ΕΡΧΟΜΑCTE

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Θελω να ανακοινωσω κατι σοβαρο :Απο τωρα και για τις επομενες ωρες δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας,όλα καλά θα πάνε για τις υπολοιπες φυλες του 64 ,σε κάποιον άλλον πλανήτη ή σε καποια αλλη διασταση
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
safe_image.php


Που πάτε,γυρίστε πίσω .
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Καλησπερα σε ολους και σε ολες...

Ο κοσμος ΔΕΝ πλησιαζει στο τελος, εχει πολυ ψωμι ακομα φιλε Jimmys.
Το πρωι λαβαμε απο καποιους φιλων των ΙΣΧΥΣ κατι μηνυματακια που αναφερθηκαν τα εξης:
1) Ο κοσμος κλεινει με στρατολογησεις και αυτο δεν ειναι φυλετικες
2) Χωρις απωλειες πατε να κερδισετε κοσμο
3) Θα προχωρησουμε σε διαγραφες
4) Γινονται ενωσεις φυλων σε καθε κοσμο

Απανταω σε ολα τα παραπανω σαν ενα απλο μελος φυλης που εχει ενα προνομιο πλεον λογω ''γνωριμιων΄΄ να τα μαθαινει εκ των εσω.

(1+4 ερωτηματα) Η φυλη ΙΣΧΥΣ στην αρχη για οσους δεν εχουν κοντη μνημη, ξεκινησαν σαν ΜΑΚΗΣ και οταν ειδαν οτι συμφερει να κανουν μια ενωση ετσι ωστε να κλεισουν ηπειρο πιο γρηγορα, ενωθηκαν με την φυλη του Lionhard και εγιναν ΙΣΧΥΣ. Επειτα, επελεξαν να περασουν την φυλη ΠΒ και την φυλη Fear (παρασιτοφυλες και οι δυο του ριμ), σε συμμαχια για να μπλεδισει το ριμ, να εχουν αμυνες και επιθετικα σε μια περιοδο του κοσμου που εγω προσωπικα ακομα δεν ειχα 2/4 νιουκ και δεν ειχα κοψει καν το πρωτο μου νομισμα. (τροπος του λεγειν). Για εμενα πραξανε πολυ σωστα, διοτι ο αρχικος πολεμος ειναι κυριως η διπλωματια. Ετσι κλεισανε (σχεδον) την ηπειρο τους χωρις καν να πολεμησουν! (μαγκικο).
Συνεχιζουμε, με την φυλη Αλικο η οποια βρισκοταν στα συνορα 54-55 και ΦΥΣΙΚΑ ειχε μπλε χρωμα για τους ΙΣΧΥΣ και ηταν το μαξιλαρακι τους μεταξυ πρωταθλητη και Lionhard. Με δυο ηπειρους μωβ ή και συμμαχιας που ακομα το ψαχνουμε τι στασεις κρατουσαν με τους διαλυμμενους GG.
Στα δικα μας, σε οτι αφορα την φυλη ΤΤΜ, ακολουθησε ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια τακτικη με πολυ λιγοτερες φυλες οπου εκανε μια ενωση ηπειρου και περασε την ριματη φυλη της ως μπλε.. (ΚΛΜ)
Η διαφορα σε ολο αυτο ειναι οτι η διπλανη της ηπειρος ηταν ΚΟΚΚΙΝΗ. Επι της ουσιας οταν η ΤΤΜ εκλεισε την ηπειρο ξεκινησε η κλαψα. Ξεκινησε να βαραει την παρασιτοφυλη Fear & αντι να περαστει εως κοκκινη απο τους ΙΣΧΥΣ, οι ΙΣΧΥΣ την γυρισαν και εκεινοι κοκκινη για να μαζεψουν οτι προλαβουν.
Εγιναν καποιες μπουκακιες στην φυλη Αλικο με αποτελεσμα να διαλυθουν και να ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΟΥΝ απο τους ΙΣΧΥΣ. Ξυπνησαμε μια ημερα και ειδαμε ΕΞΙ φυλες με ονομα ισχυς. Και οι ΤΤΜ ειναι 4. Παρ ολα αυτα η κλαψα συνεχιζε.. Φτασαμε σε ενα σημειο οπου η ΤΤΜ βαρεσε πρωτο πλανο στους GG και τους πηρε 16 απ τα 16 χωρια (πρωτο πλανο επισημαινω). Στο 2ο λοιπον πλανο μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε στην ηπειρο 44.
Τα ατομα τα οποια ηρθαν απο εδω ηταν δικοι μας παιχτες που συνεργαζομασταν εξ αρχης, και οχι τυχαιες στρατολογησεις για να κλεισει απλα μια ηπειρος. Εγω τα ελεγα αυτα απ την αρχη του κοσμου! Παραθετω και μηνυμα παραδειγματος ωστε ετσι να δειξω πως η ΤΤΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ: https://prnt.sc/s5al0e , ο κυριος του μηνυματος ηταν αρχηγος των GG και ουτε καν απλο μελος.. Αν θελαμε απλα να κλεισουμε την ηπειρο θα του ελεγαν παρτους ολους μετονομαστειτε σε ΤΤΜ και κλεισαμε 2 ηπειρους.

