ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Καλησπέρα σας,

Δεν περίμενα να χρειαστεί τόσο συντομα να το κάνω, μα όπως ολα δειχνουν, μαλλον εχω αργησει.

Στα πλαίσια της προπαγάνδας, καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων να βγουνε και να κράξουν και ξέρω πολυ καλα τι θα συμβεί εδω απο κάτω, στα σχολια. Ελπίζω μόνο, να ειστε σωστοί κάποιοι και να κρατησουμε το επιπεδο που αρμόζει. Διαφορετικα δεν εχει νοημα να μιλαμε χωρις επιχειρήματα και ζητήσω να κλειδώσει το θεμα.

Δεν θα τα πιασω τα πράγματα απο την αρχη, ουτε τι εχει διαδραματιστεί στον κοσμο, αυτο το ξερουν πολυ καλα όσοι πρεπει να το ξερουν και εμενα προσωπικα μου αρκει.

Θα το πιασω από καπου στη μέση και μέχρι τωρα.

Ας δούμε όμως λίγο τα τεκταινόμενα εν συντομία,

Πριν αρχίσω όμως, θα πω τα εξής, ήμασταν η μονη φυλή, που αρνήθηκε να χτυπήσει τη μαπογκος λογω κοκκινου δρακου.
Δεν με ενδιαφερει ποσα ριχνει, δεν με νοιαζει τι κανει, απο τη στιγμή που και εγω εχω την ιδια δυνατοτητα να κανω το ιδιο, δεν απαγορευεται και κανεις δεν μπορει να του πει πως θα σκορπισει το χρήμα του, δεν με απασχολει. Ελπίζω μονο, να μην πεινανε τα παιδακια της γειτονιάς του.... (φιλικά και με καλο σκοπο)

Ήμασταν η μονη φυλή λοιπόν που δεν καναμε εχθροπραξίες στη μαπογκος για τον λόγο αυτο, αντιθετως, σε συνομιλίες μας με το Μακαβελι, και οπως μπορει ο ιδιος να πιστοποιήσει, ειχαμε μια συμβαση ειρήνης με το ΣΕ βγαλμενο απο τη λεξη ΣΕ-βασμος και απο εμενα και από εκεινον, Στελιο ξερεις αν σε εκτιμώ η οχι.

Στην πορεία τα δεδομενα άλλαξαν, οχι ομως λόγω δράκου, αλλα... επειδή η συμμαχίκη φυλη της μαπογκος η ΛΟΝ στρατολόγησε την τοτε ΡΙΠ στην ηπειρο που και εμεις διεκδικουσαμε και διεκδικούμε. Με αυτο αφορμη και μια συνομιλία που διαβασα με τον Ομηρο και τον loukis21 με το δευτερο να λέει, οτι η 7sins δεν μπορει να χτυπησει γιατι εχει ηδη πολλα μετωπα.

Την ιδια κιολας νυχτα, και ενω με την τοτε ομερτα ειχαμε πολεμο σχεδόν απο την αρχη του κοσμου, με το πλεονεκτημα δικό μας, καθως ειχαμε παρει 17 χωρια συν πλην... με 2 μινι πλανακια, Και το αναφέρω ως πλεονεκτημα και θα σας εξηγήσω παρακάτω τον λόγο.

Αξιζει να σημειωθει, πως με την τοτε ριπ και τωρα ΛΟΝ893, ειχαμε αδελφικες σχεσεις, που για καποιους λογους χαλασαν, αυτο δεν ενδιαφερει κανενα θεωρω και δεν θα μπω σε λεπτομερειες μιας και δεν ειναι αυτο ο λογος, που ηρθαμε αντιμέτωποι με την μαπογκος και την λον. Δηλαδή, δεν ειχε να κανει με αντίποινα...!

