Αναβάθμιση Επανασχεδιασμός του Πλάνου Επίθεσης

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Αγαπητοί παίκτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το νέο project στο οποίο εργαστηκαν τελευταία οι προγραμματιστές μας:
Τον επανασχεδιασμό του Πλάνου Επίθεσης!

Γνωριζοντας πως το τωρινό Πλάνο Επίθεσης είναι δύσχρηστο και μετά απο feedback της κοινοτητας αποφασίσαμε τον επανασχεδιασμό του. Η διαδικασία του επανασχεδιασμού ειναι ακομα σε εξελιξη και υπαρχει η πιθανότητα η τελική του μορφή να είναι λίγο διαφορετική από αυτό που θα παρουσιάσουμε παρακάτω.

design_change.png



Η νεα μορφή του Πλάνου Επίθεσης θα είναι χωρισμένη σε 3 διαφορετικά τμήματα και θα ειναι προσβασιμο από το ίδιο σημείο όπως και τώρα. Τα 3 νέα τμηματα ειναι ο χάρτης, η λίστα εντολών και η ανάθεση εντολών. Ολα θα ειναι προσβάσιμα απο το "άνοιγμα Πλάνου Επίθεσης" του χάρτη. Πιστεύουμε πως τα διαφορετικα τμήματα του πλάνου θα διευκολύνουν την προσβαση σε ολους χωρις να προκαλουν σύγχυση.


Ο χάρτης

Απο δω μπορεί να γινει απευθείας επιλογή των χωριων στοχων. Με κλικ σε ενα χωριο αυτό προστίθεται αυτόματα στη λίστα ανάθεσης και με δευτερο κλικ αφαιρείται απο τη λίστα. Καθε εντολη θα εχει ξεχωριστό εικονίδιο: διαφορετικό για τις επιθέσεις, διαφορετικό για τις υποστηρίξεις και διαφορετικό για τις fake. Τα εικονίδια θα ειναι αποκλειστικα για το Πλανο Επίθεσης και δεν θα χρησιμοποιουνται πουθενα αλλου στο παιχνίδι (στην παρακατω εικονα τα εικονιδια ειναι προσωρινα και μονο για λογους απεικόνισης).

the_map.png



Η λίστα εντολών

Το δευτερο τμήμα του Πλάνου Επίθεσης είναι η λίστα εντολων. Εδω θα εμφανιζονται με χρονολογική σειρά από την πιο πρόσφατη προς την πιο παλιά, οι εντολές που έχουν ανατεθεί στους παίκτες. Θα εμφανίζεται το όνομα, ο τυπος, ο στόχος, ο χρόνος επίθεσης, οι παιχτες που πρέπει να στειλουν τις εντολες και το σύνολο των μονάδων που πρέπει να στείλουν. Οι παίχτες μπορούν να επεξεργαστούν τις εντολές πατώντας το εικονίδιο επανω δεξιά. Μολις ολοκληρωθει μια εντολη θα εμφανίζεται ένα τσεκ δίπλα από το όνομα που θα επιβεβαιώνει πως στάλθηκαν οι μονάδες στο στοχο. Ενδεχομένως αυτό να ορίζεται από τις ρυθμίσεις ιδιωτικοτητας/διαμοιρασμου του καθε παίχτη.


the_order_list.png



Οι εντολές που εχουν ανατεθει σε παιχτες θα εμφανίζονται στο μέρος συγκέντρωσης επιτρεποντας την ευκολη αποστολή στο σωστό χρονο. Ο παιχτης απλά πρεπει να πατησει σε ένα χωριό της λιστας, να συμπληρωσει τις μοναδες και το στοχο και να στείλει την εντολη οπως ολες τις αλλες. Οι εντολες μπορούν να σταλθουν απο ολα τα χωρια.

Δεν εχει σημασία αν οι εντολες είναι από το ίδιο ή απο διαφορετικά χωρια, αρκεί να έχει σταλθει ο σωστος αριθμος μονάδων. Μόλις συμπληρωθεί διπλα απο την εντολη θα εμφανιστεί ένα τσεκ, επιτρεποντας την ευκολη οπτικη αναγνωριση μιας ολοκληρωμενης εντολης. Μετά από X ώρες απο την αποστολη μιας εντολης αυτη θα διαγραφεται από το μέρος συγκεντρωσης (ο αριθμος Χ θα καθοριστεί σε αργότερο χρονο).

rally_point.png



Η ανάθεση εντολών

Απο δω μπορεί να γινει η ανάθεση εντολών σε παιχτες της φυλής. Μπορεί να γίνει και μετονομασία των εντολών από το προκαθορισμένο Order #1. Θα μπορούν να προστεθούν χειροκίνητα συντεταγμένες χωριών ή με κλικ σε ενα χωριο του χαρτη. Οι παιχτες θα μπορούν να καθοριζουν τον αριθμο των μονάδων που πρέπει να σταλθουν σε μια επιθεση ή σε μια υποστηριξη ή σε fake. Αν δεν οριστεί πληθος μοναδων η εντολή θα εξαιρειται αυτοματα απο τη λίστα.

Επειδή δεν μπορεί να οριστεί το χωριο που θα στείλει την εντολή, αυτοί που φτιάχνουν το πλάνο μπορούν να ορίσουν μόνο ώρα αφιξης και αυτοι που εκτελούν το πλάνο να βλέπουν στο μέρος συγκέντρωσης το χρόνο που χρειάζεται μέχρι να φύγει η εντολή. Μπορει επίσης να γίνει επιλογή συγκεκριμενων παιχτων της φυλής ή αναζήτηση στα μελη της φυλής.

Μόλις γινει η αναθεση οι εντολες θα εμφανιζονται στην λιστα εντολών του Πλάνου Επίθεσης και στο μέρος συγκέντρωσης των παιχτών που τους εχουν ανατεθει. Από το μέρος συγκέντρωσης θα διαγράφονται Χ ώρες μετά τον καθορισμενο χρονο αφιξης.

Θα υπάρχει περιορισμος 50 χωριων ανα λιστα αλλα δεν θα υπαρχει περιορισμος στις λιστες. Αυτο το οριο υπαρχει λογω τεχνικων περιορισμών και ενδέχεται να αυξηθεί εάν χρειαστεί στον Beta ή/και οταν βγει live το Πλάνο Επιθέσεων και υπαρχουν επαρκή δεδομένα και feedback.

order_assignment_form.png



Feedback

Ο επανασχεδιασμος του Πλάνου Επιθέσεων έγινε με σκοπο να χρησιμοποιειται απο οσο το δυνατον περισσοτερους παιχτες. Για αυτον το λόγο ζητάμε την άποψή σας για τις αλλαγες που θα πραγματοποιηθουν στο Θεμα Συζήτησης. Ολα τα σχόλια θα αξιολογηθουν απο την Ομάδα Προγραμματισμου και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε οσο περισσότερο γίνεται.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας!

- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή