλλου είναι να μπει στον ίδιο κόσμο και να παίξει ξύλο. Αν δε το κάνει δεν μπορεί να κρίνει το κλείσιμο εκείνου του κόσμου.

Σταματήστε λοιπόν με τον ρομαντισμό των παλιών εποχών του παιχνιδιού, έχουμε 2021 και πάμε για 22, όσοι παίζουμε παίζουμε δεν θα αλλάξει τώρα αυτό. Μπείτε σε έναν κόσμο οι ενεργές φυλές και να μιλήσουν τα τσεκούρια από κει και πέρα.

Υ.Γ
για να ευχαριστιέσαι ένα παιχνίδι πρέπει να είσαι έτοιμος και για τη νίκη και για την ήττα. Αν όχι τότε κακώς παίζεις το παιχνίδι :)
 

VforVendetta

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
1
Υ.Γ
για να ευχαριστιέσαι ένα παιχνίδι πρέπει να είσαι έτοιμος και για τη νίκη και για την ήττα. Αν όχι τότε κακώς παίζεις το παιχνίδι :)

θα κρατήσω το ΥΓ σου μονο και μονο για να σου quotαρω κατι που εγραψε πιο πανω ο αγαπητος Dark tornado

Η μπαν απο την αλλη ειχε το θρασσος να εχει ρουφιανο δουκα αντιπαλης φυλης ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ 67 sorry not sorry

Eγω στο 67 ετυχε και επαιξα για λιγο και εβλεπα οντως μια ανωτεροτητα της BAN που φαινοταν περισσοτερο στα πλανα.
Αρα δηλαδη τι λεμε; Να χαιρομαι με την ηττα και ας εχει αποφασισει καποιος απο πριν για την τυχη του λογαριασμου μου; του χρονου μου ή του ποσου που εγω θα πρεπει να ξοδεψω οντας μονος απο τον κ1 χωρις coplay ποτε .
Καπου δεν τα λεμε καλα ..
 

SOL MAFIA

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Ισως καποια στιγμη φιλοι μου θα επρεπε να αποδεχτειτε οτι το broswer gaming εχει πεθανει η αργοπεθαινει σιγα σιγα. Δεν φταιει καμια φυλη για το που εχουν φτασει οι φυλετικες και οι χ φυλετικες. Απλα αποδεχτειτε οτι τετοιου τυπου games δεν ειναι της μοδας ,ποσο μαλλον οταν για να εισαι καλος πρεπει να καιγεσαι και δεν εχεις δυνατοτητες να κερδιζεις με λεφτα οπως αλλα παρομοια games .

προχωραμε
 

astatos87

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
3
Να πω και εγώ την γνώμη μου για ολλα αυτά ???
Μπααααα βαριέμαι...

Υγ1 : Το μόνο που θα πω είναι ότι από τα τοσσα σχολεία δίνω μονο respect στον ΑΔΕΡΦΌ Φανη ...

Υγ2 : Οι Φυλετικές Μάχες είναι η καλή παρέα, Αν χάσεις την παρέα δεν υπάρχει παιχνίδι

Υγ3 : Αδρεναλινη στο επανιδειν μπορει και οχι
 
Κορυφή