Αναβάθμιση Έκδοση 8.208

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Uchiha Itachi

Team Leader
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
33
Αναβάθμιση στην έκδοση 8.208


Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 8.208. Όπως πάντα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.


Αλλαγές στις ειδοποιήσεις


Έγινε επανασχεδιασμός του συστήματος ειδοποιήσεων για να είναι πιο εύκολη η διαχείρισή τους.
Μετά την αναβάθμιση το μενού θα είναι προσβάσιμο από Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις. Σε αντίθεση με τις παλιές ειδοποιήσεις, το νέο σύστημα θα σας ενημερώνει ακόμη κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο παιχνίδι. Επίσης, στις ειδοποιήσεις για browser θα υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με πριν. Το περιεχόμενό τους θα μοιάζει ακόμη περισσότερο στις ειδοποιήσεις των εφαρμογών για κινητές συσκευές για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Οι νέες ειδοποιήσεις θα ενεργοποιηθούν σε όλους τους κόσμους που παίζετε, μετά την ενεργοποίησή τους.
Σημείωση: το παλιό σύστημα ειδοποιήσεων θα σταματήσει να λειτουργεί μετά την αναβάθμιση. Εάν επιθυμείτε τη λήψη ειδοποιήσεων, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά τις ειδοποιήσεις μέσω του νέου συστήματος.


Αίτημα κοινότητας: Όρια ηπείρων στον χάρτη


Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ηπείρων θα είναι πιο ευδιάκριτες.


Αίτημα κοινότητας: Ένδειξη εντολών στο αίτημα πόρων


Στην καρτέλα αίτημα πόρων της αγοράς θα εμφανίζονται τα εικονίδια επίθεσης και υποστήριξης, κάνοντας ευκολότερη την μετακίνηση πόρων όταν υπάρχει ανάγκη.

Feedback


Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις επί των αλλαγών, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή