Αναβάθμιση Εκδοση 8.255

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Uchiha Itachi

Team Leader
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
33
Αναβαθμιση στην εκδοση 8.255

Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 24 Αυγουστου θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 8.255. Όπως πάντα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.

Διορθωσεις σφαλμάτων


  • Διορθωθηκε το σφαλμα με τις ανταμοιβες του νεου συστηματος αποστολων που δεν ανταποκρινονταν οπως επρεπε κατα τη μεταφορα απο εναν κοσμο σε αλλον.
  • Διορθωθηκαν οι διαφορετικοι χρονοι στρατολογησης στην επισκοπηση στρατολογησης
  • Διορθωθηκαν οι ανταμοιβες στο νεο συστημα αποστολων μετα απο διαγραφη του λογαριασμου.
Με την εκδοση αυτη θα γινουν και αλλαγες στο ηθικο των σεναριων κλεισιματος Διαφωτισμος, Μεγαλη Πολιορκια και Ρουνοι. Οι αλλαγες δεν θα ισχυσουν στους ενεργους κοσμους με αυτα τα σεναρια κλεισιματος.
  • Για το σεναριο κλεισιματος με Ρουνους: αν ενας παικτης με λιγους ποντους εχει στην κατοχη του ενα χωριο ρουνων, οι επιθεσεις προς αυτο το χωριο απο εναν μεγαλυτερο παικτη δεν θα επηρεαζονται απο το ηθικο.
  • Για τον Διαφωτισμο: αν ενας παικτης με λιγους ποντους εχει στην κατοχη του ενα χωριο με πανεπιστημιο, οι επιθεσεις προς αυτο το χωριο απο εναν μεγαλυτερο παικτη δεν θα επηρεαζονται απο το ηθικο.
  • Για την Μεγαλη Πολιορκια: αν ενας παικτης με λιγους ποντους εχει στην κατοχη του τομεις της πολης, οι επιθεσεις προς αυτους απο εναν μεγαλυτερο παικτη δεν θα επηρεαζονται απο το ηθικο.

Feedback

Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις για τις αλλαγές, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.

- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή