Event Οι Φύλακες του Κάστρου

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Οι Φύλακες του Κάστρου


Το νέο μας event "Οι Φύλακες του Κάστρου" είναι έτοιμο! Ληστές έχουν εισβάλει στο κάστρο σου και έκλεψαν πολύτιμα αγαθά. Στείλε τους επίλεκτους φρουρούς σου στα βαθιά κελάρια του κάστρου σου να σταματήσουν τους ληστές και να ανακτήσουν τα κλεμμένα αγαθά!

Οι "Φύλακες του Κάστρου" είναι ένα event εξερεύνησης. Οι φύλακές σου θα μπουν στα αμέτρητα κελάρια του κάστρου σου που βρίσκονται σε επίπεδα και θα τα εξερευνήσουν βήμα προς βημα ανοίγοντας κάθε φορά ένα πεδίο. Όσο περισσότερο εξερευνάς θα βρίσκεις ληστές που έχουν κλέψει πολύτιμα αγαθά. Θα βρεις επίσης ενισχύσεις υγείας, ενισχύσεις δύναμης αλλά και πολύτιμα αγαθά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο κατάστημα του event.

Τα κελάρια είναι αμέτρητα και το event έχει σχεδιαστεί έτσι ωστε να μην τελειώνουν ποτέ. Αν οι φρουροί σου ηττηθούν από τους ληστές, θα ξεκινήσεις από την αρχή τα κελάρια. Θα κρατήσεις τα αγαθά που βρήκες και οι φρουροί σου θα είναι πιο δυνατοί για τον επόμενο γύρο.

inner1.png

Μηχανισμός


Ξεκινώντας ένα καινούργιο γυρο βρίσκεται ο χάρτης του κελαριού. Από εδω μπορείς να ανοίξεις ένα γειτονικό τετράγωνο κάθε φορά. Κάτω από κάθε τετράγωνο μπορεί να βρεις ληστές, ενισχύσεις για την υγεια και την δύναμη των φυλάκων σου καθώς και την έξοδο για το επόμενο επίπεδο. Αν ανακαλύψεις κάποιον ληστή, μπορείς να παλέψεις μαζί του για να πάρεις τα πολύτιμα αγαθά που κουβαλάει.

Αν χρησιμοποιήσεις την εξοδο θα πας στο επόμενο επίπεδο. Προσοχή όμως: σε κάθε επόμενο επίπεδο οι ληστές θα γίνονται πιο δυνατοί. Γι' αυτό πρέπει να μαζεύεις όσο το δυνατόν περισσότερες ενισχύσεις ζωής και δύναμης από τα προηγούμενα επιπεδα προτού προχωρήσεις.

Αν η υγεία των φρουρών σου είναι χαμηλή ή πιστεύεις πως δεν θα καταφέρεις να νικήσεις του ληστές, μπορείς να εγκαταλείψεις τον γύρο. Θα κρατήσεις τον φρουρό αλλά θα χάσεις ολα τα κλεμμένα αντικείμενα αυτού του επιπέδου. Αν χάσεις όλους τους φρουρούς σου, την επόμενη μέρα θα πάρεις 5 καινούριους ή μπορείς να αγοράσεις άμεσα.


Μάχες


Μπορείς να επιτεθείς στους ληστές κλικαροντας πάνω τους αφού τους αποκαλύψεις. Η κάθε πλευρά επιτίθεται εναλλάξ. Πάντα επιτίθεσαι πρώτος άρα αν δεις πως μπορείς να νικήσεις τους ληστές στο επόμενο χτύπημα, μη διστάσεις! Στη συνέχεια θα σου επιτεθούν οι ληστές. Ο κάθε εμπλεκόμενος επιτίθεται με τυχαία δύναμη από ένα συγκεκριμένο εύρος που φαίνεται δεξιά από τα ξίφη. Οι φρουροί σου έχουν πιθανότητα διαφυγής που φαίνεται στο διπλανό εικονίδιο. Αυτό δείχνει την πιθανότητα να αποφύγουν την επίθεση, χωρίς να χάσουν πόντους υγείας. Η πιθανότητα διαφυγής αυξάνεται κάθε φορά που εγκαταλείπεις έναν γυρο και θα είναι δυσκολότερο να ηττηθείς κάθε φορά που ξεκινάς έναν γύρο από την αρχή.

Μπορείς να αναπληρώσεις τους πόντους υγείας των φρουρών σου με πόντους premium όπως επίσης και να χρησιμοποιήσεις το κουμπί "Αποκάλυψη" που θα εμφανίσει στον χάρτη 2 τυχαίους ληστές.


Κατάταξη


Υπάρχουν δύο επιπλεον κατατάξεις και η θέση σου ανανεώνεται κάθε φορά που ολοκληρώνεται ένα επίπεδο

  • Ημερήσια κατάταξη: Ολοκληρωμένοι χάρτες - κατάταξη παικτών ανάλογα με τα ολοκληρωμένα κελάρια
  • Ημερήσια κατάταξη: Υψηλότερο επίπεδο - κατάταξη παικτών ανάλογα με το υψηλότερο επίπεδο που έχουν ολοκληρώσει

- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή