Αναβάθμιση Εκδοση 8.194

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Αναβάθμιση στην έκδοση 8.194

Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 8.194. Όπως πάντα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.


Αλλαγές και βελτιώσεις



Επίθεση της Ορδής


Το event "Επίθεση της Ορδής θα ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου! Συγκέντρωσε τις μονάδες σου και ετοιμάσου να νικήσεις την εμπροσθοφυλακή της ορδής με λογική και εξυπνάδα!


Πληροφορίες αναφορών και αναζήτηση

Η διάταξη των αναφορών επίθεσης θα αλλάξει και θα περιλαμβάνει τις συντεταγμένες και την ήπειρο. Με αυτο τον τρόπο η αναζήτηση των αναοφρών θα γίνει πιο εύκολη μιας και δε χρειαζεται να γνωρίζετε το όνομα του εχθρικού χωριού.


Αφαίρεση του συνδέσμου μαζικής σάρωσης


Η επιλογή της μαζικής σάρωσης θα αφαιρεθεί από τον διαχειριστη λογαριασμού καθώς έχει μεταφερθεί στο μέρος συγκέντρωσης.


Αλλαγή επιτεύγματος μέντορα


Εχει μειωθεί ο αριθμός των εκπαιδευόμενων για το επίτευγμα του μέντορα. Παρατηρήθηκε πως το συγκεκριμένο επίτευγμα ήταν δύσκολο να αποκτηθεί, ειδικά σε κόσμους με λίγους παίκτες. Οι νεες προϋποθέσεις θα υπολογιστούν για όλους τους λογαριασμούς και όσοι της εκπληρώνουν θα πάρουν το επίτευγμα.


Ενημέρωση: Αναβάθμιση forum


Εξαιτίας μιας αναβάθμισης του forum, ορισμένοι λογαριασμοί χρηστών ίσως παρουν ενημερωτικό μήνυμα. Το μήνυμα θα σταλει σε λογαριασμούς του forum που δεν αντιστοιχούν σε λογαριασμό στο παιχνίδι, πολλαπλοί λογαριασμοί κλπ. Όσοι χρηστες λάβουν τέτοιο μήνυμα, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που περιλαμβάνονται εκει και να επικοινωνήσουν με τη Διαχείριση. Τα μηνύματα θα σταλούν αυτόματα και ανάλογα με την κατηγορία που ανήκει ο κάθε λογαριασμός και όχι αμέσως μετά την αναβάθμιση, επομένως θα πρέπει να ελέγχετε τα εισερχόμενα μηνύματα του λογαριασμού στο forum.


Feedback

Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις επί των αλλαγών, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή