Κατσε - Οι Παντελονατοι. Τσαφ-τσουφ

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Καλημερες,

Μετα το σημερινο πρωινο και την ξεφτιλα που εχουμε αντικρισει απο τους αρχηγους της ΚΑΤΣΕ, εχουμε να ανακοινωσουμε πως το τρενο ξεκινησε τσαφ-τσουφ και δεν θα σταματησει. Δεν χωρανε δικαιολογιες ουτε τωρα, ουτε σε 1 μηνα, ουτε σε 1 χρονο. Αυτο να το θυμαστε.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΟΩ ΑΣΧΕΤΟΙ.
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Ρε πονεμενα παιδια απο τον κ61 οταν τα εκανε αυτα η ΒΑΝ εσεις ησασταν οι αθωες περιστερες και κλαιγατε ολη την ωρα. Τι κανει κανεις για την νικη(Ασχετα αν αυτη δεν θα ρθει)

Καλημερα!
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Ρε πονεμενα παιδια απο τον κ61 οταν τα εκανε αυτα η ΒΑΝ εσεις ησασταν οι αθωες περιστερες και κλαιγατε ολη την ωρα. Τι κανει κανεις για την νικη(Ασχετα αν αυτη δεν θα ρθει)

Καλημερα!


Τα ιδια θα γινουν και εδω τουλαχιστον εμεις τα παραδεχομαστε και τα λαμε στα ισια

οι αλλοι εχουν βρει κωδικους εχουν αλαξει μειλ αδειασανε και πηρανε τα χωρια αδεια και λενε κατι αστεοτητες

1612856750879.png

1612856773940.png

Και ολα αυτα για να φανε καποια φυλη τραστ και θελουν να λεγονται και παικτες

<<Κυριοι>> της ΚΑΤΣΕ για να μιλησετε ξανα για παντελονια θα πρεπει να τα εχετε κατεβασει πρωτα
 

liberta21

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
134
Σήμερα 9 Φλεβάρη μέρα ασφαλούς διαδικτύου ρε Κούλη;;;
Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά θα πω εγώ, ενός λεπτού σιγή για όλες τις παρθένες Μαρίες εκεί έξω
 

alex ghost

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
7
Νομίζω για κάποιο λόγο ξεκίνησαν νωρίς τα κόλπα σε αυτό το κόσμο. Μοιάζει ενδιαφέρον κόσμος. Το πρώτο χαρτί παίχτηκε μάλλον.
 

the dalton.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
47
Νομίζω για κάποιο λόγο ξεκίνησαν νωρίς τα κόλπα σε αυτό το κόσμο. Μοιάζει ενδιαφέρον κόσμος. Το πρώτο χαρτί παίχτηκε μάλλον.

Το πρωτο χαρτι-κολπο παικτηκε με την κινηση των Stop εναντιων μας εδω και καιρο. Τι συζητατε, τι εγινε και τι εχασα?
 

GUSPOLIDIS

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
22
Καλησπέρα στην υγιή ΚΑΤΣΕ!!

Καλησπέρα σε αυτούς που νόμιζα ότι απαρτίζουν την ΚΑΤΣΕ αλλά τελικά είναι απλά ένα κομμάτι της νέας SOL(αδικώ ξεκάθαρα την SOL με αυτήν την παρομοίωση).

Μετά από σχεδόν 30 ώρες κλήσεων από εδω και απο εκεί, προσπαθώντας να κάνω τα χατίρια της διοίκησής σας, προκειμένου να διορθώσω μια κατάσταση και να διορθωθεί μια αδικία που έγινε με τον λογαριασμό suntzu.

Θα προσπαθήσω να τα πω όσο πιο σύντομα γίνεται...

1.Ο λογαριασμός biohazard παραχωρεί τον λογαριασμί anthoulis στον γνωστό σε όλους μας djparadise.(τι μας νοιάζει εμάς?!Στο τέλος φταίει ο suntzu!)

