Αναβάθμιση Εκδοση 8.231

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Αναβάθμιση στην έκδοση 8.231


Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 12 Ιανουαριου θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 8.231. Όπως πάντα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.

Αλλαγες στην υποστηριξη εκτος φυλης


Με αυτη την αναβάθμιση θα αλλάξει το σύστημα βοηθεων εκτος φυλής και θα μπορουν να σταλθουν αμυνες εκτός φυλής υπο ορισμένες προϋποθεσεις:
  • Πριν την αποστολή θα υπαρχει προειδοποιητικο μήνυμα πως οι άμυνες θα επιστρέψουν αν τη στιγμή της άφιξης ο παίκτης/το χωριό δεν ανήκει στη φυλή.
  • Οσες μονάδες που στάλθηκαν σε χωριά που δεν ανήκουν σε παίκτη/φυλή θα επιστρέφουν αυτόματα στο χωριό προορισμού, αν κατά την αφιξη το χωριό δεν ανήκει στην ίδια φυλή με τον παιχτη που εστειλε τις άμυνες.
Αυτη η αλλαγη προτάθηκε απο την κοινοτητα του παιχνιδιού και πιστευουμε πως θα προσθέσει περισσότερη στρατηγική στους κόσμους που είναι ανενεργές οι βοηθειες εκτος φυλής. Σε όσους κοσμους είναι απενεργοποιημενες οι βοήθειες εκτός φυλής πριν την αναβαθμιση, δεν θα επηρεαστούν από την αναβάθμιση. Οι αλλαγες θα ισχυσουν για τους επομενους κόσμους και μόνο αν θα ειναι απενεργοποιημένες οι βοήθειες εκτός φυλής.

Αλλαγες στις προσφορες για μελη φυλης

Μέχρι τωρα ηταν δυνατή μόνο η αναζήτηση προσφορων από μελη της φυλής. Πλεον θα μπορειτε να δημιουργείτε προσφορές μόνο για τη φυλη.

TribeTrade.png

Ανακληση μοναδων απο τις πληροφοριες χωριου

Μεχρι τώρα ηταν δυνατη η ανακληση ολου ή μερους των υποστηρίξεων από το Μέρος Συγκέντρωσης. Με αυτη την αναβάθμιση θα μπορείτε να ανακαλέσετε το σύνολο ή ενα μέρος μιας υποστήριξης και από το παράθυρο των πληροφοριών χωριού.

Νεες δημοσιεύσεις στο ενδοφυλετικο φορουμ

Κατα τη λήψη μιας ειδοποιησης για μια νέα ανάρτηση στο ενδοφυλετικο φορουμ, πρεπει να αναζητήσετε τη νέα ανάρτηση στα θέματα. Με αυτή την αναβάθμιση θα προστεθεί ένα νεο widget, οι 'Νέες Δημοσιεύσεις Forum' οπου θα εμφανίζονται ολες οι νεες δημοσιεύσεις που έχουν γίνει στο φορουμ. Η ρύθμιση θα μπορεί να αφαιρεθεί από τους δούκες της φυλής αν αποφασίσουν πως δεν τους είναι απαραίτητη.

TWForumPost.png

Feedback

Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις για τις αλλαγές, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.

- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή