Αναβάθμιση Έκδοση 8.193

  • Δημιουργός θέματος Deleted User - 7797293
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Deleted User - 7797293

Αναβάθμιση στην έκδοση 8.193


Αγαπητοί παίκτες,


Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 8.193. Όπως πάντα κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.


Αλλαγές και βελτιώσεις



Γρήγορες εντολές: Πρότυπα μονάδων

Προστέθηκε ένας νέος, γρήγορος τρόπος αποστολής του αγαπημένου προτυπου μονάδων για επιθέσεις ή υποστηρίξεις. Ενώ είναι ενεργός ο λογαριασμός premium, στον χάρτη θα υπάρχει ένα πρόσθετο πεδίο: οι Γρήγορες εντολές. θα μπορει να επιλεχτεί ένα από τα πρότυπα που ήδη υπάρχουν ήδη, στη συνέχεια να καθοριστεί αν πρόκειται να σταλεί ως επιθεση ή ως υποστήριξη και η αποστολή θα γίνεται με ένα μόνο κλικ!

- Επιλογή του προτύπου από το αναδυόμενο μενού των Γρήγορων εντολων απευθείας από την οθόνη του χάρτη.
- Επιλογή επίθεσης ή υποστήριξης.
- Ο κέρσορας τα αλλάξει και με άμεσο κλικ σε οποιοδήποτε χωριό μπορεί να σταλεί επίθεση ή υποστήριξη.
- Μπορούν να επιλεχτούν περισσότερα χωριά χωρίς να αλλάξει η σειρά. Όλες οι εντολές θα εκτελεστούν άμεσα με το πρότυπο που έχει ήδη οριστεί.
- Αν αλλάξει μια επιλογή στο μενού των γρήγορων εντολων ή αν γίνει επαναφόρτωση/κλείσιμο του χάρτη, ο κέρσορας θα επιστρεψει στην αρχική του μορφή.

Τα μενού των υπόλοιπων προτύπων δεν επηρεαζονται από αυτή τη λειτουργία και θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως και πρώτα.


Αναφορά ονομασίας χωριών

Όπως και με τα προφίλ παικτών, τωρα και τα ονόματα χωριών θα μπορούν να αναφερθούν στη διαχείριση.

- Η επιλογή της αναφοράς ονόματος χωριού υπάρχει στην οθόνη των πληροφοριών χωριού όλων των χωριών που ανηκουν σε παίκτη.


Feedback

Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις επί των αλλαγών, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 

Deleted User - 7797293

Η αναβάθμιση της Τρίτης 3/12 αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία με το τελικό περιεχόμενο της αναβάθμισης θα ανακοινωθούν όταν υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
 

Deleted User - 7797293

Η αναβάθμιση στην έκδοση 8.193 θα πραγματοποιηθει την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου χωρίς αλλαγες στα περιεχόμενα που έχουν ανακοινωθεί πιο πάνω.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή