Κλεισιμο κοσμου 66

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Καλησπερα σε ολους, απο εχθες ο κοσμος 66 εχει ουσιαστικα τελειωσει. Οι αντιπαλοι μας Ε.Α εχουν παρατησει τον κοσμο και το αφησαν στο αυτοματο.Η GOAT ειναι νικητρια του κοσμου αυτου. Ενας κοσμος χαλαρος καθως ηταν ο καλοκαιρινος και δεν μαζεψε τοσο καλο υλικο. Ο κοσμος κρατησε τοσο πολυ λογω της ταχυτητας του 1-1, το οριο fake και τα παρατηρητηρια. Το ευχαριστο ειναι πως ο κοσμος εκλεισε με νομπλαρισματα και οχι με ενωσεις φυλων οπως γινεται συνηθως στους κοσμους με παρατηρητηρια.
Σε αυτο το σημειο θα κανω μια περιληψη του κοσμου. Σαν goat μπηκαμε στις 2 πανω ηπειρους και ειχαμε μεσα μας αντιπαλους την φυλη SMURFS και στην κατω ηπειρο τους Ε.Α και τους gkrats με τις 15 φυλες. Τα SMURFS κανουν συμμαχια με τους gkrats και βγαινει κυκλικο σε 500 ατομα να στακαριστουν οι βασικοι των SMURFS. Με τα πολλα τα SMURFS πηγαν πυξιδα με συνοπτικες διαδικασιες μεσα στον 1ο μηνα και μπηκαν να συνεχισουν στον 67 ως c.kai. Μετα μεινανε κυριοι αντιπαλοι μονο οι Ε.Α παιζωντας αναλογια σχεδον 6-1 η 7-1 αμυνα και ηταν θεμα χρονου να επικρατησουμε στον κοσμο.
Θελω να ευχαριστησω ολους τους συμπαιχτες μου στην goat για την συνεργασια τους μεσα στον κοσμο και για το κλεισιμο και να κανω μια ειδικη αναφορα στους gianniscpl,vandoros7,ΠΡΟΠΕΛΛΑ(εφαγε ban) καθως ηταν οι καλυτεροι παιχτες μεσα στον κοσμο και αφιερωσαν τις περισσοτερες ωρες σαν λογαριασμοι απο ολους. Εδω να τονισω οτι οταν ξεκινησα τον κοσμο ημουν απλο μελος αλλα μεσω διαφορων συγκυριων επρεπε να γινω δουκας της φυλης.
Για τελος θελω να ευχαριστησω την co-play Ελενη(tarameni) για την αψογη συνεργασια που ειχαμε και για το κουβαλημα του λογαριασμου τους καλοκαιρινους μηνες, καθως τοτε επαιζα λιγο εως καθολου λογω διακοπων.

Με εκτιμηση προς ολους Taradon
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Ο κοσμος 66 εκλεισε. Νικητρια φυλη ειναι η G.O.A.Τ.

Συγχαρητηρια αρχικα στον Τεοτσακ που ανελαβε μια φυλη η οποια δεν ηταν δικια του και την οδηγησε στην νικη!
Συγχαρητηρια και σε ολα τα μελη για την αψογη συνεργασια τους και ευχομαι να επιβραβευτουν στο τελος ολοι οσοι το αξιζουν.

Η φυλη GOAT θα ξανακανει αργα ή γρηγορα την εμφανιση της οπως με πληροφορουν απο το κοντρολ. Μεινετε συντονισμενοι!
 
Κορυφή