Ανακοίνωση Σύνδεση λογαριασμών forum και παιχνιδιού

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Ενημέρωση σχετικά με την σύνδεση λογαριασμών forum και παιχνιδιού


Αγαπητοί παίκτες,

Όλοι οι λογαριασμοί που επηρεάζονται από την αναβάθμιση του forum, ενημερώθηκαν με μήνυμα για τα ζητήματα που υπήρχαν στους λογαριασμούς και σε όσες περιπτώσεις χρειαζόταν υπήρχε η προτροπή επικοινωνίας με την υποστήριξη.

Προκειμένου να διασφαλιστούν ζητήματα ιδιωτικότητας και ασφάλειας που ίσως προκύψουν, προστέθηκε ακόμη ένα βήμα στην διαδικασία σύνδεσης των λογαριασμών. Όλοι οι λογαριασμοί που επηρεάζονται από τη συγκεκριμένη αλλαγή θα λάβουν ακόμη ένα μήνυμα στο forum τις επόμενες ημέρες, ζητώντας την επιβεβαίωση χρήσης του λογαριασμού στο forum.

Εάν ο λογαριασμός δεν επιβεβαιωθεί μέσω αυτής της διαδικασίας, θα διαγραφεί τις επόμενες εβδομάδες. Παρακαλούμε να ελέγχετε τον φάκελο εισερχομένων, μιας και το μήνυμα θα σταλεί αρκετές φορές κατά τις επόμενες εβδομάδες.

Μέσω της διαδικασίας σύνδεσης θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, πχ αν πρέπει να γίνει μετονομασία του λογαριασμού ή κάτι άλλο. Η διαδικασία σύνδεσης πρέπει να ολοκληρωθεί από εσάς και μόνο, και μετά την ολοκλήρωσή της ο λογαριασμός του forum θα είναι ασφαλής και συνδεδεμένος με τον λογαριασμό του παιχνιδιού, χωρίς να χρειάζεται παρόμοια μελλοντική διαδικασία.

- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή