Αναβάθμιση Νεο Πλανο Επιθεσης

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Αγαπητοι παίκτες,

Οπως ειχαμε ανακοινωσει πριν καιρο οι Developers μας εργαζονταν στον επανασχεδιασμο του πλανου επιθεσης. Ετσι λοιπον σημερα ειμαστε στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσουμε πως ο επανασχεδιασμος τελειως και το νεο πλανο επιθεσης θα ενσωματωθει στο παιχνιδι με την αναβαθμιση στην εκδοση 8.250 στις 20 Ιουλίου.

Το νεο Πλανο Επιθεσης!

Γνωριζοντας πως το τωρινό πλανο επιθεσης ήταν δύσχρηστο και μετά το feedback που μας δωσατε απο την προηγουμενη ανακοινωση, καταληξαμε σε ενα αποτελεσμα που μας ικανοποιει. Το πλανο επιθεσης θα συνεχισει να ειναι προσβασσιμο απο τον χαρτη οπως και τωρα και ειναι χωρισμενο σε 3 τομεις: ο χαρτης, η λιστα εντολων, και η αναθεση εντολων.

Ο χάρτης
Η πρόσβαση στο Πλανο Επίθεσης γινεται με λογαριασμό Premium από τον χαρτη στις Επιλογες εμφανισης.
Τσεκαροντας το κουτακι εμφανιζεται ενα καινουργιο πλαισιο κατω απο τον χαρτη και στη συνέχεια το πληκτρο Δημιουργία νέας εντολής επίθεσης. Στη συνεχεια μπορειτε να ονομασετε την εντολη πχ IeatNoobz και μετα μπορειτε να εισαγετε τις συνεταγμενες χειροκινητα ή κλικαροντας τα χωρια απο τον χαρτη. Με διπλο κλικ αποεπιλεγεται το χωριο. Μπορει να γινει εισαγωγη μεχρι 50 χωριων για καθε εντολη επιθεσης και το πληθος των εντολων που μπορειτε να δημιουργησετε ειναι απεριόριστο.
Στη συνεχεια οριζετε τον χρονο αφιξης που θα πρεπει να εχουν οι εντολες των συμπαικτων. Η εντολη μπορει να επαναληφθει μεχρι και 10 φορες αυτοματα απλα επιλεγοντας απο το αντιστοιχο πεδιο τον αριθμο των επαναληψεων.
Μετα καθοριζετε αν προκειται για εντολες επιθεσης. υποστηριξης ή fake.
Για το τελος επιλεγετε ποσες μοναδες πρεπει να υπαρχουν στην εντολη και επιλεγετε τους παικτες που θα παρουν το πλανο. Η επιλογη των παικτων μπορει να γινει μεμονωμενα ή μαζικά.

image2021-7-12_8-56-3.png


Με το κουμπι Δημιουργία εντολής το πλανο γινεται διαθεσιμο στους συμπαικτες.

Η λίστα εντολών
Οι Εντολές που δημιουργηθηκαν θα ταξινομουνται σε λιστα. Πατώντα σε μια δημιουργημενη Εντολή μπορειτε να την επεξεργαστειτε ξανα. Θα εμφανιζει τα χωρια που επιλεξατε, τον αριθμο των εντολων, τον αναμενομενο χρονο αφιξης, τον τύπο της εντολης και τους παικτες που θα πάρουν μέρος. Εκτος απο την επεξεργασια μπορει να γίνει διαγραφη και εξαγωγη σε bb codes.

image2021-7-12_8-57-13.png


Η επισκοπηση του Μερους Συγκεντρωσης
Μολις δημιουργηθει μια Εντολη Επιθεσης στο Μερος Συγκεντρωσης θα εμφανιστει ενα καινουργιο πλαισιο που περιεχει ολες τις εντολες που περιλαμβανει το πλανο. Μπορουν τα ταξινομηθουν με διαφορους τροπους αλλα ο προκαθορισμενος ειναι η Ώρα Άφιξης. Για να εμφανιστουν περισσοτερες πληροφοριες για τις εντολες του πλανου, πατηστε το βελακι αριστερα απο το ονομα της εντολης.
Για να προετοιμαστει μια εντολη, κλικαρετε το χωριο στοχο και το Πλανο Επιθεσης θα συμπληρωσει αυτοματα ολα τα πεδια.

image2021-7-12_8-57-50.png


Feedback
Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις για τις αλλαγές, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.

- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή