Αναβάθμιση Έκδοση 8.190

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Αναβάθμιση στην έκδοση 8.190

Αγαπητοί παίκτες,
Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση στην έκδοση 8.190. Ως συνήθως κατά τα διάρκεια της αναβάθμισης, δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.


Νέα δυνατότητα

Βελτίωση του παραθύρου μονάδων στην επισκόπηση χωριού
Στο παράθυρο των μονάδων της επισκόπησης χωριού, οι μονάδες θα μπορούν να φιλτράρονται αναλόγως της προέλευσής τους: όλα, δικά μου, άλλα.


Feedback

Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις επί των αλλαγών, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Και μια μικρή επεξήγηση όσον αφορά την συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Ενδεχομένως να υπέπεσε στην αντίληψη ορισμένων ένα επίσημο βίντεο με μια νέα "δυνατότητα" που ήταν στα σκαριά να εφαρμοστεί, το Delayed support. Με δυο λόγια, μιλάμε για την αποστολή αμυνών (μόνο), με χρονική ακρίβεια ms και με δυνατότητα η εντολή να σταλεί έως και 5 λεπτά πριν την προβλεπόμενη ώρα άφιξης.

Να ξεκαθαρίσω λοιπόν ορισμένα πράγματα: η συγκεκριμένη δυνατότητα είχε προγραμματιστεί να εφαρμοστεί μόνο στον net σε πρώτη φάση. Σε κανέναν άλλον server. Γι' αυτό και δεν υπάρχει μετάφραση, γι' αυτό δεν υπάρχουν υπότιτλοι του βίντεο σε άλλες γλώσσες πλην των Αγγλικών. Οι CMs ενημερωθήκαμε επίσημα για τη συγκεκριμένη δυνατότητα 2-3 μέρες πριν, που σημαίνει πως δεν την είδαμε στην πράξη και δεν είχαμε τη δυνατότητα να προτείνουμε αλλαγές/βελτιώσεις/διαφωνίες/ενστάσεις όπως γινόταν πριν. Το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίστηκε αυτή η ιδέα, ήταν πως ο επιτιθέμενος είχε μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τον αμυνόμενο, μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 8.35 όπου μπήκαν τα τρένα αριστοκρατών.
Μετά το αρνητικό feedback (για να το πω κόσμια) που δόθηκε και από παίκτες και από CMs, τελικά η αναβάθμιση της Δευτέρας του net δεν θα περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Και δεν υπάρχει πρόθεση να βγει η συγκεκριμένη δυνατότητα με την αρχική της μορφή. Το αν, πότε και σε ποια μορφή θα κυκλοφορήσει, είναι εντελώς άγνωστο αυτή τη στιγμή.

Στο φόρουμ του net έχει δημιουργηθεί θέμα που μαζεύουν προτάσεις για το πώς μπορεί να τροποποιηθεί/βελτιωθεί αυτή η δυνατότητα ή και να αντικατασταθεί από κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Όποιος θέλει να προτείνει κάτι στα Αγγλικά, σαφώς και μπορεί να το κάνει. Όποιος θέλει να κάνει πρόταση στο feedback που έχουμε εδώ στο φόρουμ, πάλι μπορεί να το κάνει. Σε όποιο φόρουμ και αν γίνουν προτάσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μεταφερθούν.
Μην μπείτε όμως στη διαδικασία να κράξετε. Ναι είναι χάλια, ναι δεν έπρεπε καν να σχεδιαστεί εξ αρχής, ναι έπρεπε να βγει για δοκιμή στον beta αρκετά νωρίτερα. Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα. Δώστε προτάσεις.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή