Ανακοίνωση Νεα εφαρμογή Android

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Έρχεται η νέα εφαρμογή για Android!


Αγαπητοί παίκτες,

Με χαρά ανακοινώνουμε τη νέα εφαρμογή του παιχνιδιού για Android συσκευές!

Οι τελευταίοι μήνες ήταν αφιερωμένοι στην δημιουργία της νέας Android εφαρμογής. Ανάμεσα στις υπόλοιπες βελτιώσεις που έγιναν, ξεχωρίζουν η καλύτερη απόδοση, οι μικρότεροι χρόνοι φόρτωσης, η βελτιωμένη σταθερότητα και η καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Λάβαμε υπόψη όλα τα σχόλια που κάνατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και θέλουμε να πιστεύουμε πως με αυτή τη νέα έκδοση της εφαρμογής, θα βελτιωθεί κατά πολύ η καθημερινότητα των χρηστών της Android εφαρμογής!

Η νέα έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Google Play Store για όλους τους παίκτες στις αρχές Μαρτίου. Για να πάρετε μια ιδέα, φτιάξαμε ένα μικρό βίντεο! Ο Chase θα σας παρουσιάσει τη νέα Android εφαρμογή μαζί με τις πιο ουσιαστικές αλλαγές!


Αν σας άρεσε το βίντεο, πείτε μας την άποψή σας για την νέα εφαρμογή!

- Η ομάδα του Tribal Wars
 

Deleted User - 7797293

Αγαπητοί παίκτες,

Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η νέα έκδοση της εφαρμογής για Android είναι διαθέσιμη στο 100% των χρηστών! Όπως ήδη αναφέρθηκε προηγουμένως, η νέα επανασχεδιασμένη εφαρμογή εστιάζει στην βελτίωση της απόδοσης, στους μικρότερους χρόνους φόρτωσης και στην αύξηση της σταθερότητας.

Ενδεχομένως να παρατηρήσατε πως έχει αλλάξει και το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής και λόγω αυτού να χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να συνηθίσετε τη νέα σχεδίαση και τις νέες συντομεύσεις. Εάν έχετε ερωτήσεις για τη λειτουργία της εφαρμογής ή για τη νέα θέση των δυνατοτήτων, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Για όσους τα προηγούμενα χρόνια είχαν αποθαρρυνθεί από την προηγούμενη δύσχρηστη έκδοση της εφαρμογής και τις μειωμένες δυνατότητες που παρείχε, ευελπιστούμε να αναθεωρήσετε με αυτή τη νέα έκδοση. Όπως πάντα, η γνώμη σας είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις δυνατότητες της εφαρμογής τώρα που τελείωσε το χρονοβόρο κομμάτι της δημιουργίας της.
Τέλος, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και το χρόνο που θα αφιερώσετε να μας πείτε την άποψή σας για τη νέα έκδοση της εφαρμογής για Android!

- Η ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή