17 Νοεμβρίου 2019 - Μια ημέρα που κανείς δεν θα ξεχάσει

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35612
  • Ημερομηνία έναρξης

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Αυτο δειχνει την κατασταση που βρισκεται ο ελληνικος σερβερ. Ενω εχει παικτες πολυ ικανους, ξεχνανε ολοι τις "μαχες" και μενουν στο "φυλετικες". Ολοι μεινανε στο πως θα τραμπουκισουν τους "απεναντι", τι καταρες θα ριξουν και πως θα τους κανουν να φανε μπαν.

Eσύ άσχετε αντί να δεις φυλετικές μάχες είδες φυλετικές αγκαλίτσες,και όταν έπεσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα τσιράκια σου και ήρθε η ώρα να παίξεις ξύλο εκτός απο το να βαράς τη προπαγάνδα φεύγεις όπως και όταν ήρθε η ώρα να παίξεις ξύλο στον 42...

Είστε μια παρέα, με μάζα σαν φυλή αλλά απο παίχτες με μέτριες ικανότητες. Λέτε οτι δεν είδατε σπαθάκια αλλά μόνο και μόνο με μεμονωμένες ενέργειες ο ΛΑΚΑΣΑ νόμπλαρε το ντέβερ και ο 2νερδς τον μακιαβέλι, δηλαδή 2 μετωπικά και σοβαρά ακκ σας.. Θέλατε και πλάνο να παίξετε ρε; Ειστε σοβαροί;


Οι πραγματικοί λόγοι που πατατε διαγραφές είναι
1)Δεν έχετε λογαριασμούς ικανους να σταθούν σε πόλεμο με χειρότερη αναλογία απο 70-30 υπέρ σας
2)Φοβάστε να παίξετε πόλεμο γιατί οταν έφτασε το μέτωπο σε εσάς φύγατε...


Συμφωνώ με τον ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΕΡΚΑΤ απο πάνω...

ΥΓ.Και επειδή θα πείτε για μένα, εγώ και οι φυλές που μπαίνω επειδή έχουν κοχονες, στον 49 όταν μας βαρούσαν 3 φυλές παίξαμε χάσαμε δεν πατήσαμε διαγραφές,στον 55 πάλι 3-1 ήπειροι,πάλι παίξαμε χάσαμε,εσείς κατευθείαν διαγραφές...ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΛΟΥΖΕΡ
 
Τελευταία επεξεργασία:

ΛΕΦΤΗΣ

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
76
Γραψατε τρια ατομα κατω απο το μηνυμα μου.
Διαβασα τις τρεις πρωτες λεξεις απο τον καθενα σας. Δεν χρειαστηκε παραπανω.
Πολυ μπλα μπλα ακομα και τωρα.

Τον κοσμο τον κλεινετε εσεις. Τωρα τι ζορια τραβατε, δεν ξερω.
 

The Baker

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
107
Καλησπερα,

Θα σχολιασω πρωτα 2 πραγματακια εντος παιχνιδιου ,ανουσια πλεον για τον κοσμο και μετα θα προχωρησω στα υπολοιπα.

Θα μιλησω για το acc που μπηκα co-play περιπου 10 Οκτωβρη. Το ακκ που θυμισε snipers στα καλυτερα του .Ναι το ακκ dosos.

Aρχικα να αναφερω επειδη μιλατε για σημαδεμενη τραπουλα ,οτι το συγκεκριμενο ακκ αποφασισε οτι θελει να ερθει μαζι μας λιγες μερες (μαξ 5) πριν μπω co-play εκει. Οι λογοι που αποφασισε οπως μου ειπε ο ιδιος ? Ειναι οτι η σαμπ ειναι τσιρακια των στοπ , ο ρισκριμ μπουσταρει εμετικα τον uf πραγμα που επιβεβαιωθηκε (2 χωρια 19 εσωτερικα και βαρβαρα ..πανω απο 10 απο αυτα εσωτερικα).Ο ρισκριμ στρατολογει οτι κινειται και δεν υπαρχει ουτε ενα καφε στον χαρτη. Ειτε το πιστευετε ειτε οχι αδιαφορο μου ειναι αλλα αυτη ειναι η αληθεια για τον λογο που εγινε η αλλαγη στο acc.

Δυστυχως για εσας η τραπουλα δεν την οσο σημαδεμενη νομιζετε απο την μερια μας ,αλλα την σημαδεψατε εσεις με τις κινησεις σας και την ανικανοτητα σας να διοικησετε.

Στον αγαπημενο ρισκριμ και στα πραγματα που ειδα οσο ημουν σαμπ , 2 συμβουλες αν ποτε ξαναμπει σε κοσμο με δικη του φυλη. Τα εγραψα και χθες στο διαφυλετικο τα ειδε ο φιλος old στα γραφω και εδω να τα δεις και εσυ.

Μην παιζεις με κλικες ,ολοι οι παιχτες σου ειναι ισαξιοι ειτε μιλας 5 λεπτα μαζι τους ειτε 3 ωρες. Μην μπουσταρεις συγκεκριμενα acc προκλητικα γιατι δυσαρεστει ολη την υπολοιπη φυλη. Ξανα αναφερω το ακκ του UF ως παραδειγμα.
Μαθε να βγαζεις πλανα ,οταν ενα ακκ σου δηλωνει 5 επιθετικα και τον βαζεις να βαρεσει 2 χωρια μετωπικα (3-2 επιθετικα στο καθενα) στο σημειο του κοσμου που ειμαστε εισαι αστειος.
Τελος οταν εχεις υποψιες οτι ενα acc μπορει να ειναι ρουφιανος μην του δινεις ρε φιλε 27 χωρια σε αποσταση 15χ15. Δωσε βαρβαρα σπαστα σε ολο το ριμ.

Παμε τωρα στα υπολοιπα.

Θα απαντησω πρωτα στον @Fr0zenStaLk3r με τον οποιο διαφωνω. Επειδη βλεπω οτι ριχνεις τις ευθυνες κυριως σε εμας ,να σου απαντησω οτι και εσεις στους περισσοτερους κοσμους σαν φυλη στοπ ειχατε ρουφιανους.Ακομα και εδω εχετε δυστυχως για αυτους ξερουμε ποιοι ειναι. Το αν εμεις τους χρησιμοποιουμε καλυτερα η οχι η εαν ο δικος μας ηταν το Νο1 ακκ της υπερσυμμαχιας σου δεν ειναι δικο μας προβλημα και μικρη σημασια εχει. Και συμφωνω οτι δεν πατατε διαγραφη επειδη ο κοσμος ειναι 50-50 ,γιατι ακομα εχετε πλεονεκτημα σε χωρια. Πατατε γιατι ξερετε οτι πλεον δεν υπαρχει γυρισμος στον κοσμο.

Χαιρομαι ιδιαιτερα που βλεπω τον rofius τωρα που τελειωσε ο κοσμος να μιλαει αντικειμενικα. Οπως και ο λεφτης κατι το οποιο δεν περιμενα ομολογουμενως.

Επισης χαιρομαι που καταλαβαινετε οτι τα μπαν ηταν δικαια δυστυχως για εσας τους συγκεκριμενους τους εφαγε το οτι μιλανε πολυ.

Στο μονο που διαφωνω μαζι σου λεφτη ειναι οι τραμπουκισμοι που ανεφερες . Συμφωνω οτι βριζομαστε και οι 2 πλευρες ,μανες ,θειοι αδερφες κλπ εχουν πεσει απο παντου και κανεις δεν πρεπει να προσπαθησει να δικαιολογηθει. Απο εκει και περα το ποιος εχει τραμπουκισει ατομα και ποιος λεει σε συμμαχους οταν ξαναβγειτε για καφε στειλτε μου να ερθω να του ριξω φαπες ,το ξερεις πολυ καλα. Οπως επισης το ποιος εχει τραμπουκισει συμμαχο του και του εχει πει στον επομενο καφε και εσυ και ο σακης ρουβας θα φατε φαπες επισης το ξερεις. Εμεις δεν εχουμε τραμπουκισει καποιον ,γιατι ειναι ενα παιχνιδι ουτε θα απειλησουμε τον αλλον οτι θα τον βρουμε ουτε τιποτα. Εμεις βριζουμε μας βριζετε οσο παιζουμε αντιπαλοι και τελειωνει εκει.

Τελος οπως ειπα και στον rofius στο game χασατε απο την μπαν και μπαν θα παραμεινει η φυλη ,δεν θα αλλαξει κανενα ονομα οπως λεγατε οτι το αφηνουμε για καβατζα αμα κερδισουμε. Μπορει να παιζαν καμια 10αρια ατομα που εχουν ξαναπαιξει εστω και μια φορα σολ(για εμενα αυτοι δεν ειναι σολ ,αυτοι που επαιξαν απο τον 49 και πριν ειναι)στην αρχη και οντως καπου 3-4 οκτωβριου και μετα να μπηκαν αλλοι 4-5 (da vinci ασχετως που σταματησε/equalizer/εγω/ζεν μαστερ ο οποιος μας πηρε στην πλατουλα του και μας κουβαλησε ΚΑΠΠΑ) αλλα η φυλη ουδεποτε ειχε καμια σχεση με την σολ περαν των παιχτων.

