Ανακοίνωση Η μέχρι τώρα πορεία και η συνέχεια του κ61

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Αγαπητοί παίκτες,

Τις τελευταίες μέρες στον κ61 κάποιοι έχετε επιδοθεί σε έναν αγώνα εντυπωσιασμού επειδή νομίζετε πως πετώντας υπονοούμενα, συκοφαντώντας με ανυπόστατες κατηγορίες, πουλώντας ειρωνεία και υφάκι με περίσσιο θράσος, θα καταφέρετε να φέρετε όλη την Ομάδα προ τετελεσμένων γεγονότων. Κάποιοι προσπαθείτε να βγάλετε φήμες πως υπήρξε δωροδοκία για άρση αποκλεισμού. Και κάποιοι τις πιστεύουν. Και τις διαδίδουν κιόλας.
Αν νομίζετε πως βρίσκομαι σε αυτή τη θέση σε περισσότερα από ένα παιχνίδια ταυτόχρονα για περισσότερα χρόνια απ’ όσα κάποιοι βρίσκεστε στο παιχνίδι, χωρίς να έχει προσπαθήσει κανείς άλλος μέχρι στιγμής να βγάλει τις ίδιες φήμες που ορισμένοι κυκλοφορείτε τώρα, καλό θα ήταν να πάτε να τους ρωτήσετε. Αν τους βρείτε δηλαδή εκεί που παίζουν.
Αν πάλι νομίζετε πως έχετε την δυνατότητα να παίζετε με την καθημερινότητα και το ήθος ανθρώπων που καθημερινά επί σειρά ετών απαντούν στις αιτήσεις σας και μπορείτε να τους προσβάλλετε και να είστε εριστικοί μαζί τους, έχετε στα υπόψιν σας ότι δεν σας φοβούνται και γι’ αυτό δεν σας τιμωρούν, σας κάνουν τη χάρη να δίνουν τον χρόνο τους για να παίρνετε απαντήσεις σε οτιδήποτε ρωτάτε. Γιατί κάποιοι εθελοντικά δίνουν τον δικό τους, προσωπικό χρόνο για τις αιτήσεις σας. Γιατί χάρη σε αυτούς τους κάποιους ο μέσος χρόνος απάντησης των αιτήσεων είναι 1 ώρα και όχι 36 ώρες.

Το κοινό στοιχείο αυτών που υποκινούν όλα αυτά, είναι πως προσπαθούν με κάθε μέσο να εμπλέξουν την Διαχείριση στο πανηγυράκι που προσπαθούν να στήσουν. Τις τελευταίες μέρες στο Κέντρο Υποστήριξης έχουν έρθει αιτήσεις από παίκτες όλων των φυλών του κ61 που μιλάνε για μια άδικη Διαχείριση, για στοχοποίηση παικτών, για άδικους αποκλεισμούς. Δεν μπορεί να είμαστε άδικοι με όλους σας. Κάπου έχετε χάσει τη μπάλα.


Επειδή λοιπόν όλα έχουν ένα όριο και προτού συνεχίσετε την ίδια τακτική, λάβετε υπόψιν τα παρακάτω:

Έχω πάρει άδεια από την Εταιρεία να δίνονται απευθείας global ban σε όσους σκοπίμως προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αναρχίας, με σκοπό να κερδίσουν την εύνοια που νομίζουν πως έχουν οι αντίπαλοί τους και όχι αυτοί. Είτε στέλνοντας συνεχώς αιτήσεις για το ίδιο θέμα, είτε βάζοντας άλλους να στέλνουν αιτήσεις, είτε κάνοντας συγκρίσεις περιπτώσεων, είτε κάνοντας αναφορά σε αποκλεισμούς, είτε απαιτώντας αποκλεισμούς, είτε απαιτώντας να μάθουν γιατί αποκλείστηκε ο τάδε και όχι ο δείνα, είτε διαστρεβλώνοντας γραφόμενα, είτε ακόμα και σε όσους μοιράζουν απαντήσεις αιτήσεων αριστερά και δεξιά.
Όπως επίσης έχω πάρει άδεια να προχωρήσω και σε διάλυση φυλών που υποκινούν τέτοιες συμπεριφορές. Γιατί ορισμένοι από εσάς έχετε την εντύπωση πως αποκτήσατε ένα δικαίωμα το οποίο σας επιτρέπει να βγάζετε τον χειρότερό σας εαυτό σε ένα παιχνίδι και πως όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να υποστούν και να ανεχτούν την απαράδεκτη συμπεριφορά σας.


Από αυτή τη στιγμή λοιπόν, ισχύουν αυτά για τον κ61. Πάμε να δούμε ποιος θα κάνει πρώτος σεφτέ.


Για την Εταιρεία,
noesis


Υ.Γ. Όσοι προσπαθούν να πατήσουν σε γνωριμίες που έχουν με κάποιους που πέρασαν από την Ομάδα Διαχείρισης ή προβάλλουν ως επιχείρημα πως είναι αδιανόητο να αποκλειστεί κάποιος που πέρασε από την Ομάδα, έχουν αναλογιστεί γιατί τα κολλητάρια τους είναι πρώην και όχι νυν; Γιατί μιλάμε για άτομα που η θητεία τους στην Ομάδα Διαχείρισης ήταν μικρότερη από όσο διαρκεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Άραγε έχει αναφέρει κανείς από αυτούς τους πρώην γιατί όντως έγινε πρώην ή το κάνουν γαργάρα; Για κάποιους που έχω στα υπόψιν μου, φύγανε νύχτα επειδή μάζευαν premium με παράνομο τρόπο. Ή έψαχναν τρόπους να βοηθήσουν τους φίλους τους. Αυτά σας τα λένε τα καλόπαιδα που έχουν αναλάβει την «εσωτερική πληροφόρηση» ή για τα μόνα που ξέρουν να κουτσομπολεύουν είναι τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και πώς περνά τον χρόνο του;
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή