Πρωταθλητης Κ64

the dalton.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
47
Καλησπερα. Το παρακατω κειμενο εχει αναρτηθει απο τον πρωταθλητη για τον 64...

Ο πρωταθλητης έγραψε:

ο Κ64 μας τελειωσε,

δεν υπαρχει λογος τωρα για ιστορικη ανδρομη.

Χασαμε ενα κοσμο ακομη, εγω τουλαχιστον ειμαι οκ με τον εαυτο μου γτ ξερω οτι υπο καθε μορφη πιεσης διατηρησαμε ως φυλη τις αξιες μας και ακομη και τωρα παρα τα οσα συνεβησαν η φυλη ειναι στις πρωτες θεσεις σε καθε κατηγορια απωλιων.

Εγω , η φυλη και οι φιλοι μου παραμειναμε παντελονατοι.

Τι να πει και μια ψυχη που μας προδωσε με καθε τροπο μαζι με το φιλο του και παραμενει στη φυλη εδω να μαζευει εσωτερικα ? Αυτος μας περναει και για μαλακες. Σπαρκι για εσενα χτυπαει η καμπανα.

Καλη συνεχεια στη νεα σου πορεια. Θα αποκτησεις τεραστιο ταλεντο στα χειλη οπως ο κομης , ο ντεμικελης κλπ που δε ξερουν τι εχουν πρωτοφιλισει και γλειψει μπας και τους βαλουν σε φυλη που θα κλεισει κοσμο.

Δε το πετυχαν βεβαια, πουλησαν τους φιλους τους οπως εσυ καλη σου ωρα , και αποτελσμα μηδεν,

εχουν τοση πλακα που σε κοσμο που ειναι ανυπαρκτοι κατεβηκαν διπλα μας να βαρεσουν τον pap.

Τετοιοι ******ιοζηδες πουλημενοι ειναι και πλεον εχεις και εσυ μια λαμπρη θεση διπλα τους.

Μαζεψε εσωτερικα απο αυτους που πουλησες, κοσμους χασαμε και θα ξαναχασουμε , το να χανεις φιλους ειναι το ασχημο.
Ε οκ δεν αποδειχθηκες και πολυ φιλος τωρα τελευταια .....

Κ66 σας περιμενω, διπλα διπλα και οχι απλωμενοι σε ολα τα μηκη και τα πλατη και οποιος μπορει ας ερθει στη γειτονια μας. Αν απελπιζεστε απο ενα στραπατσο κανετε λαθος. Μη τα παρατατε ποτε.

Μαθαμε στον κ64, οτι ο Θοδωρης ειναι Θοδωρουλα, οτι ο Σπαρκι ειναι πουληταρι και μας την εστησε με τον φιλαρακο του. Εχουν τοσο θρασος που ακομη και τωρα προσπαθουν μεσω ... πηγων να παρουσιασουν αλλα παιδια οτι ειναι ρουφιανοι. Ελατε, ξερουμε ποια ηταν τα βαθυα λαρυγκια.

Στο παρελθον βρεθηκα σε ανοαλογη θεση. Μονος χωρις κανεναν να πιστευει σ εμενα.

Λιγους κοσμους αργοτερα ειχαμε απο τις πιο ανταγωνηστικες φυλες σε καθε κοσμο.

Υλικο εχουμε ακομη, αρκει να βρει το κουραγιο να παραμεινει εδω ενωμενο. Στον κ66 θα δωσω οτι δε μπορεσα να δωσω εδω και σιγουρα αν χρειαστει η φυλη να περασει σε αλλα χερια δε θα ειναι σε χερια ενος πουλημενου αλητη που μας κουβαλησε εδω ο σπαρκι.

Ειμαι θυμωμενος , περισσοτερο με τον εαυτο μου γιατι εκανα ενα τεραστιο λαθος. Για 2 πουληταρια τον Σπαρκι και τον Κονζαμπ εδιωξα απο διπλα μου τη Μαργαριτα. Για εμενα αυτο ηταν το μεγαλο λαθος που κοστισε στη φυλη πολλα , παρα πολλα. Ειναι κατι που θα με στοιχειωνει προσωπικα και θα το μετανιωνω για παντα εκτος αν μπορεσω μια μερα να το διορθωσω.

Ειστε ελευθεροι και ηθικα αποδεσμευμενοι να κοιταξετε το συμφερον του λογαριασμου σας. Μπορειτε να μπειτε οπουδηποτε νομιζετε απο αυτη τη στιγμη.
Εγω καιω τα επιθετικα μου και απο σημερα ασχολουμαι με τον κ66

Οποιος θα ακολουθησει ξερει που θα με βρει.

Δε θα γινω ποτε προδοτης, δε θα κανω ποτε πουστιες. Θα κερδισουμε μονο ισοπεδωνοντας τους αντιπαλους . Αν σας λεει κατι αυτο ειστε στη σωστη φυλη.

Σπαρκι καλη σου συνεχεια, ευχομαι μια μερα να καταλαβεις τι εκανες στο κοσμο αυτο και ποσο χαμηλα επεσες

Καλησπερα,

Σου απευθυνομαι σαν Προπελλας εδω αγαπητε Λεωνιδα και θα βγω δημοσια να τα πω. Οπως ειναι τοσο ευκολο για σενα να βγεις να πεις αυτα που εγραψες παραπανω στο κειμενο, ετσι πολυ απλα θα βγω και γω να πω καποια πραγματα εδω για να σε μαθουνε ολοι επιτελους ποιος εισαι.

Μπηκες κοσμο 64 να παιξεις, κατεβασες ατομα και ομαδα, εχασες, εκραξες τον αντιπαλο και αλλους εμπλεκομενους στον κοσμο, σεβαστο οκ. Αλλα βλεπω εχεις παρει στα λογια σου παικτες και λογαριασμους που ειναι πολυ ανωτεροι απο σενα σε πολλα επιπεδα. Αναφερομαι στον Κομη και στον Demichelis. Νομιζεις θα επρεπε να παιρνεις στο στομα σου τετοια ονοματα και λογαριασμους? Για σοβαρεψου λιγο Λεωνιδα.

Διαβαζω το κειμενο και τα μισα που βλεπω ειναι καθαρα πατατες. Οχι απλα επειδη δεν πολυ ασχοληθηκα στον κοσμο 64 ως κοπλει σε bye bye girls, αλλα επειδη σε ξερω εσενα και γνωριζω ακομη περισσοτερο τους παικτες για τους οποιους λες "πως γλειφουνε οτι βρεθει" ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Για πες κυριε πρωταθλητη, τι ξερεις εσυ για τους παικτες αυτους? Απολυτως τιποτα σε σχεση με αυτα που ξερω εγω. Και ξερεις γιατι? Επειδη δεν εισουνα ποτε ικανος να ταιριαξεις σε μια παρεα, εστω και σε ενα παιχνιδι. Εισαι τοσο ανικανος σε επιπεδο χαρακτηρα που κραζεις παικτες οι οποιοι σου εμαθαν το παιχνιδι (Κομης). Για πες μας πως σε εχουνε προδωσει ο Κομης, Ο δεμικελις και εγω ας πουμε στον Κοσμο 53 που παιξαμε μαζι? Στον κοσμο 56? Στον κοσμο 62?, Στον 64? Για πες λεωνιδα πως σε προδωσαμε, θελω να ακουσω, ειμαι πολυ περιεργος. Φυγαμε απο την φυλη σου και καναμε δικη μας? Πηγαμε στους εχθρους? Για πες μας να μαθουμε λιγο τι εχουμε γλειψει για να κλεισουμε κοσμο. Προσωπικα, τελευταιος μου κοσμος που εκλεισα ητανε κοσμος 46 και ο Κομης τον κοσμο 6 οπως βλεπεις και στα προφιλ μας, οποτε αυτα που λες περι κλεισιματα, δεν ισχυουν και το ξερουμε ολοι και περισσοτερο εσυ απο ολους μας.

Λοιπον, παμε στα δεδομενα του κοσμου 64. Μπηκα στον 64 οπου με παρακαλαγες να μπω μαζι σου να παιξω. Σου ειπα εαν θυμασαι πολυ καλα οτι μαλλον θα εμπαινα ειτε σε εσας ειτε στον bye bye girls να παιξω. Εν τελη σας εδωσα το χωριο μου και μπηκα στον κολλητο μου να παιξω. Που θελω να καταληξω? Οτι εγω παιζω για την παρεα, οπως και ο κομης, οπως και ο δεμικελης οπως και ολοι στην παρεα μου. Εσυ Λεωνιδα, εχεις καταφερει να κρατησεις την παρεα σου? Οπως βλεπω ενας ενας φευγει απο κοντα σου. Φυγαμε εγω, εφυγε ο Κομης, εφυγε ο δεμικεληςς, εφυγε ο Κanel12, εφυγε βλεπω ο σπαρκις, ο κονζαμπ, και δεν ξερω ποσοι αλλοι. Ολοι αυτοι τραβηξαμε σε αλλη παρεα, οπου οι συμπαικτες καταλαμβαινουν το νοημα της παρεας και πως ειναι ενα παιχνιδι. Και εαν βρεθουμε σε αλλο κοσμο αντιπαλοι, ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ. Στον 49 επαιξα εναντια του bye bye girls και πυξιδιαστηκα απο μαο μαο. Και καθε μερα αραζουμε παρεα (Ητανε ηρωικη πυξιδα)

Δηλαδη ποτε δεν αναρωτηθηκες ποτε σου, γιατι ρε φιλε ολοι φευγουν και παιζουν με αλλους? Μηπως ειναι κατι λαθος μαζι μου? Μηπως ειμαι πολυ εγωιστης και πεισματαρης να συμβιβαστω μαζι τους? Μηπως μηπως μηπως και αλλα τοσα ερωτηματα...

Εν κατακλειδι Λεωνιδα, σταματα να πιστευεις και να γραφεις τις πατατες που πουλας στους υπολοιπους ακολουθους σου και γινε ειλικρινης μαζι τους. Και οταν λεω ειλικρινης, εννοω πληρως. Πες πως δεν εισαι και ο καλυτερος παικτης στις φυλετικες. Πες τους πως εισαι παρτακιας και οταν αναφερεσαι σε απωλειες της φυλης, πως εχεις το 1/1000 απο τις απωλειες, επειδη απλα δεν εχεις κανει κατι. Σηκωσες μια φυλη, την οργανωσες και απλα ξεκινησες να πουλας τα κυκλικα σου ασταματητα οπως εκανες και τωρα στο κειμενο αυτο. Εμενα δεν με νοιαζει εαν εισαι παικτηκα χαμηλα σαν παικτης, αλλα στο στομα σου δεν θα παρεις ποτε ξανα λογαριασμους σαν τον ΚΟΜΗ, Δεμικελη και οποιονδηποτε αλλο σε στηριξε σε προηγουμενους κοσμους οταν ξεκινησες την BRAVOS. Εισαι απλα γελοιος μονο και μονο σκεφτηκες να γραψεις τετοιο πραγμα.

Παρακαλω ολους τους ακολουθους του φιλου Πρωταθλητη να αναλογιστουν και να ξανασκεφτουν την συνεχεια τους στο παιχνιδι και σε επομενους κοσμους. Πιστεψτε με, ολα αυτα περι ηθους και αξιες που μονο αυτα ξερει να γραφει ο πρωταθλητης ειναι και παλι πατατες. Στο παιχνιδι εχει σημασια η Παρεα και μονο.

Εσυ Λεωνιδα οσο και να προσπαθεις να κρατησεις μια παρεα κοντα σου, παντα καταφερνεις να τους διωχνεις ολους μακρια. Και το αστειο ειναι πως τους αποκαλεις ολους προδωτες και ρουφιανους. Αυτα τα μαθαμε ολοι, οι 2 αγαπημενες σου λεξεις.

Προπελλα,
 
Τελευταία επεξεργασία:

demichelis1

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
8
το προδότες που γράφει σε κάθε κόσμο δεν το καταλαβαίνω :)) είμαστε υποχρεωμένοι να παιξουμε στη φυλή του με το έτσι θέλω? ετυχε να μαστε απεναντι τί να κανουμε.

όχι θα καθόμαστε να παιζουμε με διοικηση τη μανολια. να σαι δηλαδή ο προπελας η' ο κομης και να σου λεει η μανολια πως να παιξεις?! γινεται ο messi να δεχεται εντολές απο τον demichelis????

μας χρωστάει και δεν του χρωστάμε.


και επειδη αναφέρεται πολυ στα παντελόνια, οσοι παιξατε μαζι του στον 62 στη φυλή mar(garita)le(onidas) θυμηθειτε πόσο παντελονάτα συμπεριφέρθηκε στον meitai ..