2) Τα εξης σκριν σοτ αποσκοπουν στην ενημερωση των απωλειων επειδη πολλα ακουστηκαν τις τελευταιες ημερες:
Εδω θα προσθεσω δυο προσωπικα σχολια, οτι το 2,21εκ. σε σχεση με το 1,48εκ. δεν το λες και λιγο.
Υστερα θα παραθεσω τις αμυντικες απωλειες: https://prnt.sc/s5aonh , αυτο εδω δειχνει πως η φυλη ΙΣΧΥΣ εχει φαει λιγο παραπανω ξυλο απο την φυλη του Πρωταθλητη σε αντιθεση με την φυλη ΤΤΜ που δε χτυπηθηκε ΠΟΤΕ και απο ΚΑΝΕΝΑΝ. Αρα εδω φταιει η φυλη ΤΤΜ που δεν εχει γυρισει κανεις να την βαρεσει;; Μην μπερδευομαστε σε οσα λεμε περι απωλειων και ξυλου λοιπον.

3) Αναφερθηκανε συγκεκριμενοι παιχτες πως θα προχωρησουν σε διαγραφες υστερα απο την νεα διαμορφωση του χαρτη. Εδω σε αυτο το σημειο θα ηθελα να πω πως η διπλωματια ηταν διαμορφωμενη εξ αρχης για να γινει ετσι ο χαρτης και καταβαθος ολοι το ηξεραν αυτο. Μην βρισκετε πατηματα λοιπον, αλλωστε η φυλη ΤΤΜ και με την φυλη ΙΣΧΥΣ εχει συμφωνημενους καποιους ορους που εχουν γινει συζητησεις μεταξυ αρχηγων και ως γνωστον οπως εχει αποδειχθει εως τωρα , η φυλη ΤΤΜ ΤΗΡΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΗΣ.

Συμπερασματικα, ολες οι φυλες του κοσμου 64 ή εστω οι περισσοτερες κυνηγησαν την ιδια στρατηγικη εως τωρα απλα σε καποιους βγηκε και σε καποιους αλλους οχι. Διοτι, δεν αρκει απλα το να εχεις το λεγειν, αλλα και να εχεις τον τροπο να καταφερεις να το υλοποιησεις.

ΥΓ: Καποιοι στηριζονται στην <<κοντρα>> μου με τον Παπα Τρολια (UF 94) και ριχνουν συνεχως σπιουνιες για να βρουν τροπο να χαλασουν την σχεση των δυο φυλων με αποτελεσμα ο GUSPOLIDIS να τρεχει να δινει εξηγησεις ολη την ωρα. Αυτο κουραζει πραγματικα και ηταν και ο λογος που αποχωρησα απ την ηγεσια διοτι ειπωθηκαν πραγματα που δεν ισχυουν. Τα αλληλοπικαρισματα με τον παιχτη Αντρεα γινονται επειδη υπαρχει μια αμοιβαια εμπαθεια ως προς το παιχνιδι και τον τροπο που το διαχειριζεται ο ενας και ο αλλος. Δεν εχουν να κανουν με προσωπικη ζωη ουτε τον χαρακτηρα του Αντρεα. Ο Αντρεας μπορει να ειναι ασχετος ή και ο καλυτερος παιχτης των φυλετικων, αυτο ληγει εκει ομως , απ την δικια μου μερια, διοτι τον Αντρεα καταφερα απο τον κοσμο 61 εστω και λιγο να τον γνωρισω μεσα απο κλησεις και τα σχετικα και δεν ειναι ατομο ο οποιος στην ζωη του θα σου εκανε <<μπ*νι*ς>>.

ΥΓ2: Τα παιδια των ΙΣΧΥΣ για εμενα ειναι <<οικογενεια>> , απλα σε καποιους κοσμους θα παιξεις και σε διαφορετικα στρατοπεδα.

ΥΓ3: Παππου(GUS) ετοιμασου για καφε, η καραντινα τελειωνει. ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ!

ΥΓ4: Τα παραπανω αποσκοπουν απλα στην ενημερωση και χωρις να προσβαλλουν κανεναν, το παιχνιδι ειναι στρατηγικης και για καποιο λογο γινονται ολα αυτα στον 64 και οχι για να παρουν καποιοι παιχτες ενα παραπανω κλεισιμο με μια αγκαλια. Εγω προσωπικα υπαρχει και το ενδεχομενο να μην κλεισω καν τον συγκεκριμενο κοσμο, διοτι δεν θελω να αδικηθουν παιδια στο ριμ τα οποια μπηκαν για να παιξουν και οι συγκυριες τα φεραν ετσι.

ΥΓ5: Μ αρεσουν τα υστερογραφα.

Για οσους δεν ειδωθηκαμε και δεν τα ειπαμε ,χρονια πολλα με υγεια πανω απ ολα σε εσας και τις οικογενειες σας, το account TroubLesome, ο δικος σας Θοδωρης.
 

xukotako

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
15
ρε μητσο δεν βαρεθηκες να γραψεις......?κουραστηκα να διαβασω
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Το κειμενο γραφτηκε αποκλειστικα απο τον Θοδωρη. Ο Κυριακος/Μητσος/Ευθυμης/Γιωργος του ακκ δεν εχουν καμια σχεση :Ρ
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Πεντε ατομα σε ενα ακαουντ.Για αυτο δεν μπορω να βγαλω ακρη οταν μιλαμε και νομιζα οτι εφταιγα εγω .
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Αδερφια συνεχιζουμε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ και φυλετικες,βγητε εξω μας λενε ?Μεσα εμεις απο αποψη .Επειδη βαριεμαι,βαριομαστε γενικα στο κ64 ,σταματηστε τις "εξυπναδες" .


 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Θα ηθελα επισημα να αναλαβω την ηγεσια των ΙΣΧΥΣ ,μηπως και κλεισουν ηπειρο.
 

OLD REPAINER

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
78
η προσπαθεια που κανεις να φανει οτι ο κοσμος εχει ενδιαφερον ειναι αξιοσημειωτη, εχεις φτασει να ρωτας και να απαντας μονος σου

κουρασες

στρατολογηστε και την 54 να τελειωνουμε, δεν εχετε αφησει ηπειρο χωρις φουστια

συνεχισε να μιλας και να απαντας μονος σου , ο κοσμος θα μεινει σαν σκουπιδαριο
 
Κορυφή