Ο λογος
Ξεκαθαρα πλεον, η λον ειχε μπει στην 45... και οσο εμεις ριχανμε ξύλο στη γραμμη της 45 με την τοτε ομερτα για να μπουμε στην 55 η λον θα μας επαιρνε τις πλατες. Ετσι λοιπόν αποφασιστικε, να περαστει κοκκινη η λον και να αλλαξουμε το μετωπο μας.
Ετσι λοιπόν... και μετα απο εκ νεου συνομιλίες μας με τον Μακαβελι, και αφου δεν μπορουσαν να χαλασουν τη σχεση τους με την ΛΟΝ καθώς με τα παιδια έχουν παιξει σε άλλους κοσμους, το δεχτεικα και το σεβάστηκα.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί, πως αρνηθηκα να εκδιωχθεί η πρωην ΡΙΠ με σκοπο να τα βρίσκαμε ξανα, καθώς μου εμοιαζε γελοιο. Με τα παιδια της ΡΙΠ δεν εχω κατι προσωπικό και αν δεχόμουν κατι τετοιο δεν θα ενιωθα καλα σαν ανθρωπος μεσα μου. Ετσι, απο κοινού το συμβούλιο μας και με ομόφωνη αποφαση, κοκκινίσαμε και τη μαπογκος.

Όπερ και εγένετο
Εγινε ένωση με την ομερτα και το νεο μας ονομα Plata o Plopo (Pop)

Στην πορεία, ακολουθησαν συνομιλίες με την NG πρωην FIST που ουσιαστικα ο ΒΟΡΕΙΟΣ21 τους εκανε φυλή, αλλα αυτο κανεις δεν θα το παραδεχτει. Μονο οσοι ξερουν και δεν ειναι αρχηστοι οπως τους διοικουντες, βλεπε spyridisNikos

O κυριος σπυριδης λοιπον, γνωστος καλυψωπαρτακια, ενω μπηκε να βαρεσει και καλα... μαπογκος στην 54, βαρεσε ΣΤΑΡ, για τα ματια του κοσμου, και μονο 3 χωρια του θεριστη, που του τα εδωσε το παιδι, μιας και επαιζε για πρεμ.

Και ρωταω, πως γινεται, ο σπυριδης να λεει οτι παιζει εναντιον της μαπογκος και να προσπαθει τωρα και μια βδομαδα να με πεισει, οτι πρεπει να αφησω την πρωην ομερτα να τη χτυπησει και να μεινω αμετοχος σε ενα πολεμο μεταξύ τους. Υποψιν, οτι πλεον δεν ειναι ομερτα, ουτε υπαρχει η σεβεν, πλεον ειμαστε πλατα ο πλομο.

Να θελει να μου αποσπασει δυναμικη απο το μετωπο της μαπογκος και της λον, επειδη ταχα μου εχει προηγουμενα με τον ΒΟΡΕΙΟ21, κατα κόσμων Δημο. αφορμή λεει μπορει να βρει... και καλα επειδη δεν του εδωσαν τα χωρια της Δρακενας... ΟΧΙ οτι εχει καποιο λογο, αλλα οτι ειναι παρακλαδι της μαπογκος... και δεν το λεω προσβλητικα για τη μαπογκος.

Αφου αρχικά συμφωνούσα μαζι του, για να δω μεχρι που μπορει να το φτάσει, και ενω παντα ενημερωνα τον φερ πλευ μου Δημο, σημερα "στρίμωξα" καπως τον σπυριδη λεγοντας του τα παραπανω, και οτι με αυτη την κινηση του, δεν παιζει κατα της μαπογκος, αλλα κατα της ΠοΠ... Αφου αυτο ειχε ως αποτελεσμα να στακαριστουν χωρια στο μετωπο της 55 και να αποδυναμωθει το μετωπο με τη μαπογκος. Οχι μεινει ακαλυπτο... Το τονιζω, ειμαστε παντα εκει και θα μεινουμε μεχρι το τελος.

Θα παιξουμε ηθικά και εντιμα, πραγμα που απο οτι φανηκε δεν το εχετε. σπυριδη πες ξεκαθαρα χωρις λογοκρισια και αν δεν εισαι ενας κοινος αχρηστο, παραδεξου εδω στα ισα οτι παιζεις υπερ της μαπογκος να κλεισει το θεμα, γιατι μελη της φυλης σου ηδη μου στελνουν μηνυματα οτι ειναι μαζι μου και οχι μαζι σου. Ριξε την πρωτη φωτια, να ριξω το ποταμι!!!

Εχουμε και την τωρα θεους, που κατα πασα πιθανοτητα και απο οτι μαθαινω εχει πουλησει το ιδιο παραμυθι ο κυριος σπυριδης, οτι ταχα μου η μονη αξια συμμαχια ειναι αυτη της NG και καμια άλλη. Για να δουμε... ποια θα ειναι η αποφαση της θεους, θα υποκύψει στην πλυση εγκεφάλου του σπυρίδη... ή θα σταθει στο υψος τη;

Τα στατιστικα των φυλών μιλανε και τα πριντ σκριν επισης...

Συγγνώμη για το μακροσκελες κειμενο, αλλα πιστευω οτι θα διαβαστει απο οσους, πραγματικα τους ενδιαφερει.

Τα υπόλοιπα σε λίγο...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Φυγας

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
62
σεβασμο στο κυριο Δημοσθενη παιδακια
 

Timeless.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
78
φιλε Γιαννη θυμαμαι σε μια συζητηση εγραφες πως ελεγχεις τον κοσμο διπλωματικα
να σε ρωτησω κατι ποτε ειχες κανει συμφωνια με τους ng για να μας χτυπησετε ολοι μαζι?
θυμασαι τοτε που σου ελεγα μην παρεις τους bl τζαμπα κοπος ηταν ,επισης σου ειπα ειπα μην υπολογιζεις σε υπερσυμαχιες
τις περισσοτερες φορες διαλυονται
ηθελες να μας χτυπησεις εξ αρχης απο οτι καταλαβαινω και βρηκες αφορμη να κανεις υπερσυμμαχια αλλα για καποιους λογους βλεπω εχεις θεματακια

ελπιζω να τα ξεπερασετε
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Οτι συμμαχία και να κανω, ξερεις πολυ καλα... πως και παλι δεν σας φτανω, ΣΤΑΡ 3 φυλές, ΛΟΝ 4-5 φυλές... και εσεις άλλες 4, το συνολο; Ευχαριστώ...

Συμμαχία με ιδιους στοχους ναι, και δεν ειναι κρυφό, αφου τις προηγουμενες μερες και μεχρι 4-5 μερες πριν φυγουν οι πρωτες νουκες μιλουσαμε με το Μακαβελι και ηταν ενημερωμενος για ολα.

Μην κοιτας που σας καλυψε η ΛΟΝ με το βαρβαροπυρηνα που εκανε και υποψιν οτι ηταν μια φυλη που δεν ειχε χτυπηθει ποτε... και αυτο το ξεραμε, δεν ηταν μυστικο, δεν ειχε χτυπηθει, εμεις της την σπασαμε την "παρθενία"

Μην πεις οτι πλεον δεν υπαρχει η ΣΤΑΡ... τα παιδια ξερουμε ολοι οτι ηταν το δολωμα για τα μεγαλα σχεδια σας.

Εχουν γνώση οι φυλακες Μητσο, μεταξυ μας... ας μην κρυβόμαστε ;)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Zagmer

Zagmer

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
8
Kαλησπερα και απο μενα,

δεν ηθελα να σχολιασω το συγκεκριμενο τοπικ μεχρι να περασει λιγος καιρος και να τρεξει ο κοσμος αλλα τελικα αποφασισα να πω 2-3 πραγματακια να τα δουν οσοι ασχολουνται λιγο παραπανω απο τους υπολοιπους για να βγαλουν τα συμπερασματα τους.

