Η αρχη μιας νεας συμμοριας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Καλησπερα φιλοι μου και μη,

Σωστα μαντεψατε, στον 61 θα φτιαξω φυλη με τον Dark Tornado. Εχθροι μας θα ειναι οι stop οι οποιοι χωρις το prem ειναι ενα μηδενικο και θα εχουν για τσιρακοφυλη τους SAB με αρχηγο τον immortals γνωστο τσιρακι των και καλα δυνατων φυλων. Οπως καταλαβαινετε μπαινουμε σε εναν κοσμο που διπλωματικα ειναι εναντιων μας διοτι ειμαστε μια νεα φυλη με καλυτερο μεν υλικο απο αυτους αλλα χωρις κοκκινους δρακους και φυλες τσιρακια. Μπαινουμε δηλαδη για να παιξουμε ξυλο χωρις να μας νοιαζει η νικη. Μπαινουμε για να σας ξεφτιλισουμε αλλη μια φορα που κανετε τις κοτες να μας αντιμετωπισετε στα ισα παλι.Παρακατω θα αναλυσω μερικα πραγματα
SAB
Αρχηγος της φυλης ο Rescream ο οποιος στην αναζητηση μελων ελεγε οτι θα μπουν 61 με συμμαχους την στοπ και θα παιξουν εναντιων μιας φυλης που απαρτιζεται απο σολακια-μποξερ-περου.Η αληθεια ειναι οτι δεν ισχυει αυτο γιατι και απο αυτες τις 3 φυλες δεν εχουμε τοσα ατομα και επισης εχουμε κανει προσθηκες και απο αλλου. Ο κυριος αυτος με το υποτιμητικο σολακια στον κοσμο 56 ειχε μπει σε μας αλλα πεταχτηκε με την μια γιατι ηταν ανεπαρκης. https://gr.twstats.com/gr56/index.php?page=tribe&mode=tribe_changes&id=54 . (Οι απιστοι αν δουν τον πρωτο παιχτη που πεταχτηκε απο την φυλη). Εκεινη την μερα πηγε να ζησει το ονειρο του να παιξει σολ αλλα την ιδια μερα του κοπηκε το ονειρο και ποναει ακομα απο οτι φαινεται.
Για τον immortals δεν εχω να πω πολλα, τα εχω ξαναπει, στον 51 ηταν το τσιρακι των cxc και στο τελος τον ξεφτιλισαν οπως του αξιζε. Λογικο να προσπαθει να μας παιξει 3vs1 γιατι ακομα πονα απο τον 42 που επαιξε με μια σοβαρη φυλη στα ισα ,εριξε και παραπανω prem και πηγε πυξιδα 16 μερες το χωριο του λεγοταν puddin.

STOP
Χωρις το premium δυσκολευονται να κλεισουν ηπειρο και εχουν κλεισει 2 κοσμους χωρις να εχουν παιξει στα ισα με μια καλη φυλη. Α συγγνωμη παιξαν στα ισα στον 42 που πατησαν διαγραφες με 600 χωρια παραπανω. Αυτοι ειναι οι στοπ και δεν αλλαζουν.Μπαινουν σε κοσμο με συμμαχους τους SAB και μια παρασιτοφυλη ενος κυριακου. Ο αρχηγος των στοπ γνωστος ασχετος που δεν εχει ιδεα απο το παιχνιδι που εχει βγαλει γλωσσα επειδη υπαρχει ανταλλακτηριο. Ο προμανατζερ μαλιστα στον 42 ηθελε να ειναι αντιπαλος με τους AJE επειδη ειχαν κοντρες στον 28. Εδω ομως επειδη εχει ανασφαλειες θα κανει συμμαχια με την φυλη στην οποια ενας εκ των αρχηγων ειναι και ο immortals ο αρχηγος των AJE. Αυτοι ειστε



Εμεις θα μπουμε να παιξουμε με ανισους ορους γιατι μας αρεσει το παιχνιδι, τα ατομα στην φυλη μου δεν εχουν μαθει να κανουν αγκαλιτσες,εχουν μαθει να παιζουν ξυλο μεσα στο παιχνιδι σε αντιθεση με σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Είμαι απλός άνθρωπος. Βλέπω SAB, σκέφτομαι το παρασιτικό και γλοιώδη ρόλο που διαδραμάτισαν στον 47 και τον 51 και πατάω λαικ ;)

Υπάρχουν φυλές που μπαίνουν για τη νίκη, υπάρχουν φυλές που μπαίνουν για τη παρέα,υπάρχουν φυλές που μπαίνουν για την αγκαλιά(ΝΑΙ ΝΑΙ θα υπάρχουν και αυτοι εδώ,αυτοι του 55..αυτοι που εφαγαν πυξίδα στον 58..αυτοι που μπήκαν 59..) και υπάρχουν και αυτοί οι υποτακτικοί, οι οποίοι μπαίνουν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα απλά για πάρουν μερίδιο απο τη πίτα και να νιώσουν μεγάλοι διπλα στους μεγάλους.

