Approved Resource Balancer - STK

Equalizer

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
269
Resource Balancer by @Shinko to Kuma
(approved by Equalizer ticket #t13848226)

Περιγραφή: Εξισορροπεί τους πόρους των χωριών, ευκολότερα και γρηγορότερα απο το τυπικό Balancer, ενώ προσφέρει μερικές επιπλέον επιλογές για καλύτερη κατανομή πόρων.
Σημείο Εφαρμογής: Οπουδήποτε

Επιτρεπόμενες αλλαγές:
"highFarm": 23000, (Ο πληθυσμός ενός χωριού που θεωρείται "τελειωμένο". Το script θα προσπαθήσει να μεταφέρει πόρους σε χωριά που τους χρειάζονται περισσότερο)
"lowPoints": 2000, (Το όριο πόντων κάτω απο το οποίο το χωριό θα θεωρείται μικρό. Το script θα δώσει προτεραιότητα στη μεταφορά πόρων σε αυτά τα χωριά)
"builtOutPercentage": 0.25, (Πόσοστό της Αποθήκης (στο παράδειγμα είναι 25%) που θα πρέπει να μένει μέσα σε πλήρως χτισμένα χωριά)
"needsMorePercentage": 0.85 (Πόσοστό της Αποθήκης (στο παράδειγμα είναι 85%) που το script θα προσπαθήσει να γεμίσει τα χωριά που ακόμα μεγαλώνουν. Το ίδιο ποσοστό θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που όλοι οι πόροι είναι μεγαλύτεροι απο το ποσοστό, για να αποφευχθεί το γέμισμα της αποθήκης. Καλό θα ήταν αυτό το ποσοστό να μην είναι πολύ υψηλό, μιάς και υπάρχουν και οι χρόνοι που οι έμποροι ταξιδεύουν)

Κώδικας:
Κώδικας:
javascript:$.getScript("https://shinko-to-kuma.com/scripts/WHBalancerShinkoToKuma.js");


ΓΝΩΣΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ:
- Πρόβλημα με τα χωριά με Πανεπιστήμιο, καθώς δεν διαθέτουν εμπόρους και η χωρητικότητα της Αποθήκης είναι τεράστια. Εάν έχεις χωριό με Πανεπιστήμιο, προτείνεται η δημιουργία μας ομάδας που θα εξαιρεί το συγκεκριμένο χωριό.
 
Κορυφή