ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΒΖ ΜΑFIA - ΑΝΉΘΙΚΗ STOP

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
Καλησπέρα. Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη φυλή κάτσε για το κλείσιμο του κόσμου. Ήταν μία καθαρή νίκη από μεριάς τους.

Στα δικά μας τώρα. Εμείς μπήκαμε στον 69 ως support φυλή στη φυλή mellon, που έπαιζε αποκλειστικά για πρεμ. Δηλαδή αν χτυπιοταν η mellon να είχαμε μια ιδανική μάζα για να μπορέσουμε να καλύψουμε όπου χρειαστεί.

Η πρώτη φυλή που ήρθαμε σε επαφή ήταν οι γκρατσιανιστας και κάναμε μια υποτυπώδη συμμαχία μαζί τους. Εκεί ουσιαστικά κλέψαμε τα μέλη τους και ιδρύθηκε η φυλή DEC.
Με βασική στελέχωση τα μέλη της Yakuza aka γκρατσιανι πήγαμε σε πόλεμο με τα απομεινάρια της άλλοτε συμμαχικης φυλής και των συμμάχων της akuma.

Ο πόλεμος εξελίχθηκε εύκολος αφού μετά από 3 μπανς σε βασικούς τους λογαριασμούς η φυλή ακουμα διαλύθηκε.
Οι μόνες φυλές που έμειναν πλέον στην ήπειρο ήμασταν εμείς, η φυλή λον που είχε πιάσει το ριμ και ότι είχε μείνει από τη σπασμένη ακουμα.

Η επικοινωνία με Lon αποδείχτηκε χειρότερη απ όσο περιμέναμε, καθώς ο izo και η πονηρή παρέα του πήγαν και στρατολογησαν τη σπασμένη φυλή που χτυπουσαμε με απώτερο σκοπό να την απορροφήσουν ως εσωτερικά. Εκεί ήρθαμε σε ρήξη μαζι τους για πρώτη φορά και αναγκάστηκε να μεσολαβησει η STOP ως η κινητήρια δύναμη(lol) του βορρά.

Η STOP εννοείται ότι δεν μας έβλεπε πιο φιλικά απ ότι έβλεπε τον izo και τη παρέα του, λόγω προσωπικής μου κόντρας με τον SG.
Ο εν λόγω παίκτης συνθέτει ένα μίγμα των χειρότερων στοιχείων που μπορεί να έχει ένας παίκτης στις φυλετικές. Μια υπερογκη τάση αυταρχισμού και θράσους, κακής εκτίμησης των καταστάσεων και αδυναμίας στο να προσαρμοστεί στα τεκταινόμενα, και σαφώς χαμηλής αντίληψης του παιχνιδιού όπως και αποδείχτηκε.

Ο εν λόγω παίκτης μας πρότεινε μια υπερσυμμαχια του βορρά εναντίον του νότου, ενώ μας αποκάλυψε ότι είχε σχέσεις και με τον gusφουλidi, τον μεγαλύτερο κλόουν των φυλετικών μαχών.

Εμείς φυσικά αρνηθήκαμε γιατί δεν μπήκαμε εδώ με σκοπό να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ανοίξαμε πυρ στη λον, στην οποία ρίξαμε ένα πλάνο, την πιάσαμε απροετοίμαστη και τους πήραμε καμία 10αρια χωριά. Θα μπορούσαν να ναι ακόμη περισσότερα αλλά, λόγω του ότι παίζαμε για πρεμ, είχαμε αδυναμία στο κόψιμο αρίστων.

Εμείς, να παραθέσω σε αυτό το σημείο του κόσμου, έχουμε πραγματοποιήσει ηδη ένα φεηκ πλάνο στη stop επειδή καθυστερούσαν τις επαφές μαζί μας για μια ΣΕ. Έχουμε ήδη πραγματοποιήσει και 2 κατεδαφιστικα πλάνα σε τραστ και κάτσε, για τις υποθέσεις του ουλαλακου και του μικρού κλέφτη αντίστοιχα.

