Περι ηθικης

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Καλησπερα σε ολους σας, για αλλη μια φορα οι μασκες πεσανε. Ατομα που το παιζουν παναγιτσες στο παιχνιδι ειναι οι χειροτεροι απο ολους. Δεν θα αναλυσω οτι ο promanager θεωρει τον εαυτο του καθαρο ενω οταν του δινεται ευκαιρια κανει βρωμοδουλειες και αυτος επειδη το εχω αναλυσει και στον κοσμο 61. Σε ολον τον server του Gr υπηρχε εβνας αγραφτος νομος να αφηνουμε τις φυλες που ειναι για prem να το βγαζουν ανενοχλητοι. Αυτη την συμφωνια την τηρουσαν ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ και δεν εχω δει κιολας να βγαζει καποιος κομπλεξ σε παιχτη και να μην τον αφηνει να βγαλει premium εσκεμενα. Ο αγαπητος promanager αρνηθηκε ειρωνικα να αφησει μια φυλη να βγαλει premium εχοντας μεσα ατομα τα οποια ειχε παιξει παλιοτερα μαζι τους.
Ειναι η 1η φορα που το βλεπω αυτο στον ελληνικο server και θελω να το καταδικασω και να ξερετε ολοι με τι ατομα εχετε να κανετε. Τα μελη της φυλης του σαφως και δεν φταινε σε κατι αλλα οταν βλεπετε Promanager να βγαζει premium ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ. Ειναι ο 1ος που εσπασε τον αγραφο κανονα και το θεωρω μεγαλη αλητεια. Ελπιζω η ο ιδιος η καποιος απο την διοικηση της φυλης του να τοποθετηθει και επισημα επι του θεματος και να ζητησουν εστω και μια συγγνωμη η να πουν τον λογο που εγιναν η πρωτη φυλη με γαιδουρινη συμπεριφορα.

Για αλλη μια φορα καποιοι δειξαν ποιοι πραγματικα ειναι. Μακαρι να χασετε με τον χειροτερο τροπο και εδω.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΤΡΟΠΗ
Υ.Γ Ας μας εξηγησει και καποιος ποιος χαβαλες σας πειραξε
 
  • Like
Αντιδράσεις: ex.Con

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
χαιρετισματα απο speeda και απο Φωτοβολιδα να δωσουμε στον συγκεκριμενο
ο ενας τον γλεντησε στο παιχνιδι ο αλλος τον κυνήγαγε μεσα στο μαγαζι

Δοξα και τιμη στη πρωτοβουλια σου τεοτσακ, αστον να πληρωνει 80ευρα


ΥΓ, κι ολα αυτα για λιγο μπουλιγνκ
 

Deleted User - 751811

περι ηθικης στον κοσμο 69 δεν ειναι λιγο παραλογο? ηρεμα ρωταω
,,.. πλακα πλακα μετα απο χρονια και λογο καραντινας ειπαμμε να ξαναγκιξουμε το παιχνιδι που αγαπουμε και εχει παει ακομα πιο κατω .
λογαριασμοι αγοραζωνται συμαχιες και φυλες αλλαζουν αν δυο ημερες , και στην ηπειρο 45 κυρησουν πολεμο σε 9 παιχτες ( τοσοι ειναι στην 45 απο το κερατο) πρεπει να τους πειραξε πολυ ο χαβαλες σας τελικα ..
υγ τουλαχιστον σας κυρηξε πολεμο η πρτη φυλη ...
 

OLD REPAINER

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
78
Έχουν χαλάσει οι φυλετικές, παλιά με δύο φουστιες εκλεινε ο κόσμος, τώρα αναγκαζόμαστε να λογκαρουμε που και πού και να τρώμε στη μαπα αυτό το πράγμα που λέγεται παιχνίδι
 

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
περι ηθικης και κατεβαζεις την ΚΕΡΑΤΟ, μαλιστα
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Αν οντως ισχυει αυτο που λεει ο teotsak πρεπει ολες οι φυλες να σταματησουν διπλωματικες σχέσεις μαζι του και να τον περασουν ΚΟΚΚΙΝΟ, δεν ειναι ανθρωπος εμπιστοσυνης και μπορει ανα πασα στιγμη να σας χαλασει το χρονο και το παιχνιδι σας με καποια φουστια του, τα ιδια εκανε και με την SOL στον Κ42 και καλα διπλωματια και εβαζε αμυνες για να καθυστερήσει την SOL ενω αυτος εκλεισε με στρατολογιση.
 

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
Εγώ, αν και δεν είμαι μπατσοφιλος, θα βαλω πλατη για τον φίλο μου τον Λιάκο στη μάχη κατά της κλίκας των κυπρίων.
 
Κορυφή