Υ.Γ 1. Εχετε ακομα περισσοτερα χωρια ,μπορειτε να παιξεται και να χασετε με πανω το κεφαλι αν αντεξετε.
Υ.Γ 2. Φιλικους χαιρετισους στους old που αν και εχουμε βριστει και με τους 2 (πλεον μιλαμε κανονικα και τρολλαρουμε οπως προανεφερα ειναι ενα παιχνιδι) ειπαν οτι ημασταν ανωτεροι σε ολα και για αυτο κερδισαμε.
 

ΛΕΦΤΗΣ

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
76
Μικρη σημασια εχουν αυτα πλεον!

Το κριμα ειναι στον τσαμπουκα που πουλανε πολλοι ακομα και τωρα.

Καλη καρδια! Καλη συνεχεια ευχομαι!
 

Don Vito Corleone

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Μια ερωτηση να κανω ως παρατηρητης του κοσμου....

Η σαμπ διαβαζω διαλυθηκε......οι αλλοι πανω μπαναριστηκαν......

Η στοπ? δεν θα συνεχισει? αφου ο κοσμος μετα τα διαφορα που προηγηθηκαν αντε να εγινε 55-45....

Ισως καταλαβα κατι λαθος? διορθωστε με αν καπου εχασα κανενα επεισοδειο
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Προφανώς και η ΒΑΝ ήταν ανώτερη και δίκαια έκλεισε τον κόσμο. Πολύ καλύτερη οργάνωση, εξαιρετικά τοποθετημένη στο χάρτη. Προς στοπιτες μην πατήσετε διαγραφή και κάνετε τον κόσμο HP σε διάρκεια. Παίξτε αν αντέξετε και πέστε τίμια. Χάρηκα που γνώρισα άτομα από ΒΑΝ και γινόταν καλό καλαμπούρι στο Skype.

El Matador.
 

liberta21

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
134
Λίγα πράγματα κρατάω από τον Κ61.
Μερικά άτομα που μπήκαν να παίξουν μαζί μας για πρώτη φορά και αποδείχθηκαν ενεργοί και χρήσιμοι σε βαθμό που δεν το περίμενα.
Τα όμορφα σκυπε κολλς μας αλλά και τα δικά σας.
Γκουαλα-Κούληδες 2-1

Μπράβο σε όλους για τη νίκη, πολλοί απέδειξαν ότι έχουν τσαγανό και μπήκαν να παίξουν σε κόσμο 3β1.5(που διαμορφώθηκε σε 4β1.5)

 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Καλησπερα σαμποτερς και στοπιτες

Η αληθεια ειναι πως και εγω ειμαι απο τους ελαχιστους που ξενερωνουν απο την μπαν αν και δουκας της φυλης


Χτες στο ακουσμα των διαγραφων και παρα τις αντηρησεις των περισσοτερων μελων μου αποφασισα να στειλω ενα μηνυμα στον προμανατζερ για να του κανω μια προταση που θα εδινε την δυνατοτητα ανασυγκροτησης της στοπ.

Ο κοσμος ακομα παιζοτανε και ακομα παιζετε αλλα παρολα αυτα λεω δεν γ....... να παιξουμε μπηκαμε και 3 μπαν δικαιο η οχι ειναι πολυ λαθος να κρινουν κοσμο(ακουσαμε ακομα και πως ηταν στημενα μεγα το ελεος σου) γιατι δεν θελω να πιστεψω καν πως το γεγονος οτι εφυγε ενα ακουντ στημενο απο εμας μεσα στους σαμπ και ξεκινησε να τους βαραει ειναι η αιτια διαλυσης(θα ηταν τραγελαφικο)



Αλλα ο προμανατζερ δεν μπηκε καν στην διαδικασια διαλογου η να ακουσει τι εχω να του πω και να του προτεινω ισα ισα θεωρησε πως το να φυγει σαν τον λαγο αυτος και τα μελη του θα δωσουν μικροτερη αξια στη νικη μας και διαδιδουν παντου πως μας πονεσε που πατησατε διαγραφες

Αυτη κυριοι ειναι η μεγαλη στοπ που δεν βγαινει σε κανενα μετοπο μπροστα που δεν εστειλε ποτε αμυνες στους συμμαχους της(περα απο 3-4 αμυντικα) και οταν ειδε το μετοπο να την πλησιαζει απο 2 μεριες το εβαλε στα ποδια

Το τσιρκο του προμανατζερ σιγα σιγα κανει τα κολπα του για να ξεγλυστρισει σε καποιον απο τους επομενους ευκολους κοσμους ωστε να καταφερει να κλεισει χωρις να χρειαστει να παιξει αμυνα


Ξερω πως και εσυ αλλα και τα μετωπικα σας ακκουντ ειστε αρκετα κοτες για να δεχτειτε να παιξετε εναν κοσμο στα ισα αλλα ακομα και τωρα σου δινω την ευκαιρια να μου στειλεις μηνυμα στο παιχνιδι και να σου κανω την προταση που ελεγα χτες


Οσο για την σαμπ μια φυλη με ανενεργους μετωπικους(πραγμα που δεν γνωριζαμε μεχρι να τελειωσουμε με τους μπραβος) με η χωρις ρουφιανο η πορεια σας ηταν διαγεγραμενη.δυστηχως πεσατε θυματα εκτος δικων μας αλλα και του ιδιου του αρχηγου σας κατα καποιον τροπο που ηταν απειρος οπως φανηκε να διαχειριστει καταστασεις πιεσης.....βασικα και ο θοδωρης και ο ηλιας δεν ειδα να ασχολουνται και ποτε με τις αμυνες ,δηλαδη συνολικα οι φυλες οχι μονο οι αρχηγοι....ο καθενας ετρεχε να σωσει το τομαρι του


Καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια ομως και μην κρατατε κακιες για κανεναν απλα ειμαστε καλυτεροι σε ολους τους τομεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Μικρη σημασια εχουν αυτα πλεον!

Το κριμα ειναι στον τσαμπουκα που πουλανε πολλοι ακομα και τωρα.

Καλη καρδια! Καλη συνεχεια ευχομαι!

Εμεις ειχαμε προειδοποιησει και εσεις κοροιδευατε, επιλογη σας ηταν να παιξετε αντιπαλοι μας. Ας μπαινατε σε αλλον κοσμο.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Την επόμενη φορά που θα ανοίξει κόσμος να γίνεται τεστ μέτρησης IQ .
 

DeletedUser34729

BAN + BAN + PROP + BAN = 967 χωρια
STOP + VOICE(πρωην SAB) + dejavu + STOP + STOP =1177 χωρια

Ας πουμε οτι ο αριθμος των χωριων ειναι εικονικος επειδη 100 χωρια των ντεζαβου και αλλα τοσα(μπορει και παραπανω) απο πρωην σαμπ ειναι πλεον χωρια ανενεργα εφοσον οι παικτες ειτε αποκλειστηκαν ειτε παρατησαν το λογαριασμο τους . Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω καθε νομισμα εχει δυο οψεις και τυγχαινει να βλεπω οτι ο κοσμος ειναι 50-50 και οχι 70-30 οπως θελατε να ειναι .

Και τωρα θελω να θεσω καποια ερωτηματα σε οσους μπορουν να απαντησουν .

Τι σας πειραξε πιο πολυ??

Γιατι ακριβως τα παρατησατε?? Τα μπαν ? ο λογαριασμος που αλλαξε φυλη ? η μηπως επειδη δεν μπορειτε να παιξετε κοσμο 50-50 και θα πεσετε σαν τραπουλοχαρτα σε λιγες μερες.

Για την ιστορια να αναφερω τον λογαριασμο lakis1976 που στον κ50 σας ΧΑΡΙΣΕ 20 χωρια στο κεντρο της αντιπαλης φυλης. Τοτε ηταν ολα καλα και οι ρουφιανιες μεσα στο παιχνιδι . Τωρα μιλατε για καταντια του ελληνικκου σερβερ??

Για την ιστορια επισης να αναφερω οτι πριν ενα χρονο ειμασταν 20 λογαριασμοι στον .νετ και πεφταν μπαν την ημερα που δεχομασταν πλανο και βγαιναν τα μπαν 2 μερες μετα αφου ειχε χασει 20 χωρια ο λογαριασμος και η απαντηση ηταν οτι ο αποκλεισμος δωθηκε λανθασμενα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι που χασατε εξαιτιας μας .

Εκει που θελω να καταληξω ειναι αυτα γενικα γινονται και αλλου και σε μεγαλυτερο βαθμο απο τον ελληνικο σερβερ .