2.ο παίχτης αυτός φτιάχνει λογαριασμό με όνομα παρόμοιο με κάποιο διοικητικό μέλος της ΚΑΤΣΕ και αρχίζει και ζητάει επιτηρήσεις.(ο suntzu και η trust φταίει για αυτό)

3.κάποιος τσιμπάει και χάνει χωριο/α(ξεκάθαρα ευθύνη της τραστ κ αυτο γιατί ο λα κασα έλεγε μπράβο σε αυτόν που το έκανε στο διαφυλετικό)

4.Συνέπεια όλου αυτού για την διοίκηση των ΚΑΤΣΕ είναι ότι φταίει η τραστ και ο suntzu, οπότε ας τους κάνουμε το ίδιο αφού φταίνε.

Όλα αυτά κάπου μέσα στο ΣΚ. Ας δούμε τι έγινε χθες....

Η τρανή διοίκηση των ΚΑΤΣΕ λογκάρει στο λογαριασμό του suntzu (ο ιδιος ο biohazard μου το παραδέχθηκε) ζώντας μέσα στην αλαζονεία όπως έχω ξαναπεί, μπαίνει στον λογαριασμό, ξοδεύει κάπου στα 5κ πρεμ, καταστρέφει περιπου 1000 σημαιες πατωντας ανανεωσεις, αδειάζει τα χωριά (το μονο λογικό), κατεδαφίζει τα χωριά που δεν ήταν σίγουρος ότι θα πάρουν, δίνει εντολή λοιπον στους υπόλοιπους που συμφωνούσαν με όλο αυτό να ανοίξουν επιτηρήσεις και να νομπλάρουν (μιλαω για λογαριασμους τυπου κονζαμπ που δεν είχαν ιδεα)

Με το που γίνεται αντιληπτό όλο αυτό και πριν αποφασίσουμε τι θα κάνουμε ως φυλή, έρχεται τηλέφωνο από πρωην κο-πλει του suntzu για να ζητήσει συγγνώμη για αυτό που έγινε, γιατί απο αυτον εκλάπησαν/εδωσε?! πληροφορίες για τον κωδικό και το mail του suntzu. (μια τράμπα μεταξυ των κ dafipika)

Και εδω αρχίζει το πανηγύρι της κωλοτουμπας, της αλαζονιας,του solισμου(συγγνωμη στη sol), μιας διοίκησης που ενώ νομιζαμε ότι αντιπροσωπευει την μεγάλη ΚΑΤΣΕ με τα τόσα κλεισιματα, τελικα αντιπροσωπεύει 4-5 άτομα που προέρχονται απο dejavou/daltons και δεν υπολογίζουν την γνώμη κανενός. Δυστυχως για το υγιες κομματι της ΚΑΤΣΕ γιατί μπαίνει στο ιδιο τσουβαλι με αυτους.

Ξεκινάμε λοιπόν επαφη με κάποιους εκ της διοικησεως των ΚΑΤΣΕ όπως noriega, mcgregor, όπου συμφωνούν οτι αυτό που εγινε δεν αντιπροσωπευει την ΚΑΤΣΕ και τα χωριά θα επιστραφολυν οπως και το πρεμ. Μου στελνει μνμ και ο adrenaline λεγοντας το ιδιο...


Ωπα λεω, οντως ειναι τιμιοι αυτοι, και αρχιζω να σκέφτομαι λογικα για λιγο. Μετα σκαει η πρωτη μικρη κωλοτουμπα γιατί καποιος εβαλε λογια (αυτος που κανει κουμαντο δλδ)



τι σχεση εχει η τραστ με paradise?!! αλλα ξεχασα συμφωνησε και ο λακασα, αρκει αυτο! Ως εχθροι, δηλαδή, δεν πρέπει ουτε καν να αλληλοπειράζονται τα μελη 2 φυλων. Το ακουσαμε και αυτο!

Οπότε μου ζητηθηκε να διωξω τον λακασα απο την φυλη για να επιστραφουν τα χωρια. Με μοναδικο κίνητρο να προστατευσω την παρεα μου, ειπα απευθειας ναι!Ηδη ξεκιναει η ΚΑΤΣΕ να προσπαθει να εκμεταλλευτει ό,τι εγινε και να κερδισει κατι....αρα μια χαρα αυτη η κινηση αντιπροσωπευει ολοκληρη την ΚΑΤΣΕ, ειτε συμφωνουν τα μελη ειτε οχι!!

Αφου λοιπον το διευθετω παμε σε κληση για οριστικοποιηση....εκει ακουω κατι καινουργιο!!"δεν εχει νοημα που τον πεταξες, θελουμε να ζητησεις απο στοπ να αδειασει τα χωρια το anthoulis". Τι σχεση εχω εγω με αυτο ποτε δεν καταλαβα, δεν εχω διπλωματια με στοπ. Το μονο που εχω κανει ειναι να γνωριζουν οτι εχουμε κοινο εχθρο και τπτ παραπανω!! Παρ ολα αυτά, στελνω τα μηνύματά μου για να μιλησω μαζι τους....Πριν μου απαντησουν με ξανακαλει αυτη η αλαζονικη διοικηση των ΚΑΤΣΕ για να μου πει πως ουτε αυτο θελουν τελικα (καταλαβαν οτι με σπρωχνουν να συνεργαστω με ΣΤΟΠ). Ενα θεατρο παραλόγου και παραλογισμου απο μια φυλη που καποιοι ιδρωσαν να της φτιαξουν ενα ονομα και τωρα ο ADRENALINE την εκθετει ανεπανορθωτα γιατί για καποιο λογο τον εχει ο biohazard στο χερι και κανει οτι γουσταρει χωρις να ρωταει κανεναν(ρωταει μονο την κλικα του)



Τελικα καταληγουμε αργα το βραδυ σε μια προταση ξεκαθαρα κανιβαλισμου και τραμπουκισμου απο πλευρας biohazard, η οποια ειναι "Δεν παιρνετε χωρια πισω, κανουμε συμμαχια και ο suntzu να παει να παρει οσα χωρια θελει προς τα πανω(βαρβαρα εννουσε).Ξεκαθαρα λοιπον η διοικηση της ΚΑΤΣΕ αντιπροσωπευοντας ολα τα μελη δηλωνει οτι η πλειοψηφια της διοικησης γνωριζε το τι θα γινει, ποτε, και πως, ανεξαρτητα απο αυτο που εκανε ο anthoulis.

Συμπερασματα...η ΚΑΤΣΕ ειναι ξεκαθαρα μια φυλη που καποτε ειχε καλο ονομα και τωρα εχει γινει χειροτερη των sol εχοντας αφησει την διοικηση της σε ανημπορους, ακαταλληλους, αλαζονες, εγωιστες, ανθρωπους που εκμεταλλευονται το ονομα και τη δυναμη αυτης της φυλης για να λυσουν προσωπικες διαφορες και κοντρες απο αλλους κοσμους, χωρις να σεβονται το κοπο, το χρημα και τον χρονο των υπολοιπων μελων που εχτισαν αυτη τη φυλη. Για εμενα λοιπον και για καθε μελος της τραστ νοειται δεδομενο πως οσοι σε αυτο τον κοσμο συνεχισουν να παιζουν υπο αυτη τη διοικηση της ΚΑΤΣΕ, σημαινει οτι εγκρινουν τις αποφασεις τους και ακολουθουν. Δεν θα εγραφα αυτο το μνμ αν δεν ηξερα αρκετους απο εσας που αποτελειτε το υγειες κομματι της ΚΑΤΣΕ, της παλιας με το καλο ονομα και γνωριζω το ηθος σας και την τιμη σας. Θεωρησα υποχρεωση μου να ακουστει και η δικια μου μερια γτ και εσεις με ξερετε για το πως λειτουργω και σκεφτομαι.Επισης επρεπε να ειμαι σιγουρος οτι θα γνωριζετε την αληθεια γτ θεωρω δεδομενο πως αυτος που σας εκπροσωπει σας εχει παραμυθιασει με αερατες δικιολογιες. Δυστυχως αυτού του παιχτη οι ικανοτητες φτανουν μεχρι την μικρη τραστ και τα μελη της. Δεν δυναται να ασχοληθει με κατι μεγαλυτερο, καθως δε φτανουν ουτε τα χερια του, ουτε οι γνωσεις του. Ειναι πολυ μικρος για να αντιμετωπισει τον μεγαλο λακασα σαν μοναδα, ποσω μαλλον και σαν φυλη!!

