Αναβάθμιση Εκδοση 8.225

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Αναβάθμιση στην έκδοση 8.225


Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 8.225. Όπως πάντα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.


Ταξινόμηση ομάδων στον χαρτη


Μέχρι τώρα οι ομάδες ταξινομουνταν με βάση την ημερομηνία δημιουργίας ενώ τώρα θα μπορούν να ταξινομηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε παιχτη. Η αναδιοργάνωση μπορεί να γίνει ειτε από τις ομάδες είτε από τη διαχείριση επισημάνσεων του χαρτη.

Ταξινόμηση μονάδων


Οι μονάδες υποστήριξης σε διαφορετικά χωριά θα μπορούν να ταξινομηθούν ανάλογα με την απόσταση από την επισκόπηση μονάδων.

Αλλαγες στο κύρος φυλής


Εγιναν κάποιες αλλαγές στην απώλεια κύρους για τους ανενεργούς παιχτες. Αν ένας παίκτης αποκλειστεί η φυλή δε θα χάνει κύρος αν τον διώξει. Ο χρόνος και η διάρκεια του αποκλεισμου δε λαμβάνονται υποψη και η φυλή δε θα χανει κύρος ακόμα και αν ο αποκλεισμός είναι για ώρες/μέρες


Νεος beta server με νέα χαρακτηριστικά


Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου θα ανοίξει ο ολοκαίνουργιος beta κόσμος "ZZ3".

Εκεί θα δείτε το καινούργιο σύστημα αποστολών που σχεδιάσαμε. Επανασχεδιάζουμε το σύστημα αποστολών του παιχνιδιού για να είναι περισσότερο προσβάσιμο, διαχειρίσιμο και χρήσιμο για όλους και πιστεύουμε πως θα είναι καλύτερο από πριν. Οι αποστολές θα χωρίζονται σε κατηγορίες με συγκεκριμένο θέμα και συγκεκριμένη σειρά και ο τρόπος παρουσίασης θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τις τωρα. Οι ανταμοιβές και η προοδος των αποστολών έχουν αλλάξει.
Σας περιμένουμε στον beta server για να δείτε το νέο σύστημα αποστολών και να μας πείτε τη γνώμη σας.

quest1.PNG
quest2.PNG



Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις για τις αλλαγές, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή