ΕΡΧΟΜΑCTE

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Παντα βλεπω στατιστικα για να μαθαινω πια σκουπιδια μου μιλανε
Γιωργος.gr Ολα εσωτερικα απο μια παρασιτοφυλη που εννοειται εγινε ΤΤΜ



kiriakos11 Αγροκαλλιεργιτης σε καποιον λογαριασμο,ξεκινωντας την καριερα του απο Ισχυς6 στους αλλους κοσμους το πολυ 2 χωρια εκτος απο τον κ58 που τον κουβαλησαν.



Νομιζω οτι ειστε για γελοια αλλα κυριως για κλαματα.
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Κλαμα οντως.. σκουπιδι δεν θα σε αποκαλούσα γιατί δεν αξίζεις καν τον όρο αυτο. Κρίμα πάντως να κουβαλάς τέτοια μυαλα.

Όπως είπα και πριν άντε καλά μπανάκια να έχεις το καλοκαιρι.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με κουβαλάνε !
 

polatse

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
1
Πολύ φτυάρι πέφτει εδώ πλάκα έχει γιατί δεν έβλεπα το φόρουμ νωρίτερα
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Κλαμα εγω που σας εφτυσα στα μουτρα και εφυγα ,απο τον νουμερο ενα λογαριασμο και σας κραζω ,δεν νομιζω Λακη εχεις μπερδευτει ,το κλαμα το ρίχνεται εσεις που χασατε τοσο επιθετικα κανατε ρουφιανια και δεν πηρατε χωρια ,πραγματικα δεν εχει ξανα γινει αυτο .Πως τα καταφερατε ρε θηρια?

Πες Θοδωρακι την φαση που εκλαιγε ο Βασιλιας μετα απο πλανο αποτυχημενο και γελουσατε μαζι του και απο τοτε τον εχετε για να φερνει τους καφεδες και βγαζεις εσυ πλανα (τα εξισου αποτυχημενα) ?

Να κραζεις ολη την ημερα τους συμπαικτες σου και μετα να το παιζεις φιλος επειδη εχει λογαριασμο στο μετωπο και φοβασαι οτι θα στα φανε η ισχυς αν τον πας εσωτερικο ,ειναι τρομερο .Τον Bye bye ποτε θα τους φατε? Εστειλε επιθετικα και αμυνες σε αυτο το πλανο? Χαχαχαχαχαχαχαα

Εχετε 4 φυλες πρωτες και δεν μπορειτε ουτε εσωτερικα να παρετε γιατι ειστε τρομακρατημενοι απο τους Ισχυς που δεν παιζουν .Ποσο αχρηστοι νουμπαδες !!!!!
 
Βαθμολογία αντίδρασης
28
και που ησουν στον κοσμο δεν εκανες κατι... κλαψαμε πολυ οταν μαθαμε οτι εφυγες.. (not)
αααα οχι εκανες.. εχτισες χωρια για τον Ντερικ. εκανες και κατι καλο ισχυει..
Για τον Βασιλια που λες πιο πισω δεν σου ειπε κανενας οτι ειπες κατι λαθος.. ο τροπος σου ειναι λαθος. οτι το παιζεις παιχτουρα ενω δεν εχεις χρονο να παιζεις (δεκτο αυτο) και παρασιτεις σε φυλες στους τελευταιους 10 κοσμους και στο τελος μαζευεις 50 χωρια και πας 10αδα δεν θα πει κατι.. Καλη σου μερα απο τον τουριστα του κ64... ( τα λεω εγω για να μην κουραστεις και τα γραφεις εσυ μετα γιατι σε ολους τα ιδια λες )
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Αγαπητη Tribal Troubles. (νοτ)

Θα σου παραθεσω καποια ερωτηματα παρακατω, ρητορικα θα ελεγα, αλλα βρηκα λιγο χρονο το βραδυ της Κυριακης μου και ειπα να στον αφιερωσω.... Ισως ειναι και ο τελευταιος μιας και οσο ασχολουμαστε μαζι σου ριχνουμε το επιπεδο. (και δε μιλαω για το παιχτικο κομματι, εκει ολοι λιγο πολυ ειμαστε νουμπαδες. Λιγοι ειναι οι παιχταραδες στον GR , εαν ημουν μεσα σε αυτους δε θα ασχολιομουν με τον 64, εδω παρασιτω, εδω φτανει το επιπεδο μου, αυτογνωσια εε? Μεγαλη υποθεση Αγγελικουλα μου.. παιξτο τωρα εσυ οσο θες, ολοι ξερουμε ποια εισαι και τι κανεις μονο με λογια)

Πρωτο ερωτημα: Κανεις συνεχως την προπαγανδα σου περι εσωτερικων bye bye girls και εγω το μονο που βλεπω ειναι ακομα αυτο : https://prnt.sc/szpb3g
Εσυ αραγε που βρισκεσαι ;; Ποτε επιτελους θα φαμε τον bye bye;; Εναν ανθρωπο που αυτη τη στιγμη που μιλαμε μαζευει αναφορες επιθετικων απο ολες τις ΤΤΜ; Ωραια ενημερωση εχεις περι εμπιστοσυνης... Το οτι τρως κουτοχορτο τοσους μηνες για να μην μας ζαλιζεις και σου λεμε ναιιιι ναιιι Αγγελικουλα μου θα τον φαμε, δε σημαινει κιολας οτι εμπιστευομαστε την κριση σου και την ακολουθουμε, εχουμε ματια και βλεπουμε ποιος παιζει στον κοσμο και ποιος βοηθαει.
Ααα μιας και ειπα ματια και βοηθεια, ας περασουμε στο δευτερο ερωτημα.
Δευτερο ερωτημα: Σε προκαλω τωρα που μιλαμε αν φορας παντελονια μιας και πολυ αντριλα μυρισε μεσα στο φορουμ να στειλεις ενα μηνυμα στους ΙΣΧΥΣ και να τους ρωτησεις πιο Account κατα τη γνωμη τους , τους εχει δημιουργησει το μεγαλυτερο προβλημα στον κοσμο.
Θες να σε βγαλω απο τον κοπο; Μια προσφατη φιλικη συνομιλια με εναν απο τους καλυτερους παιχτες των ΙΣΧΥΣ τον YOKI, ο οποιος ειναι φιλαρακι και τα λεμε ανα διαστηματα, γυρισε και μου ειπε, <<Αυτος ο BASILIAS τοσο καλος ειναι ρε φιλε; Δεν τον εχω ξαναπετυχει, μας εχει δημιουργησει θεμα>> (Κατι τετοιο πανω κατω, στα γραφω στο περιπου, το πιανεις το νοημα νομιζω).
Εναν ανθρωπο που ηταν η αιτια να φυγεις απο το νουμερο 1 λογαριασμο, ηταν η αιτια να σταματησεις να ασχολεισαι με τον κοσμο 64, επειδη τσακωθηκατε μια μερα σε εκραξε οπως σου αξιζε, σε πεταξε απο ολα τα ρουμ της φυλης και βαλθηκες να τον βγαλεις εσωτερικο.
Αυτον τον ανθρωπο ηθελες να τον φας, ο λογος ;; Επειδη διαλεξαμε την δικια του παρεα που ειναι μακραν καλυτερη και πιο επικοδομητικη και τις δικιες του παιχτικες ικανοτητες; Ο οποιος να τονισω οτι δεν το παιζει παιχταρας και δεν λεει ιστοριες για το πως νικησε με την DND. Απλα πραττει και σε ποναει Αγγελικουλα μου.

Οσο αφορα τα πλανα Αγγελικουλα μου, να κανουμε μια ανασκοπηση στα γεγονοτα!
1ο πλανο στην 4η γραμμη των ΙΣΧΥΣ με αποτελεσμα να παρθουν 3 χωρια, να κρατηθει το 1 και να χαθουν πολλα επιθετικα τους και αμυντικα τους ειτε απο σφαγη στα κοψιματα, ειτε απο ρικλειμς που εκαναν και τα ειχαν εκτος.
2ο πλανο δευτερη γραμμη με αποτελεσμα να παρουμε 5-6 χωρια απο τα 20 , να τα κρατησουμε ΟΛΑ και να δημιουργησουμε μελλοντικο προβλημα στην περιοχη. Δηλαδη;; Ο ντερικ (τα ξερεις εκει επαιζες) πηρε σε εκεινο το πλανο 1 χωριο μεσα στην 55. Τωρα που μιλαμε υστερα απο βουτιες που βρισκει συνεχως τρυπες σε αδεια χωρια εχει φτασει να εχει κανει εναν πυρηνα μεσα στην 55 με 8 χωρια και διπλα του υποστηκτικα εχει τον Scarface, ramboo και αλλους να καλυπτουν τις βουτιες, συνεπως, τα χωρια ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ακομα και αν κανει βουτα στην 5η γραμμη των ΙΣΧΥΣ! Τρομερο εε;;
3ο πλανο πρωτη γραμμη, με ανοιχτο περιθωριο για After plan. Σε μια αμυντικογεννη φυλη που αυτη τη στιγμη που μιλαμε υπαρχει η περιπτωση να παιζει και αναλογια 1-4,1-5 , σε κοσμο με παρατηρητηρια, με οριο φεικ, και σε ολες τις στακες μπροστα στον σταυρο. Αποτελεσμα πλανου ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, αποτυχια! Μου φαινεται και λιγο λογικο να σου πω την αληθεια , με αυτη τη περιγραφη , και οχι με τις δικες σου μπαρουφες.

Παμε τωρα να αναλυσουμε το πλανο που ηθελες να κανεις εσυ:
Κατεδαφιστικο στην 3η-4η γραμμη τους σε μια ΝΟΝ PREMADE ΦΥΛΗ.
Δηλαδη; Πως το βλεπω εγω ενας ασχετος παιχτης του GR:
Μοιραζεις στοχους κατεδαφιστικου σε 200 μελη των ΤΤΜ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΝON PREMADE. Συνεπως ενας ρουφ να υπαρχει , οχι παραπανω, ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ, παιρνεις στο χερι ολα τα επιθετικα της φυλης που θα ειναι σπλιταρισμενα σε πρασινες επιθεσεις και δεν θα κανεις καμια ζημια, συν καμια 500αρια κατς απο εναν μετριο λογαριασμο. Τον αφηνεις πισω σε ταχυτητα 1-1 τουλαχιστον 10 μερες. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Αλλα, ναι Αγγελικουλα μου εσυ εχεις παντα δικιο, γιατι ειπαμε εχεις κλεισει και 10 κοσμους παραπανω πριν 10 χρονια και ξερεις.

Συμπερασματικα, επειδη πολυ ασχοληθηκαμε με την περιπτωση σου, σταματα να κανεις ΚΑΚΕΣ προπαγανδες (ολοι κανουμε που και που... αλλα οχι τοσο ΚΑΚΕΣ μονο εσυ ριχνεσαι), σταματα να νομιζεις οτι εισαι η καλυτερη παικτρια των ΦΜ και προπαντων ΣΤΑΜΑΤΑ να μας πρηζεις σε κοσμους που ΔΕΝ παιζεις.
Σε ολοκληρη μποξερ σε πεταγανε απ τα ρουμ και σε βριζανε και ηρθες στην ΤΤΜ σε εναν παρασιτοκοσμο να αποδειξεις τι; Ποιος τον εχει πιο μεγαλο; Μπορει και να κερδιζεις μεταξυ μας :)

Καλο ξημερωμα, ευχομαι να μη χρειαστει να σε ξαναπετυχω σε κοσμο, εισαι πολυ τοξικη σε ενα παιχνιδι που ειναι αλλωστε πλεον απο μονο του.
 

The Baker

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
107
Μια προσφατη φιλικη συνομιλια με εναν απο τους καλυτερους παιχτες των ΙΣΧΥΣ τον YOKI, ο οποιος ειναι φιλαρακι και τα λεμε ανα διαστηματα, γυρισε και μου ειπε, <<Αυτος ο BASILIAS τοσο καλος ειναι ρε φιλε; Δεν τον εχω ξαναπετυχει, μας εχει δημιουργησει θεμα>> (Κατι τετοιο πανω κατω, στα γραφω στο περιπου, το πιανεις το νοημα νομιζω).

Γιατι τσακωνεστε για εναν κοσμο που ισχυει η παραπανω παραγραφος ? Ισως αν δεν κανετε 30 αγκαλιες και οι 2 μαθετε να παιζετε καποια μερα,μεχρι τοτε ειστε καταδικασμενοι οι καλυτεροι σας παιχτες να ειναι ο yoki και ο basilias.

EASY MONEY
 

Γιωργος.gr

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
11
Παντα βλεπω στατιστικα για να μαθαινω πια σκουπιδια μου μιλανε
Γιωργος.gr Ολα εσωτερικα απο μια παρασιτοφυλη που εννοειται εγινε ΤΤΜ



kiriakos11 Αγροκαλλιεργιτης σε καποιον λογαριασμο,ξεκινωντας την καριερα του απο Ισχυς6 στους αλλους κοσμους το πολυ 2 χωρια εκτος απο τον κ58 που τον κουβαλησαν.



Νομιζω οτι ειστε για γελοια αλλα κυριως για κλαματα.
Ελα σορρυ που αργησα το ξεχασα το εξτερναλ λιγο.

Τα στατιστικα δειχνουν οτι πηρα εσωτερικα αφου τα μισα χωρια που πηρα ηταν κοκκινα. Ναι δεν εκανα απωλειες αλλα δεν φταιω εγω που δεν παιζαν αμυνα.

Και οσους παιχτες πηρα εσωτερικο ηταν ατομα που τα παρατουσαν. Δεν με πιστευεις? Εχω τα μηνυματα και αν θες στα στελνω απλα πες μου το να ξερω.

Η φυλη ηταν εξαρχης ΤΤΜ κατι που δειχνει ποσο ανενεργη και ανικανη ησουν οσο επαιζες στα ακκ μας απο εδω. Το οτι αλλαξε ονομα για πλακα σε TTGANG δεν αλλαζει κατι.
Επισης οι μεταφορες μου σε αλλες φυλες παλι δεν λενε κατι δεν ξερω τι πηγες να κανεις εκει αλλα μονο εσυ καταλαβες.
 
Κορυφή