Τελος θα πω οτι εχετε μπλεξει σε περιπετειες παλι εξαιτιας της ανεπαρκειας του συγκεκριμενου παιχτη στη διπλωματια, καθως απο την αρχη του κοσμου ηταν μονοδρομος να συνεργαστουμε, για να υπαρξουν ελπιδες, αλλα παλι καποιοι ηταν υπεροπτες και αλαζονες προς την μικρη τραστ!!!

*Εδω να εξηγησω γτ αδικω την σολ...αυτοι τουλαχιστον σε καθε κοσμο που λογγαρουν δηλωνουν ευθαρσώς το πώς θα παιξουν, και οποιος θελει ας κατσει να τους αντιμετωπησει. Δεν κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους!!!

ΜΕΡΟΣ 2ο

Ολα τα παραπανω ειναι μια γενικη αναφορα και γραφτηκαν πριν απο τα σημερινα γεγονοτα...

Μετα λοιπον την τελεσιδικη προταση του biohazard και με την ανακοινωση οτι τρεχει και πλανο εις βαρος μας που θα ακυρωθει μονο αν συμφωνησουμε....ερχομαι στη ευχαριστη θεση να διαπραγματευομαι για κατι που δεν εχω ευύνη, με μονο στοχο να κρατησω τον suntzu στο παιχνιδι και υπο τη πιεση πλανου. Ουτε ο Ερντογαν να ητανε (τον παρομοιαζω μονο ως προσωπο και οχι ως εθνικοτητα για να μην παρεξηγηθω, αλλωστε η μιση μου φυλη αποτελείται απο κυπριους).

Αρχιζω να τους ψαχνω απο τις 10, για να απαντησουν στη μια, και ενω εξηγω οτι 2 μερες παλευουμε πώς θα διορθωθει η βλακεια που αρχικα παραδεχθηκαν οτι εκαναν, και επιμενω οτι απλα πρεπει να παρει τα χωρια ο σουντζου, ποια ειναι η απαντηση?? ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ

Συγνωμη ρε μαγκες, γτ μου ζητατε συμμαχια αφου δεν μου εχετε εμπιστοσυνη? που αποσκοπειτε? στο να με φατε με το πασο σας? ποσο ****ς θεωρειτε οτι ειμαι?ποσο υπεροπτικα μπορειτε να φερθειτε?

Οποτε καταληγουμε οτι ποτε δεν μετανιωσαν, οτι ποτε δεν καταλαβαν το λαθος τους, οτι μια χαρα το αξιζε ο σουντζου αυτο που επαθε, οτι καλα εκαναν και εβγαλαν τοσο μισος και μενος απεναντι του, γιατί δεν του πηραν μονο τα χωρια, αλλα καταστράφηκαν και περιπου 1000 σημαιες σε αναβαθμισεις, καηκαν περιπου στα 5κ αγορασμενο πρεμ, αλλαχτηκε μεχρι και το ονομα για να δυσκολευτει να λογγαρει. Ολα αυτα σε εναν ανθρωπο που δεν εχει πειραξει ουτε μυρμήγκι,που ακομα και στους εχθρους μιλαει στον πληθυντικο.

Ο μονος λογος που εκατσαν να κανουν διαλογο μαζι μου ηταν για να κερδισουν χρονο και να βαλουν αμυνες στα χωρια, να φτιαξουν το πλανο για να χτυπησουν μια αποδιοργανωμενη φυλη, και το σημαντικοτερο να κοροιδεψουν τα ιδια τους τα μελη οτι προσπαθησαν να τα βρουμε αλλα εμεις δεν θελαμε!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο υγιες κομματι της ΚΑΤΣΕ και καλη τυχη με αυτους που μπλεξατε.

Μια συμβουλη θα σας δωσω...δε χρειαζονται ουτε διαγραφες ουτε απειλες απλα απομονωστε τους. Αφηστε αυτη τη παρεα που εγω τη λεω dejavou/daltons καποιοι αλλοι τους λενε "Κουληδες" να παιξουν μονοι τους, γιατί ειμαι σιγουρος οτι σας χαλασαν το παιχνιδι χωρις να σας ρωτησουν.

ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΣ....
 
Τελευταία επεξεργασία:

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Συγχαρητηρια στους Κατσε. Τους κανατε οτι τους αξιζει. ΜΑΓΚΕΣ. Φυλη με αρχηγο guspolidi, μονο τετοια καταληξη πρεπει να εχει.


Οι Γενίτσαροι (οθωμανικά τουρκικά: يڭيچرى, προφέρεται: [jeniˈt͡ʃeɾi], που σημαίνει «νέος στρατιώτης») ήταν επίλεκτα σώματα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αρχικά συγκροτούνταν από αιχμαλώτους πολέμου και παιδιά χριστιανικών οικογενειών που εξαναγκάζονταν από μικρή ηλικία σε στρατιωτική υπηρεσία. Για τέσσερις αιώνες αποτέλεσαν την αιχμή της πολεμικής μηχανής της Αυτοκρατορίας και των Σουλτάνων, οπότε με τον καιρό εξελίχθηκαν σε παραστρατιωτικό κέντρο εξουσίας σε εσωτερικούς πολιτικούς και οικονομικούς αγώνες, πολλές φορές και κατά των ίδιων των Σουλτάνων, μέχρι τις 15 Ιουνίου του 1826 όπου και διατάχθηκε ο ολοκληρωτικός διωγμός τους, ο αποκαλούμενος Βακάι-ι-Χαϊριγιέ (Vakay-i-Hayriye) από τον Σουλτάνο Μαχμούτ Β΄.
 

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
Ισχυρο διπλωματικο χαρτι ο κλεμμενος λογαριασμος. Ετσι κερδιζεις την εμπιστοσυνη απο τους συμμαχους σου. Και μετα διαπραγματευεσαι και τα χωρια του παρανταϊς, ποσο λιγος εισαι ρε μαν
 

alex ghost

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
7
εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος ωστε να καταστραφει ο λογαριασμος του παιχτη απο σημαιες και πρεμ.απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα ειναι ενας παιχτης ο οποιος δεν εχει προκαλεσει γενικα.αν καποιοι γνωριζουν τον λογο που καταστραφηκε ο λογαριασμος απο σημαιες και πρεμ,ας πουν.Αν εγινε για το χαβαλε να γελασουν 4-5 ατομα μεταξυ τους ο.κ. τι να πω.Εχουμε μεινει που εχουμε μεινει λιγοι στις φυλετικες να χαθουν και αξιοπρεπεις(οπως καταλαβαινω απο τα παραπανω) παιχτες ετσι ειναι κριμα.
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι.

Η καταστροφη ειναι λογαριασμου ομως που δεν εχει πειραξει κανεναν και ουτε εχει δωσει δικαιωματα σε τετοιο επιπεδο (σημαιες + Πρεμ) τα οποια ο αλλος εχει αφιερωσει χρημα,χρονο και ιδρωτα για να τα αποκτησει ειναι ηθικα μη αποδεκτο.

Βεβαια δεν αξιζει να περιμενεις κατι λιγοτερο απο αυτην την 'κλικα' της ΚΑΤΣΕ η οποια ριχνει τις ευθυνες ο ενας στον αλλον γιατι δεν εχουν τα κοτσια να βγουν και παραδεχτουν το ποσο πραγματικα βρωμικοι ειναι παραμονο να πουν οτι αλλοι φταινε για αυτα τους καμωματα.