Αρχικα θελω να δηλωσω οτι σεβομαι το Νικο λογω του κ30 κυριως που επαιξα για λιγο απο αλλο ακκ (Topakos) και της μικρης συναναστροφης που εχουμε εδω. Οπως ειπα και στον ιδιο αν θα διαψευστει ο Γιαννης θα φανει στην πορεια μεσα απο το παιχνιδι μας. Ο Γιαννης ακουει καθε μερα διαφορα και καλα κανει και ειναι καχυποπτος.

Μητσο οι συμβουλες εχουν βαση γενικα ΑΛΛΑ:
Η Bl κατερρεε οποτε απο το να μεινουμε απραγοι μετα απο αυτο που εγινε και με τη συμμαχικη τοτε ΡΙΠ απλα δε γινοταν. Οπως και να χει η Βl ''καθαρισε'' μετα το πλανο σας και μετα τη στρατολογηση παικτων απο πλευρας μας που ελπιζω να καταληξουν σε καλες και πανω απ'ολα εμπιστες προσθηκες. Οποτε προς το παρον τουλαχιστον το ξεκαθαρισμα και η τωρινη οργανωση μου δειχνουν οτι η αποφαση αυτη εχει προσημο θετικο.

Το αλλο για τις συμμαχιες που λες χρειαζεται απλα να ξερεις να κανεις προσθεση αντε να δεις και κανα στατιστικο μεχρι να διαπιστωσεις οτι αν φταναμε να αποσπαστουμε και απο πρωην ομερτα θα μασταν η μονη σολο φυλη. Ναι η ομερτα ειχε πολυ ογκο, αλλα ακομα και ετσι στην ενωση μπηκαν μονο 2 φυλες τους με ικανοποιητικη δυναμικη μονο στη 1.

Ειπα ηδη αρκετα... τωρα ας ελπισουμε σε εναν πιο ενδιαφερον κοσμο χωρις κρυφοσυμμαχιες αλλα να παιχτει ξυλο με νικητη τον πιο ικανο συνολικα γιατι μεχρι τωρα το μονο που βλεπουμε ειναι ποσο χαμηλο ειναι το παικτικο επιπεδο του κοσμου.
 

Timeless.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
78
δεν χρειαζετε να κανουμε αριθμητικη
ουτε κρυβεται κανεις
για σταρ ελλας κλπ κιολας Γιαννη νομιζω γνωριζεις απο πρωτο χερι στα εχει πει κιολας ο Μακαβελι
επισης δεν υπαρχει καποιος δολωμα, ο καθε ενας ειναι υπευθυνος των πραξεων και των επιλογων του


απλα επεσε στα χερια μας ενα μυνημα απο ομερτα εδω και καιρο πριν

εμεις και σεβεν = ενωση

φιστ - συνηθης υποπτοι - εμεις - σεβεν = ολοι συμμαχοι

ολοι οι συμμαχοι που γραφω εχθρο τους Mapogos





δεν λεω οτι κανετε κατι μεμπτο
ο καθε ενας κανει οτι νομιζει


 

ektelest1s

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
44
Καλημέρα στην όμορφη παρέα. Να τονίσω ότι δεν επιθυμώ να αναπτύξουμε στο εξωτερικό φόρουμ συζήτηση για το τι έγινε διπλωματικά στον 65, ο καθένας θα λέει το δικό του. Να αναφέρω απλά πως έπειτα από επικοινωνία που είχα με άτομα που εκπροσωπούν φυλές μου καταστήσανε σαφές τα άτομα αυτά ότι υπήρχε συμμαχία κατά των mapogos εξαρχής. Δε θα σχολιάσω τα σχόλια περί ελέγχουμε τον κόσμο καθώς γύρω στις 15 Αυγούστου εκτιμώ πως θα έχει κριθεί αυτός ο κόσμος υπέρ των Mapogos.

Αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω είναι πως από αυτά που διαβάζω οι φυλές pop ή όπως λεγόταν πριν lon κλπ ενώθηκαν με τις φυλές Rip και omerta αντίστοιχα επειδή δεν ήθελαν να υστερίσουν στο κλείσιμο πυρηνών και ηπείρου από τον αντίπαλο. Μικρή σημασία έχει αυτό καθώς με βάση την εικόνα που έχουν παρουσιάσει τα 2 μέτωπα με τη μέχρι στιγμής διπλωματικά και παιχτικά υπάρχει χαοτική διαφορά στο επίπεδο. Η διπλωματία παρακαλώ να μην σχολιαστεί όλα είναι σε εξέλιξη μην το ξεχνάτε, και το παιχτικό επίπεδο παρακαλώ να μη σχολιαστεί είναι υποκειμενική η άποψη.

Δυστηχώς δεν ήμουν στον κόσμο από νωρίς παρότι έχω ενημερωθεί πλήρως αυτό που είναι πάντως άξιο αναφοράς είναι η φράση που χρησιμοποίησε δούκας φυλής(του οποίου το όνομα δε θα αποκαλύψω). Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "Ο κόσμος είναι τελειωμένος είμαστε όλες αυτές οι φυλές από την αρχής μαζί μία καλή παρέα και έχουμε αναλογία χωριών 4 προς 1. "

Καλές μάχες!
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
καλησπερα μαγκες
τι εχουμε εδω;



Γειά σου Ομηρε αλάνι. Τι εχουμε γενικά το ξερεις πολύ καλα... καποιες εξελίξεις ισως σου διαφευγουν γιατι η διπλωματική διεύρυνση κάποιων από τους "αρχοντες" της Κ55 έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της διέγερσης που μπορεί να απορροφήσει ο εγκέφαλος τους και εκαψαν μερικά κυταρα.

Ωστόσο οι κωλοτούμπες πανε και έρχονται και ο μόνος σταθερός στις απόψεις μου φαίνεται να ειμαι μονο εγω και το καμάρι της φυλής μας ο Zagmer που καθόλου τυχαία τις περισσότερες αποφάσεις τις έχουμε παρει μαζι.

Θα δούμε κι άλλες αλλαγές στο χάρτη τις επόμενες ημέρες. Οπως ειπα... οι κωλοτούμπες και ο καλυψωπαρτακισμός ευημερούν σε αυτον τον κόσμο.

Πες μου μια αλήθεια όποιος γνωρίζει ρε παιδια, ο ritiritis2 ειναι σε επητηρηση απο παικτη της Mapogos ?
 

ka ra kas

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Καλησπέρα και από εμένα. Ίσως δεν έχω καταλάβει καλά το λόγο του ποστ και τι προσπαθείς να δείξεις και να βγάλεις προς τα έξω γιατί δεν κοιτάς τη φυλή σου και ασχολείσαι με εμάς τους υπόλοιπους;
Έχεις χρίσει τον εαυτό σου και την φυλή σου φαβορί
Ο χρόνος θα δείξει
ΥΓ: Επικεντρωθείτε στο παιχνίδι σας και αφήστε τις εντυπώσεις στον εξτερναλ
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Καλησπέρα και από εμένα. Ίσως δεν έχω καταλάβει καλά το λόγο του ποστ και τι προσπαθείς να δείξεις και να βγάλεις προς τα έξω γιατί δεν κοιτάς τη φυλή σου και ασχολείσαι με εμάς τους υπόλοιπους;
Έχεις χρίσει τον εαυτό σου και την φυλή σου φαβορί
Ο χρόνος θα δείξει
ΥΓ: Επικεντρωθείτε στο παιχνίδι σας και αφήστε τις εντυπώσεις στον εξτερναλ


Μάλλον δεν εχεις καταλάβει φίλε μου, κοίτα λοιπόν τι γίνεται και τι θα ειπωθεί στη συνέχεια μήπως καταλάβεις. Αλλα νομίζω δεν εχει καταλάβει ούτε ο εκτελεστής ακόμα...

Το ποστ έχει τη σημασία του, διαφορετικά δεν θα γινόταν. Δεν εχω ανάγκη απο εντυπώσεις. Τα στατιστικά μιλάνε απο μόνα τους.

Επίσης βρίσκεσαι στο τοπικ "Πολιτική και προπαγάνδα" αν αυτό δεν σου λέει τίποτα. Τι νομίζεις οτι ειναι το εξτερναλ; να σου ανακοινώνει ιβεντ και να κάνεις ερωτήσεις μονο; Λάθος.

Με κανένα δεν ασχολούμαι, αλλα δεν θα αφήσω και τίποτα σκεπασμένο, ολα θα βγουν στην επιφάνεια
 

Timeless.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
78
μεγαλη σταθεροτητα
7sins εχθροι με bl
εχθροι με omerta
μετα ενωση
δηλαδη εσεις κανετε ενωσεις γιατι γουσταρετε το ξυλο και τους πολεμους??
δεν το κανατε για την παρτη σας??

δεν μου εχεις απαντησει στην ερωτηση ποτε μιλησατε με φιστ μετεπειτα ng για υπερσυμμαχια??
 

ka ra kas

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Μάλλον δεν εχεις καταλάβει φίλε μου, κοίτα λοιπόν τι γίνεται και τι θα ειπωθεί στη συνέχεια μήπως καταλάβεις. Αλλα νομίζω δεν εχει καταλάβει ούτε ο εκτελεστής ακόμα...

Το ποστ έχει τη σημασία του, διαφορετικά δεν θα γινόταν. Δεν εχω ανάγκη απο εντυπώσεις. Τα στατιστικά μιλάνε απο μόνα τους.

Επίσης βρίσκεσαι στο τοπικ "Πολιτική και προπαγάνδα" αν αυτό δεν σου λέει τίποτα. Τι νομίζεις οτι ειναι το εξτερναλ; να σου ανακοινώνει ιβεντ και να κάνεις ερωτήσεις μονο; Λάθος.

Με κανένα δεν ασχολούμαι, αλλα δεν θα αφήσω και τίποτα σκεπασμένο, ολα θα βγουν στην επιφάνεια

Εφόσον λοιπόν το θες... Ρώτα το φιλαράκι σου και τον έμπιστο σου Zagmer τι έκανε στην ΝΑΒΖ στον κ62 και πόσο έμπιστος μπορεί να είναι
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Δεν πλησίασα ποτέ καμια φυλή για να βαρεσω μαπογκος, ουδέποτε έκανα υπερσυμμαχια για αυτό το λόγο.

Η μόνη μας συμμαχία ηταν η ριπ με την μαπογκος ΣΕ με προοπτική κλεισίματος μαζί αν και εφόσον βαριομασταν να πάμε τελικό πολεμο.

Επειδή δεν ξέρεις ουτε τι εχει "παιχτεί" ούτε για πιο λόγο βγήκες να γράψεις, άραξε εκεί και ασε να μιλήσουν αυτοί που πρέπει.

Οσο για το Ζαγκμερ, άστο... ιδέα δεν εχεις τι είναι.
 

ka ra kas

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
17
θα σου πω εγώ που ξέρω τότε.... ένας κοινός κατάσκοπος που πιάστηκε χτυπήθηκε και φαγώθηκε και εν τέλη το παραδέχτηκε μόνος του δίνοντας μας κιόλας και άλλον συνεργάτη του...
Μιλάς για κόσμο που ούτε έπαιξες σε εμένα που ήμουν δούκας στην φυλή.... Λες να μην ξέρω;

Και για να μπούμε στο θέμα του 65, πάλι δεν έχουν βάση τα λεγόμενα σου γιατί έχεις κάνει και συμμαχία και ένωση για να καταφέρεις να μας χτυπήσεις
 