Ε εμείς είμαστε αυτοί που γίναμε μεγάλοι στη θέση των μεγάλων. Η κορυφή δεν μοιράζεται...



ΥΓ. ΖΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ...

 

DeletedUser35354

Είμαι απλός άνθρωπος. Βλέπω SAB, σκέφτομαι το παρασιτικό και γλοιώδη ρόλο που διαδραμάτισαν στον 47 και τον 51 και πατάω λαικ ;)

Υπάρχουν φυλές που μπαίνουν για τη νίκη, υπάρχουν φυλές που μπαίνουν για τη παρέα,υπάρχουν φυλές που μπαίνουν για την αγκαλιά(ΝΑΙ ΝΑΙ θα υπάρχουν και αυτοι εδώ,αυτοι του 55..αυτοι που εφαγαν πυξίδα στον 58..αυτοι που μπήκαν 59..) και υπάρχουν και αυτοί οι υποτακτικοί, οι οποίοι μπαίνουν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα απλά για πάρουν μερίδιο απο τη πίτα και να νιώσουν μεγάλοι διπλα στους μεγάλους.

Ε εμείς είμαστε αυτοί που γίναμε μεγάλοι στη θέση των μεγάλων. Η κορυφή δεν μοιράζεται...



ΥΓ. ΖΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ...
Μολις τελειωσα με τον στρατο , σεπτεμβρης μπηκε , καλη περιοδος για ξυλο και βλέπω τον αδερφο ΖΕΝ ακομη παρον . Μηπως ηρθε η ωρα να μπει και η dab?
 

DeletedUser34100

Τεοτσακ μαλλον εχεις μπερδευτει μου φενετάι δεν θα πω τιποτα απλα θα σου πω οτι αναφερεις 10 κοσμους πισω τον αρχηγο μιας φαμ , που καλως η κακως εχεις μια χι -ψι εντυπωση για εκεινον πραγμα που δεν εχει καμια σχεση με τον κοσμο και δευτερον εχεις καταλαβει οτι ο λογαριαμος παιζεται απο 2 ατομα η ακομα να το καταλαβεις ? Εκτος του 58 που ημουν μονος μου , Ευθυμης και ΘΟΔΩΡΗΣ , πραγμα που σημαινει οτι ειναι 2 διαφορετικα ατομα με διαφορετικες προσωπικοτητες και ικανοτητες , οταν αποφασιζεις να μιλησεις να εισαι ακριβης και οχι να πετας αερολογιες και γενικοτητες .

Στο εχω πει τοσες φορες στο ξαναλεω , γ@@@α τα φορουμ και τις βλακειες και μπες και ευχαριστησου το παιχνιδι οπως ολοι μας και μην εχεις πρωτο πραγμα στο μυαλο σου την ιντριγκα και την ανακοινωση πριν την αρχη του κοσμου . Σε αλλους κοσμους παρεα σε αλλους εχθρους σε αλλους χανουμε σε αλλους νικαμε ετσι ειναι η ζωη και το παιχνιδι , τωρα να καθεσαι να λες πριν 10 κοσμους αυτος εκανε αυτο ο αλλος εκανε το αλλο ο 3ος τον ποναει που δεν μπηκε σολ , ο 4ος ειναι πυξιδιαρης ο 5ος ειναι κωλοτουμπας και παει λεγοντας δεν απροσκοπει πουθενα παρα μονο στην ικανοποιηση σου ριχνοντας λαδι στη φωτια.


Γιαυτο το ελληνικο community των φυλετικων ειναι τοσο χαμηλο πλεον γιατι κανενας δεν κοιταει τη παρτυ του αλλα πως να βγει ανωτερος στους αλλους μειωνοντας τους , αν ειναι δυνατον δηλαδη...

Καλες Μαχες λεβεντες

Υ.Γ1 Ζεν Εκδρομες Ναρκωτικα
Υ.Γ2 Παμε για λιγο WOW Classic τωρα

ReScreaM
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Η αληθεια ειναι οτι περασανε 10 κοσμοι και η για την ακριβεια 14 απο το βαπτισμα πυρος σας και ειστε ακομα τσιρακοφυλη. Ξερω οτι παιζετε 2 ατομα και εγω σε ολο το κειμενο αναφερομουν στον συνονοματο μου, δεν πιστευω να μην το καταλαβες. Το ελληνικο community ειναι τοσο χαμηλο επειδη καποιοι τυπαδες σαν τους συμμαχους σας το κρατανε χαμηλο οντας αθλιοι παιχτες και την βλεπουν λογω ανταλλακτηριου καποιοι.

Υ.Γ @ΛΕΦΤΗΣ καλησπερα
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Καλη η ιντριγκα δεν λεω κραταει και λιγο τον κοσμο σε εγρηγορση(τους παικτες ενοω) αλλα το πραγματικο μου ερωτημα ειναι το εξης.......

Η stop θα εχει κοκκινο δρακο μαζι της και αν οχι οι υπολοιποι μπορουν να καλυψουν το κενο για το ανταλακτηριο?γιατι εχω και κατι ρουφιανους σε 1-2 φυλες απο ολο το παρεακι που στηνετε εσεις για κ61 και δεν εχουν μαθει ακομα και μεχρι να βαλω και στην στοπ 1-2 πρεπει καπως να ενημερωσω τους γνωστους μου που θα μπουν για πρεμ και ρωτανε

ευχαριστω εκ των προτερων!!!
 

DeletedUser31309

Τεοτσακ δεν θα γινεις αντρας ποτε....οποτε δε θα κατσω να σου δωσω απαντηση εσενα καθολου!
Dark tornado πες στα παιδια εκει που θα ειμαστε θα εχει πρημ...με η χωρις το δρακο!
Καλημερες καλο παιχνιδι σε ολους...

Μαζεψτε οσες πιο πολλες φυλες μπορειτε...ενδεχετε να τις χρειαστειτε!
 

Bazinga

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
105
1vs3 και αντιπαλοι περου ειδικοτης !
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Μαζεψτε οσες πιο πολλες φυλες μπορειτε...ενδεχετε να τις χρειαστειτε!

Μεχρι τωρα αυτο το κανεις απεγνωσμενα εσυ ,που χεις 2-3στοπ, την φυλη του νταλτον και τα τσιρακια τους sab και ηθελες και αλλες φυλες οπου σου ριξαν ακυρο.

Χαιρομαι που σε βλεπω καλα και ξαναγραφεις στο φορουμ παντως γιατι κατι αλλες εποχες ειχες εξαφανιστει.
 

DeletedUser31078

Παρότι το προφιτερόλ έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Γαλλία, η ζύμη του προφιτερόλ είναι εφεύρεση ενός Ιταλού ζαχαροπλάστη ονόματι Panterelli. Ο ζαχαροπλάστης αυτός ανήκε στη συνοδεία της Αικατερίνης των Μεδίκων, η οποία γύρω στο 1530 φτάνει στη Γαλλική αυλή, προορισμένη για σύζυγος του Ερρίκου του Βαλουά, ο οποίος ανέλαβε τον θρόνο και μετονομάστηκε στον βασιλιά της Γαλλίας Ερρίκο Β’. Η Αικατερίνη, μαζί με την προίκα της, έφερε στην Γαλλία και τους δικούς της σεφ από την Φλωρεντία, που εισήγαγαν στη Γαλλική κουζίνα πολλές σπεσιαλιτέ της χώρας τους, βάζοντας συγχρόνως τις βάσεις για τη Γαλλική ζαχαροπλαστική, μαζί φυσικά και με τους Γάλλους συναδέλφους τους. Ο Panterelli, λοιπόν, μετά από επτά έτη στο μαγειρείο της Γαλλικής Αυλής, κατασκεύασε τη «ζύμη εν θερμώ», την pâté a Panterelli, η οποία χρησιμοποιήθηκε για πλήθος μαγειρικών κατασκευασμάτων. Με το πέρασμα των χρόνων, η pâté a Panterelli μετονομάστηκε σε pâté a Popelini. Τα Popelini ήτανε μία μορφή κέηκ πολύ δημοφιλής κατά το μεσαίωνα. Κατά τα μέσα του 18ο αιώνα, ο Chef de Patisserie Avice τελειοποίησε τη ζύμη και δημιούργησε τη μορφή των σου που γνωρίζουμε σήμερα, οπότε η ζύμη μετονομάστηκε σε pâte à choux λόγω του χαρακτηριστικού σχήματος που παίρνει το σουδάκι και ομοιάζει με λαχανάκι (chou στη Γαλλική). Αργότερα, ο Γάλλος σεφ Marie - Antoine Carême είχε την ιδέα να γεμίσει τα choux με σαντιγύ και κρέμα πατισερί. Έτσι προέκυψε το προφιτερόλ στην σύγχρονη μορφή του.

Όσον αφορά την ιστορία της λέξης profiterole, τη συναντάμε στην Αγγλική γλώσσα από το 1600 δανεισμένη από τη Γαλλική. Η αρχική έννοια σήμαινε ένα είδος μικρής ανταμοιβής (profit), οπότε και προσφερόταν ένα μικρό γλυκό ως επιβράβευση.

Πέραν του προφιτερόλ, η χρήση της ζύμης έγινε πολύ γνωστή για γλυκά και αλμυρά, όπως τα choux με κρέμα ή με παγωτό, τα εκλαίρ, τα σεντ ονορέ, τις religieushes (καλόγριες με διπλό choux), τα croquembouches και τα Paris-Brest (Παρίσι-Βρέστη), όπου Βρέστη είναι η πρωτεύουσα της Βρετάνης. Επειδή το γλυκό αυτό δημιουργήθηκε από τον ζαχαροπλάστη του σταθμού της ομώνυμης γραμμής τρένου Παρισίου – Βρέστης, δανείστηκε το όνομά της από τα πλήθη των ταξιδιωτών που συνέρρεαν για να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο γλυκό.
 

DeletedUser31309

Δεν ξερω γι ποιες αλλες φυλες μιλας ακομη κι ο ρεσκρημ με πλησιασε δεν τον πλησιασα...
Μη πιανεις τον νταλτον τα παιδια ειναι καθαρα παικτες της στοπ οι οποιοι φτιαξανε ενα ομορφο συνολο αφου ειχαμε σταματησει κι συνεχισαν κι θα παιξουμε παρεα...ενα συνολο το οποιο θα μπορουσε να πρωταγωνιστησει αν στηθει καλα κι χωρις την Στοπ!

Δεν ψαχνομαι σε αντιθεση με σενα...κυριως με ψαχνουν...
Ας ξεκινησει το παιχνιδι κι τα λεμε καλυτερα μεσα να δουμε κι εσεις ποσοι θα στε...επισημα κι ανεπισημα...
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Δεν ξερω γι ποιες αλλες φυλες μιλας ακομη κι ο ρεσκρημ με πλησιασε δεν τον πλησιασα...
Μη πιανεις τον νταλτον τα παιδια ειναι καθαρα παικτες της στοπ οι οποιοι φτιαξανε ενα ομορφο συνολο αφου ειχαμε σταματησει κι συνεχισαν κι θα παιξουμε παρεα...ενα συνολο το οποιο θα μπορουσε να πρωταγωνιστησει αν στηθει καλα κι χωρις την Στοπ!

Δεν ψαχνομαι σε αντιθεση με σενα...κυριως με ψαχνουν...
Ας ξεκινησει το παιχνιδι κι τα λεμε καλυτερα μεσα να δουμε κι εσεις ποσοι θα στε...επισημα κι ανεπισημα...

Αρα παραδεχεσαι οτι θα μπεις συμμαχος με 2 φυλες. Μια του Dalton και μια του Rescream. Δηλαδη μια ηπειρο η στοπ, μια η φυλη του νταλτον, μια ο ρισκριμ. Δεν σε κατηγορω εσενα, καλα κανεις ομως αφου δεν ξερεις να νικας στα ισα και θες τσιρακοφυλες τυπου sab.
Τελικα τις διαφορες σου με τον Immortals τις ελυσες; Γιατι απο εκει που ελεγες να βγεις απεναντι τους τελικα τον κανεις συμμαχο
 

DeletedUser31309

Παρε την περου εσυ χαρισμα σου κι την πραξης κι τις 10 φυλες που φτιαχνετε γι να καθυστερησουν τους υπολοιπους στυλ ντρινκ κλπ κλπ ξερεις εσυ...
Ασε τα χαζα σου γι κανεναν αλλον...εχετε μαζεψει αυτους που θελετε...ισως παρετε κι μερικους μποξερ επισης αφου ο ντρακ επαιζε με τα παιδια στο 58...
Δεν πολυψαχνομαι ομως ειναι προφανες ποιοι θα ειστε...
Αν τα προσθεσεις βγαινουν πιο πολλες φυλες...χαχαχαχα
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Παρε την περου εσυ χαρισμα σου κι την πραξης κι τις 10 φυλες που φτιαχνετε γι να καθυστερησουν τους υπολοιπους στυλ ντρινκ κλπ κλπ ξερεις εσυ...
Ασε τα χαζα σου γι κανεναν αλλον...εχετε μαζεψει αυτους που θελετε...ισως παρετε κι μερικους μποξερ επισης αφου ο ντρακ επαιζε με τα παιδια στο 58...
Δεν πολυψαχνομαι ομως ειναι προφανες ποιοι θα ειστε...
Αν τα προσθεσεις βγαινουν πιο πολλες φυλες...χαχαχαχα

Η αληθεια ειναι οτι θα ειμαστε μια φυλη με 40 ατομα, τωρα τι λες για ντρινκ και αλλες φυλες δεν ξερω. Μαλλον παραμιλας ακομα....
Σας ποναει οπου σας βρει του Snipers η τακτικη
 

Don Vito Corleone

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Αντε να βλεπουμε τα τσεκουρια να ακονιζονται... χαχαχαχαχα

βγαλτε ακομα λιγο χολη να μπαινουμε στο νοημα....

προσεξτε μονο τις ωθησεις λογαριασμων αχαχαχαχαχαχαχα


Μονο O.m.G.
 

DeletedUser31309

Η αληθεια ειναι οτι θα ειμαστε μια φυλη με 40 ατομα, τωρα τι λες για ντρινκ και αλλες φυλες δεν ξερω. Μαλλον παραμιλας ακομα....
Σας ποναει οπου σας βρει του Snipers η τακτικη

Ε ενταξει θα την λετε ΒRAVOS π.χ.
Χαχαχαχαχα μαρεσει που λες γι εμας λες κι δεν ξερουμε τι εχετε κανονισει...
 

liberta21

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
134
Παρε την περου εσυ χαρισμα σου κι την πραξης κι τις 10 φυλες που φτιαχνετε γι να καθυστερησουν τους υπολοιπους στυλ ντρινκ κλπ κλπ ξερεις εσυ...
Ασε τα χαζα σου γι κανεναν αλλον...εχετε μαζεψει αυτους που θελετε...ισως παρετε κι μερικους μποξερ επισης αφου ο ντρακ επαιζε με τα παιδια στο 58...
Δεν πολυψαχνομαι ομως ειναι προφανες ποιοι θα ειστε...
Αν τα προσθεσεις βγαινουν πιο πολλες φυλες...χαχαχαχα

Ντρινκ η πιο αντρικη φυλη του gr.
εκανε ντεπουτο απεναντι σε μαο nightmare στον 49 με υλικο τυχαιες στρατολογησεις
επαιξε απεναντι σε cxc fam(sab) στον 51, με υλικο τυχαιες στρατολογησεις, χωρις προκαθορισμενη διπλωματια οπως εσεις κανετε.



Εσεις και στους κοσμους που μαζευουμε πρεμιουμ νομιζετε οτι παιζουμε, δεν μου κανει εντυπωση που βλεπετε σολακια παντου
Ειστε ολοι τοσο τραγικοι που σε ενα σερβερ 5χ5 κανετε συμμαχίες πριν βγουν οι ρυθμισεις και πριν ανοιξει ο κοσμος
Ειστε πιο τραξικοι που σε 10 κοσμους θα παιζουν τα ιδια 150 ατομα χωρις να αλλαζουν οι φυλες και αυτο δεν οφειλεται στον κωλοπαιδαρισμο του χ ψ τεοτσακ, αλλα στο δικό σας κομπλεξ και στο δογμα οποιος δεν ειναι παντα μαζι μας ειναι παντα εναντιων μας.

Ευθυμη σε ειχα για μαγκα, γινε πετρουνιας(κωλοτουμπας) οσο ακομα προλαβαινεις, μην αφηνεις το κοπλει σου να χαντακωνει το ονομα του ακκ σου, δεν σου αξιζει και δεν μας αξιζει να βγαινουν μηνυματα του τυπου τα σολακια-μποξερακια-περουβιανακια κλπ κλπ κλπ. λιγους μηνες αφου παιξαμε μαζι.

Θοδωρη πας με τους ισχυρους(θεωρητικα). ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΟ.

Προς τα λοιπα παρασιτα, μην βγαζετε σκρινσοτ το πρεμ σας, δεν θελουμε να μετρησουμε ποιος το εχει μεγαλυτερο.

Υ.Γ ΝΑΙ ναι ξερουμε παλι θα μπουμε σε εναν κοσμο 1β3, μπορει και να μην τα καταφερουμε. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ Η ΚΟΚΟΚΟ ?
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή