Νoriega Member Βαθμολογία αντίδρασης 8 30. Οκτ 2020 #1 Καλησπερα, ποιες φυλες ειναι στον τελικο πολεμο; 50-50 ο χαρτης; αντε να δουμε ποιος θα κλεισει τον 60.
Καλησπερα, ποιες φυλες ειναι στον τελικο πολεμο; 50-50 ο χαρτης; αντε να δουμε ποιος θα κλεισει τον 60.
Νoriega Member Βαθμολογία αντίδρασης 8 30. Οκτ 2020 #3 επειδη δεν παιζω κ60 και τον βλεπω ανοικτο εδω ειπα να ρωτησω ποιος νικαει.
-*Πικάντικο σουντζουκάκι Well-Known Member Βαθμολογία αντίδρασης 44 2. Νοεμ 2020 #4 φιλε μου και ο 60 και ο 63 που ρωτησες το ιδιο εχουν κλεισει εδω και καιρο..
Νoriega Member Βαθμολογία αντίδρασης 8 3. Νοεμ 2020 #5 Ο/Η -*Πικάντικο σουντζουκάκι έγραψε: φιλε μου και ο 60 και ο 63 που ρωτησες το ιδιο εχουν κλεισει εδω και καιρο.. Κλικ για ανάπτυξη ... Ναι επιτηδες εχω κανει τα ποστ. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπολειτουργει το φορουμ. Εχουμε να δουμε ανακοινωση κλεισιματος απο τον 59 αν δεν κανω λαθος. Ειμαστε στον κ67 προσεχως κ68.
Ο/Η -*Πικάντικο σουντζουκάκι έγραψε: φιλε μου και ο 60 και ο 63 που ρωτησες το ιδιο εχουν κλεισει εδω και καιρο.. Κλικ για ανάπτυξη ... Ναι επιτηδες εχω κανει τα ποστ. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπολειτουργει το φορουμ. Εχουμε να δουμε ανακοινωση κλεισιματος απο τον 59 αν δεν κανω λαθος. Ειμαστε στον κ67 προσεχως κ68.