Οσον αφορα για τα αδικα μπαν ναι μαλλον ηταν αδικος ο αποκλεισμος του μπαν-που που εβαζε με θρασος καθε επισεση στο 1μσ .
Η μηπως ειναι αδικα τα μπαν σε λογαριασμους που μου στελνουν μηνυματα να μου πουν ποσο αγαπανε την μανα μου .
 

Φυγας

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
62
καλησπερα και απο εμενα,

Βλεπω πολυ κλαψ και χαιρομε, χαιρομε διοτι αυτο σας ειχε υποσχεθει η διοικηση και αυτο παιρνετε.
Μηπως σας ειχε πει καποιος πως δε θα μπουμε με πρεμ;; χωρις ρουφιανους μηπως;; οτι καθε πλανο δε θα φευγει και ενας;; ΟΧΙ... σας τα ειπαμε σας τα υπενθημιζαμε κατα τη διαρκεια του κοσμου και η απαντηση σας ηταν οτι αυτο περιμενετε γιατι δεν εχει ενδιαφερον ο κοσμος. Τωρα δε σας ικανοποιει αυτο; μηπως εξαρχεις φοβοσασταν το 50-50 ;

Εχετε ενα χαρτη 50-50, μπορειτε να παιξετε και στο τελος να χασετε φυσικα ή να πατησετε διαγραφες !

τα φιλια μου στους ντε ζα βου:)
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Για την ιστορια να αναφερω τον λογαριασμο lakis1976 που στον κ50 σας ΧΑΡΙΣΕ 20 χωρια στο κεντρο της αντιπαλης φυλης. Τοτε ηταν ολα καλα και οι ρουφιανιες μεσα στο παιχνιδι . Τωρα μιλατε για καταντια του ελληνικκου σερβερ??

Κανει ρουφιανιες η στοπ: Ολα μεσα στο παιχνιδι
Κανουν ρουφιανιες στους στοπ:ΔΙΑΓΡΑΦΗ
Κανουν ρουφιανιες στους συμμαχους των στοπ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Αυτη ειναι η στοπ και τιποτε αλλο. Τον χρονο να γυρνουσα πισω θα σας εκανα το ιδιο παλι ξανα και ξανα. Το αξιζετε
 

Ο Τουριστας

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
33
Καλησπερα και απο εμενα,

Προς τους στοπ:

Γραφετε ολοκληρες εκθεσεις προσπαθωντας να δικαιολογησετε την ηττα σας λεγωντας πραγματα που καποιος εξωτερικος παρατηρητης θα σχηματισει λαθος αποψη. Επισης εκτιθεστε ταυτοχρονα γιατι ξερετε πολυ καλα οτι το παιχνιδι της ρουφιανιας εσεις το ξεκινησατε και βγαινατε πριν 2 μηνες και λεγατε θα χασετε και θα δειτε τι θα γινει και μπλα μπλα μπλα. Τελικα το αποτελεσμα ειναι οτι απο 4βσ1 σας καταφεραμε να πατατε διαγραφες σαν γνωστες κοτες θυμιζονταν εποχες κ42.

Οσο γι αυτα που λετε για πλανα και ιστοριες πιστευω σας γλιτωσαμε απο την απολυτη ξεφτυλα.Οποιος καθισει να κοιταξει τα στατιστικα το στησιμο των φυλων και την ενεργοτητα καθε φυλης θα παρατησει οτι σας καναμε συνεχεια βουτιες μεσα στους πυρηνες σας και δεν παιρνατε μυρωδια.Φανταστειτε τι θα γινοταν σε επερχομενα πλανα με αυτα τα δεδομενα .Δεν θα αναλυσω παραπανω μια ιδεα για οποιον ενδιαφερεται να μαθει εδωσα....

Θελωντας να καταληξω καπου ειναι οτι το παιχνιδι λεγεται φυλετικες μαχες και περιλαμβανει διπλωματια , ρουφιανους κλπ. Το αστειο ειναι οτι ειχατε μια υπεροχη στην αρχη και αντι να την εκμεταλευτειτε προτιμησατε να πηδηξετε απο το καραβι στην πρωτη δυσκολια.


Καλη συνεχεια σε ολους.

ΥΓ. Ιδιαιτερη επισημανση στο DARTH VADER που το τελευταιο διμηνο εβγαλε γλωσσα στα σκυπε και απο προχθες εριξε πισω του μαυρη πετρα.Γιατι αραγε?
Μηπως γι αυτο?
1574100422640.png

Να θυμασαι και ποιος ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

1574100609136.png
 
Κορυφή