'Η ζωη ειναι ροδα που γυριζει'
 

AdrenaLine

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
87
Ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι.

Η καταστροφη ειναι λογαριασμου ομως που δεν εχει πειραξει κανεναν και ουτε εχει δωσει δικαιωματα σε τετοιο επιπεδο (σημαιες + Πρεμ) τα οποια ο αλλος εχει αφιερωσει χρημα,χρονο και ιδρωτα για να τα αποκτησει ειναι ηθικα μη αποδεκτο.

Βεβαια δεν αξιζει να περιμενεις κατι λιγοτερο απο αυτην την 'κλικα' της ΚΑΤΣΕ η οποια ριχνει τις ευθυνες ο ενας στον αλλον γιατι δεν εχουν τα κοτσια να βγουν και παραδεχτουν το ποσο πραγματικα βρωμικοι ειναι παραμονο να πουν οτι αλλοι φταινε για αυτα τους καμωματα.

'Η ζωη ειναι ροδα που γυριζει'

Ενταξει ρε φιλε βγηκε ο Guspolidis ειπε τα δικα του απο την πλευρα του δεκτον..Η κατσε ειπε τι εγινε απο την μερια της..Ο darktornado τα δικα του..
Εσυ γιατι βγαινεις και μιλας τωρα για βρωμιες που εισαι ρουφιανος του Lacasa στην STOP και αν πεσουμε θα αλλαξεις φυλη να τους βαρεσεις γιαυτο συνεχιζεις το παιχνιδι ενω ηταν να σταματησεις;;

O αναμαρτητος πρωτος το λιθω βαλετω ειπε ο Ιησους και κανεις δεν πεταξε πετρα..Γιαυτο κοψτετο σιγανοπαπαδιες ολοι.
 

OLD REPAINER

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
78
Δεν είπε τα δικά του, συγκεντρώσου , αυτά που έγιναν είπε. Συγκεντρώσου παρθένα
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Εγω ρουφιανος; Καλο πολυ καλο. Ολοι ξερουν που παιζω δεν ειναι κρυφο. Λες αν ημουν να εβγαινα να γραφω στο φορουμ;

Το οτι απο ολα που διαβαζεις βγαινεις και σχολιαζεις εμενα με ευχαριστει που μου δινεις σημασια. Παντως να ξερεις η 'κλικα' που αναφερομαι πιο πανω δεν εχει εσενα μεσα γιατι μονο καλα λογια μου εχει πει το coplay μου για σενα.

Σε προκαλω να στειλεις σε ολους τους στοπ οτι ειμαι ρουφιανος. Ετσι και αλλιως η ηττα σου ειναι κοντα απο οτι βλεπω
 

AdrenaLine

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
87
Καλος ηταν και ο biohazard μεχρι να του κανουν 2 πλεκτανες συνεχομενες τοτε γιατι δεν βγηκε να μηλισει κανεις;
Ετσι και εγω καλος ειμαι εδω και 12 χρονια στις φυλετικες..Αυτα τα τσιρκα του 69 δν τα χω ξαναδει..Βγηκατε ολοι τα βαζετε με την φυλη μου..Αγιες ολες
Παιξτε εκει το παιχνιδι και τελειωνετε με τα υπολοιπα.
Και θα στειλω σε ολους τους στοπ οτι εισαι οπως εγραψες και εσυ για βρωμιες.
Το θεμα τελειωνει εδω απο μενα δεν ξαναγραφω τπτ ..Οποιος κανει η λεει κατι οσο περναει απο το χερι μου θα εχει αντιποινα..Γιαυτο να στε σιγουροι στα υπολοιπα που θα πειτε η θα κανετε οτι δεν θα βρω ευκαιρια μετα να ανταποδωσω.. Σαν φυλη δεν ριχνουμε το επιπεδο ποτε αλλα ουτε θα κατσουμε να μας γλεντανε.

Αυτα και κλεισαμε αλλο ποστ δεν βγαινει απο μενα στο εξωτερικο φορουμ
Καλες μαχες
 
Κορυφή