Zagmer

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
8
Ας το γραψω και δω λοιπον, αφου μιλαμε ανοιχτα!
Δεν μπηκα στη Νουμπζ για να ρουφιανεψω. Εξαλλου, οταν μπηκα στη φυλη επαιζα για πρεμ και δεν ειχε δημιουργηθει καν η φυλη του Κυζα. Αυτο το ειπα και τοτε αλλα το ξεχασες μαλλον. Οπως και να χει μολις ειδα το ποσο αμπελαλεδες ηταν στη διοικηση και ετρεχα εγω περισσοτερο απο ολους σας σε συνδυασμο με την προσθηκη στο ακκ ενος κο με επεισε να σας παρατησω κατι που καταλαβατε γιατι δε το χα το κατασκοπιλικι. Εδω δεν παιζει κανενας πλεον απο αυτους και συναντησα ξανα τον δονφικο (τον Αρη) μιλησαμε στον 65 και συνεχισα να του επισημαινω τα τοτε λαθη του και δεν ειχε να μου πει τιποτα.
Δειξαν εκεινη τη μερα το επιπεδο τους οι Νουμπζ και παικτικα και σαν ανθρωποι. Με καποιους οπως εσενα ειχαμε πιο νορμαλ σχεση αλλα με την πλειοψηφια των μελων απλα δε γινοταν. Προσπαθησε οσο θελεις αλλα η σχεση μου με το Γιαννη δε χαλαει ετσι.
Δε λυσατε και την απορια του ομως... ειχε επιτηρητη ο ρητοριτης και που ηταν σημερα;
 

SOL MAFIA

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
92
επρεπε να μου στειλεις, να σου δωσω μια δυο συμβουλες περι κατασκοπιας
 

ka ra kas

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Ας το γραψω και δω λοιπον, αφου μιλαμε ανοιχτα!
Δεν μπηκα στη Νουμπζ για να ρουφιανεψω. Εξαλλου, οταν μπηκα στη φυλη επαιζα για πρεμ και δεν ειχε δημιουργηθει καν η φυλη του Κυζα. Αυτο το ειπα και τοτε αλλα το ξεχασες μαλλον. Οπως και να χει μολις ειδα το ποσο αμπελαλεδες ηταν στη διοικηση και ετρεχα εγω περισσοτερο απο ολους σας σε συνδυασμο με την προσθηκη στο ακκ ενος κο με επεισε να σας παρατησω κατι που καταλαβατε γιατι δε το χα το κατασκοπιλικι. Εδω δεν παιζει κανενας πλεον απο αυτους και συναντησα ξανα τον δονφικο (τον Αρη) μιλησαμε στον 65 και συνεχισα να του επισημαινω τα τοτε λαθη του και δεν ειχε να μου πει τιποτα.
Δειξαν εκεινη τη μερα το επιπεδο τους οι Νουμπζ και παικτικα και σαν ανθρωποι. Με καποιους οπως εσενα ειχαμε πιο νορμαλ σχεση αλλα με την πλειοψηφια των μελων απλα δε γινοταν. Προσπαθησε οσο θελεις αλλα η σχεση μου με το Γιαννη δε χαλαει ετσι.
Δε λυσατε και την απορια του ομως... ειχε επιτηρητη ο ρητοριτης και που ηταν σημερα;


Η ΝΑΒΖ πολύ καλύτερη φυλή από την 7SINS.... Κανείς μας δεν έχει πρόβλημα μαζί σου.... και προσωπικά δεν με απασχολεί να χαλάσεις τις σχέσεις σου με τον Γιάννη απλά θα σας πρότεινα να αρχίσετε να ρυθμίζετε τις πυξίδες σας
Όσο για τον ριτοριτη που ρωτάτε και ξαναρωτάτε ο κύριος Φώτης έκανε ότι και εσύ στον 62 πουλημένος και αυτός δεν με απασχολεί καν άλλος ένας πυξιδομάχος... Πληροφορίες μου λένε ότι σήμερα τρώει κόκκινες σε νέο κόσμο του gr...
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Για τη ΝΑΒΖ επειδη λες, και επειδη μαλλον εισαι στο ιδιο επιπεδο... θα σου κανω ενα διαλογο που διηγήθηκε ο Δογμα συγκεκριμενα.