Για να μην τα πολυλογώ, αυτόν τον εξαίρετο νέο, τον πλαισιωνε μια από τις χειροτερες φιγούρες του gr. Ο Λιάκος προμανατζερ. Όλοι γνωρίζετε ποιος είναι και περί τίνος πρόκειται ο φίλος. Εγώ ώντας αντίπαλος του στον 50 είχα μάθει από πρώτο χέρι τις βρώμικες τακτικές του. Ότι έχει πρόβλημα στο να παίζει ξυλο για να κερδίσει κόσμους , ότι η φυλή του που ο ίδιος την θεωρεί powerhouse, είναι μια ανεπαρκής ανενεργή φυλή που κάλλιστα θα μπορούσε να πιάνει χώρο στο ριμ και ότι στηρίζεται πάνω στο δράκο για να κουβαλήσει το κοσμο, ενος άριστα συνδεδεμενου καπιταλιστικου λογαριασμου με τις ιμπεριαλιστικές ιδέες του Λιάκου. Με την τακτική του "καλός μπάτσος κακός μπάτσος" με προσεγγίζουν στην αρχή και οι 2 φιλικά. Μου λένε δεν θα λαβουμε μέρος στο πόλεμο με τη LON, ενώ παράλληλα ξεκινάνε να μου βάζουν λόγια για την κάτσε και να με εμπλέκουν εμμέσως σε μια κατασταση που εξαρχής δεν ήθελα να μπλεχτω. Να πάρω μέρος σε ένα πόλεμο που μου περνάει αδιάφορος. Με τη μεσολάβηση ενός φιλικού λογαριασμού προχωράμε σε ΣΕ αφού πρώτα είχε εκβιαστει με το φεηκ πλάν.



Μπλα μπλα μπλα φτάνουμε στη στιγμή της ένωσης, λίγο μετά το ιβεντ ενώ έχουμε κόψει τους πρώτους μας αρίστους

Εκεί μάγκες τα είδαμε όλα. Αφού σπάσαμε τη λον με 2 χειριστα πλάνα, αρχίζει ο πνευματικός κατήφορος του συνεπαρμενου SG. Μπαίνει σε μια κλήση με υπεροπτικό ύφος σε μια προσπάθεια να με υποβαθμίσει στα μάτια των παιδιών της ΝΑΒΖ. Πιάνει έναν έναν τους λογαριασμούς πίσω απ τη πλάτη μου και τους βάζει λόγια για μένα, προσπαθώντας να τους στρέψει εναντίον μου. Ποιους; τα παιδιά που εγώ έτρωγα ψωμί και αλάτι μαζί τους 3 μήνες κλήση. Περιττό να πω πόσο καλά πήγε αυτό, με εξαίρεσή τη περίπτωση του dτσαπα, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Παράλληλα οι true NABZιτες μου τα μεταφέρουν και ενορχηστρωνουμε το μεγαλύτερο ριφιφί στην ιστορία των φυλετικών.

Κάπως έτσι φτάσαμε εδώ.
ALEA IACTA EST
Η αλλιώς ο κύβος ερρίφθη.

Ο λιακος και η παρέα του αποτελούν για εμάς κόκκινο πανί
Το πιο τίμιο για αυτόν θα ήταν να εξαφανιστεί από το παιχνίδι και μαζί και ο άσχετος συνεργάτης που κουβαλάει μαζί του ονόματι SG. Είναι λίγοι και ως άνθρωποι και ως αρχηγοί αλλά και ως παίκτες.

ΥΓ. Speeda ΖΕΙΣ
 
Τελευταία επεξεργασία:

SOL MAFIA

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Αυτά μου έκανε και εμένα η εν λόγω κυρία στον κ61 .Μαζί σου μέχρι να εξαφανιστεί ο φρου φρου από τις φυλετικές .

Απαράδεκτος παίχτης -συμμαχος αλλά κυρίως απαράδεκτος άνθρωπος ,ψυχικά διαταραγμένος με κόμπλεξ κατωτερότητας και σίγουρα μικρή ..καρδιά αφού όταν μπαίνει στο γαδιπη ακούγονται φωνές όπως , "μπήκες ?"
 

Freyja

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
6
Οι απαραίτητες διορθώσεις είναι οι εξής:

1.η Akuma ήταν αδελφική φυλή της Lon και το ξέρατε εξ' αρχής και εσωτερικά δεν θα ήταν αυτά τα παιδιά για εμάς... Αυτό που λες εσύ εσωτερικά με αυτό που εννοεί η Lon είναι Δύση και Ανατολή. Εμείς κρατάμε τους λογαριασμούς χαμηλής ανάπτυξης καθώς είναι ένα παιχνίδι και όχι πρωταθλητισμός.

2. Δέκα χωριά χάθηκαν μετά την ένωση Stop και Nabz.

3. Ύαινες είστε όλοι... Πάρτε αυτό που σας αξίζει... Ξεχάσατε να παίζετε και θέλετε να κλείνετε κόσμους χωρίς ένα πλάνο...
 

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
Οι απαραίτητες διορθώσεις είναι οι εξής:

1.η Akuma ήταν αδελφική φυλή της Lon και το ξέρατε εξ' αρχής και εσωτερικά δεν θα ήταν αυτά τα παιδιά για εμάς... Αυτό που λες εσύ εσωτερικά με αυτό που εννοεί η Lon είναι Δύση και Ανατολή. Εμείς κρατάμε τους λογαριασμούς χαμηλής ανάπτυξης καθώς είναι ένα παιχνίδι και όχι πρωταθλητισμός.

2. Δέκα χωριά χάθηκαν μετά την ένωση Stop και Nabz.

3. Ύαινες είστε όλοι... Πάρτε αυτό που σας αξίζει... Ξεχάσατε να παίζετε και θέλετε να κλείνετε κόσμους χωρίς ένα πλάνο...
Αδερφικη φυλη ενω ο izo μου ειχε αποστασιοποιηθει απο την αρχη απο αυτη τη φυλη. Δεν τα ξερεις καλα. Ξαναρωτα τον να δεις τι μου χε πει. Τα χω και σε πριντς αν θες στα ανεβαζω μονο για σενα <3
 

Freyja

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
6
Η αποστασιοποίηση έγινε πριν πέσουν τα Μπαν, αφού μιλήσαμε και μαζί τους και δεν βγάλαμε κάποια άκρη...

Τες πα, το θέμα είναι πως άλλος ένας κόσμος πήγε να κλείσει χωρίς απώλειες στον χάρτη...
 

SxolaRe

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
5
Ο anselmo μιλά για πλάνα στην ΛΟΝ, να γελάνε και οι πέτρες. Να σου πω πως κατάλαβε η ΛΟΝ τα πράγματα, να μην υπάρχει μόνο μία άποψη εδώ μέσα.

Οι φυλές του είχαν πολλαπλάσια δύναμη από τη δική μας, μας αιφνιδιάσανε με το πρώτο χτύπημα ενώ εμείς είχαμε καταλάβει ότι ακόμα συζητούσαμε, και μετά από όλα αυτά σε κάποια φάση του πολέμου η μικρή ΛΟΝ ήταν μπροστά 1 χωριό.
Τρέχει τότε ο ανσέλμο να τα βρει με τη ΣΤΟΠ γιατί, σου λέει θα γίνω ρόμπα, το παίζω μέγας στρατηλάτης και δεν μπορώ να σπάσω τη μικρή ΛΟΝ.
Κάνουν ένα μεγάλο πλάνο όλοι μαζί, μας χτυπήσανε άσχημα, αλλά εμείς εκεί. Δεν φεύγαμε.
Υπολόγιζε ότι εμείς θα παραδίδαμε, θα διαλύαμε τη φυλή και θα πηγαίναμε μαζί τους οι πιο μεγάλοι παίκτες πουλώντας τους υπόλοιπους όπως κάνει αυτός.
Δεν έγινε αυτό και εκεί, δύο μήνες κοπανάγανε, τρώγανε 10 κόκκινες, παίρνανε και ένα χωριό. Γυρίσαμε φουλ αμυντικοί, και αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα αποφασίσαμε να το παλέψουμε όπως μπορούμε και να τους καθυστερήσουμε όπως μπορούμε δίνοντας χρόνο στην ΚΑΤΣΕ.

Στο εντωμεταξύ η ΚΑΤΣΕ πρόλαβε να οργανωθεί, εκμεταλλεύτηκε πολύ αποδοτικά το περιθώριο χρόνου που της δόθηκε και μπράβο της.

Τελικά όντως ο ανσελμο καθόρισε τον κόσμο.
Με τις αστοχίες του, με τις αλλοπρόσαλες ενέργειές του, με την κακή εκτίμηση του για το δικό του δυναμικό και το δυναμικό των άλλων.

Υ.Γ.1. Επειδή έπαιζαν για πριμ είχαν αδυναμία στο κόψιμο αρίστων, χαχαχχαχαχαχα. Θα το λέω και εγώ αυτό.
Υ.Γ.2. Για την συγνώμη στη storm σε παραδέχομαι πάντως. Σωστός.
 
  • Love
Αντιδράσεις: Freyja

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
Βαγγελα δεν σ'ακουω ρε φιλε φωναξε λιγο περισσοτερο.. Κανεις δεν πηρε ποτε στα σοβαρα τη LON περα απο μενα. Μαλωνει ο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ και πεταγεται η Δοξα Δραμας. Σταματα να γινεσαι ανεκδοτο, δεν ειναι για σας το ποστ αυτο ουτε σας αφορα.

Μη κλαις που χασατε ολα μες στη ζωη ειναι. Μαθε να χανεις
 
Κορυφή