αυτά τα λίγα ..
 

Νoriega

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
17
1ο μου ποστ στο εξτερναλ (αν και παρακολουθω τα παντα), γραφω μονο και μονο επειδη μπηκε στη διαδικασια να γραψει ο μπροπελλλλαςςςς.

οταν ΟΛΟΙ εχουν προβλημα με ενα ατομο, προφανώς και δεν εχουν το θέμα όλοι αλλά ο ένας. καλο καλοκαιρι
 

SOL MOSSAD

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
32
το προβλημα με αυτο το παιχνηδι ειναι οτι δεν σας ενδιαφερει απλα να κερδησετε αλλα να πληξετε και την αξιοπρεπεια καπιου, να τον κανετε να σταματησει το παιχνηδι, να μην τον εμπηστευεται κανεις, να γελιοποιησετε τις επιλογες του, ειναι απλα ενα παιχνηδι και παιξτε φυλετικες αντε καντε και λιγο προπαγανδα για να κερδησετε αλλα μην τα ισοπεδονετε ολλα και αυτο παει και στις 2 πλευρες αλλα και σε ολλες τις φυλες του gr σχεδον, νομιζω μονο εδο γινετε σε τοσο μεγαλο βαθμο αυτην η ισοπεδωση των παντων, αραξτε μην πορωνεστε τοσο σας κανει κακο εκρινετε τοξικες ορμωνες, δεν αξιζει για ενα παιχνηδι... οι περισσοτεροι ειστε μια χαρα ατομα που απλα πορωνεστε και το τερματιζετε κρημα ειναι...
 

OLD REPAINER

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
78
ο καθενας εχει τον τροπο του, σε οποιον δεν αρεσει η προπαγανδα κλεινει τα αυτια του και κανει οτι κρινει, εχει ο καθενας την επιλογη εφοσον μπει σε διαδικασια να δωσει σημασια στην οποια τραβηγμενη εστω προπαγανδα, να δωσει απαντησεις με χιουμορ και απαξιωτικη διαθεση ως προς αυτη, οταν απανταει ο καθενας σε οποια προπαγανδα-κριτικη με σοβαρη διαθεση και αυστηροτητα απλα δινει τροφη στην τρολοπροπαγανδα να συνεχισει

εδω ειναι για να ξεσκανε ολοι, και οι πλακατζηδες και οι προπαγανδιστες και οι σοβαροφανεις, ο καθενας με την κλικα του και αν δε σαρεσει μη μπαινεις σε κουβεντες που νιωθεις οτι θα βγεις χαμενος, κανει ο καθενας οτι νομιζει με βαση τους κανονισμους και ολα καλα

η αξιοπιστια δεν πλητεται απο τα λογια του επικριτη αλλα απο τις ιδιες πραξεις του καθενα, αλλωστε δε κρινει κανεις τη προσωπικη ζωη, τη παιχνιδικη ζωη κρινει, οπως δε σκοτωνουμε πραγματικους δορατοφορους ετσι δεν κρινουμε και πραγματικους ανθρωπους

η οποια κριση , χλευασμος, και ισοπεδωση γινεται πανω στο παιχνιδικο προφιλ που εχεις χτισει, χωρις να λεω οτι δε φτανουν να κρινουν και οι καθε στοκοι τον ανθρωπο πισω απο το παιχνιδικο προφιλ

κανει ο καθενας οτι νομιζει για να περναει καλα, αν ειναι ξενερωτοι οι ξενοι δε φταιει ο ελληνας παικτης που ζει για διαπλοκη

το παιχνιδι ειναι μεγαλη μουφα, ας κανουμε λιγο χαβαλε
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Καλα τα λεει ο φιλος προπελλας. Την ρουφιανια πολλοι την αγαπησαν τον ρουφιανο κανεις. Οταν ο πρωταθλητης μαθει να παιζει χωρις να γινεται δοσιλογος ισως καταφερει να κανει καμια καλη πορεια
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Πρωταθλητης ο μεγαλυτερος κλοουν ολων των ΦΜ!

Καλα μπανια κυριοι, ο 64 τελειωσε... (οχι οτι αρχισε και ποτε)

Ωρα να βρουμε ενδιαφερον στον 66 που τα λεγομενα του πρωταθλητη ειναι ΄΄θα κατεβασω φυλη στον 66 για να δικασω οσους με δικασαν στον 64΄΄.

ΥΓ: Περιμενω αδερφο Τσακωνα να παρει θεση λοιπον σε αυτη τη δηλωση του Λεωνιδα.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Που ειστε βρε νουμπακια?Μου λειπαψατε (λιγο) .Να γραψω να μην γραψω να χαλασω αυτη την ωραια ατμοσφαιρα ?
Ας γραψω το γνωστο :ειστε ολοι νουμπακια .Αφου δεν ξερετε τι παιζεται ? Α΅πουμε καμια αληθεια ακομα :

Ο πιο κυριος σε αυτο τον κοσμο ηταν ο Πρωταθλητης .Ειχε μια συμμαχια τον πουλησε και πηγε με τους εχθρους και τον φαγανε απο κοινοu Φευγει κυριος
Ο κερδισμενος αυτου του κοσμου ειναι οι παικτεςς των Ισχυς γιατι δεν επαιζαν ,δεν ηξεραν ,δεν ,δεν,δεν ..δεν ξερω και παρολα αυτα δεν εχασαν, γιατι ? Γιατι ο Θοδωρης ειναι ασχετουλης ,εβγαλα την ιλαρα οσο ημουν εκει ,εχω δει ασχετους αλλα να μην ξερουν να βγαλουν ενα πλανο και να μην νομπλαρει μια φυλη και να παιρνει μονο εσωτερικα δεν εχω ξανα δει. Αλλη μια αληθεια ειναι οτι αν δεν ηταν ο πρωταθλητης συμμαχος με ττμ και ηταν με ισχυς θα ειχε χαθει κοσμος για αυτο μην βγαζεις γλωσσα Θοδωρακι και κατι κουτσοαμυνες που πηγαν εκει δεν λενε τιποτα γιατι προς οφελος ηταν ,οχι φθορα,αραξε .

Λοιπον καντε κανενα μπανιο και απο Σεπτεμβριο εντατικα μαθηματα φυλετικων ,εχει πεσει το επιπεδο κατω του πρωτονηπιου σας θελω δυνατους.
 

SOL MAFIA

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Από τις λίγες φορές που συμφωνώ 100% με την μπερετ. Είστε ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ και ειδικά αυτός ο κλόουν που θέλει να κάνει τον αρχηγό
 

Timeless.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
78
o 64 παιζει να ηταν και ο χειροτερος κοσμος ως τωρα,απο εκει και περα μην μου βγαζεται και θυμα τον πρωταθλητη
εφτασε να φυγουν τα μισα του μελη σε αλλες φυλες ,λογο συμπεριφορας του φυγανε και επειδη δεν μπορει να κανει δυνατη φυλη να κερδισει τον κοσμο στα ισα
 
Βαθμολογία αντίδρασης
28
Κοιτα να δεις. ο πρωταθλητης σε ολους τους κοσμους χανει τους συμμαχους του.
Φταιει αυτος ή παντα οι αλλοι ;; σε αυτον τον κοσμο εσπασε και με 3-4 ατομα που ηταν τοσο καιρο διπλα του.
πως βγηκε και ο πιο κερδισμενος δεν ξερω...
 

Speedy Gοnzales

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Από τις λίγες φορές που συμφωνώ 100% με την μπερετ. Είστε ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ και ειδικά αυτός ο κλόουν που θέλει να κάνει τον αρχηγό
Μιλας και εσυ που στον 61 μας τα εκανες ολα και την μερα που τρωγαμε πλανο αλλξες χρωμα στον χαρτη και δεν εφτανε μονο αυτο αρχισες και να βαρας... ελεος ρε φιλε τουλαχιστον ασε να εκφραζουν την αποψη τους ατομα που εχουν καθαρο λογαριασμο........
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Μιλας και εσυ που στον 61 μας τα εκανες ολα και την μερα που τρωγαμε πλανο αλλξες χρωμα στον χαρτη και δεν εφτανε μονο αυτο αρχισες και να βαρας... ελεος ρε φιλε τουλαχιστον ασε να εκφραζουν την αποψη τους ατομα που εχουν καθαρο λογαριασμο........
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!

Μιλας εσυ που επαιζες σε φυλη που τον 1ο μηνα ειχατε υπερσυμμαχια τα 4/5 του χαρτη εναντιων μιας φυλης;
 
Κορυφή