Βαρουσαν τη ΝΑΒΖ απο κιου... και λέει ο ντον φίκος... "τρώμε 10 τρένα αλλα δεν πειραζει, θα παιξουμε ρικλειμ"

Πόσους αριστους εχετε; ρωτάει, και λέει ο Φάνης, 3

Αυτό.. και δεν σου απανταω σε άλλο μηνυμα προσωπικά εσενα καρακας, δεν σε βλέπω καν. Ασε εκεινους που πρεπει να μιλησουν, εκεινους που ξέρουν και τι να πουν δηλαδή, γιατι εσυ εισαι πουθενας, μην πεταγεσαι σαν την "ακρίδα"

Οσο για τον ρητορητη, ηταν σε επιτηρηση απο παικτη της μαπογκος, θελουμε να μαθουμε που ηταν ο επιτηρητης και πηγε πυξιδα 8 χωριαμε περίπατο.
 

DonFikos

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
26
Πρωτη φορα γραφω και δεν θα ξαναγραψω. Φιλε zagmer κακιες δεν κραταω ουτε κρατησα ποτε και ουτε θα κρατησω ενα παιχνιδι ειναι. αν πιστευεις οτι δεν ησουν ρουφ δικαιωμα σου και καλα κανεις και το υποστηριζεις μην ξεχνας ομως οτι υπηρξε ρουμ π μιλαγες με Κυριακο αφου ειχε κανει την φυλη στον 62 και εχουν ηχογραφηθει πολλα. Δεν θα πω οτι εκανες ασχημα, η οτι ησουν ρουφ, θα πω οτι δεν γουσταρες τον τροπο π παιξαμε και εκανες τις κινησεις σου ωστε να μην εκτεθεις. Αλλα μην ξεχνας οτι αυτη η φυλη π κραζεις τωρα σ στηριξε ποιο πολυ απο οτι ο φιλος σ.

Γιαννη μου καλε μου Γιαννη. Ξερεις οτι οτι και αν ειπωθει κακιες δεν κραταω και εισαι ενας ανθρωπος π εχουμε πει αρκετα και ξερεις το παικτικο επιπεδο ολης της Nabz, οπως γνωριζεις οτι η φυλη ειναι φτιαγμενη για 5-10 φιλαρακια με καποιες προσθηκες και μ εξαιρεση τ κακο παραδειγμα του 62 οχι διπλωματικα αλλα με τις υπερογκες προσθηκες και οτι το 90% απο αυτους επρεπε να χαν φαγωθει απο την αρχη. Μην ξεχνας ομως στον 62 ποσα βραδια εμεινα ξαγρυπνος για να κοβω οταν βραγανε τρενα στη στρα αλλα και ποσες επιτηρησεις πηρα. Οταν με ρωτησε ο δογμα λοιπον τρωγαμε 10 τρενα και του ειπα εγω σαν Φανης εχω 3 βγαινουν αλλοι 6 απο τους αλλους παικτες θα μαθω τωρα που θα μπω κληση αυτα ειχαν αναφερθει στην κληση τοτε. Επισης μην ξεχνας 60 ατομα π εκτιμαμαι δεν τα αφηνουμε ετσι και νομιζω το αποδειξαμε βοηθοντας των πυρηνα σας μεσα στα κοκκινα και αφηνοντας παικτη μας τον weezee συγκεκριμενα να φαει πυξιδα. Επισης γνωριζεις οτι εαν ειχα τον καταλληλο χρονο και στον κοσμο με τον δογμα θα χαμε παει πολυ καλυτερα γιατι πιστευω ξερεις το επιπεδο μ παικτικα.

Αυτα εχω να πω. Ελπιζω να μην προσβαλλα κανεναν και εαν το εκανα ζητω συγνωμμη. Δεν κραταω κακιες για κατι εδω ημαστε να το ευχαριστηθουμε.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή