Μάχη Οδοφραγμάτων

Συζήτηση στο forum 'Events' που ξεκίνησε από το μέλος noesis, στις 8. Αυγ 2019.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. noesis

  noesis Community Manager Μέλος Διαχείρισης InnoGames

  Εγγραφή:
  24. Μαϊ 2011
  Μηνύματα:
  1.061
  Likes:
  165

  Μάχη Οδοφραγμάτων  Αγαπητοί παίκτες,

  Στις 14 Αυγούστου και ώρα 14:00 επιστρέφει το event "Μάχη Οδοφραγμάτων" και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου στις 14:00. Το event θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κόσμους, εκτός classic, speed και non-premium.

  Στόχος του event είναι να ανακτήσετε τον έλεγχο της πόλης από τον Βαρώνο του Bollwerk που την κατέλαβε και λεηλατεί το θησαυροφυλάκιό της. Η προδοσία δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη!


  Κυνηγήστε τον Βαρώνο του Bollwerk

  Στην έναρξη του event θα εμφανιστεί ο χάρτης της πόλης με τα οδοφράγματα που έχει στήσει ο Βαρώνος και οι άντρες του. Στο event θα έχετε υπό τις διαταγές σας μια ειδική μονάδα στρατιωτών που φαίνεται πάνω από τον χάρτη.

  Επιλέγοντας ένα οδόφραγμα, εμφανίζονται οι μονάδες που το υπερασπίζονται και μπορείτε να επιλέξετε ποιες μονάδες σας θα στείλετε στη μάχη.
  Το αποτέλεσμα της μάχης εξαρτάται από τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της κάθε μονάδας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε μονάδα, είτε πατώντας επάνω στην εικόνα της ή περνώντας το ποντίκι πάνω από την εικόνα. Όσες μονάδες ηττηθούν σε μια μάχη, δεν θα είναι διαθέσιμες για επόμενες μάχες έως ότου θεραπευτούν. Οι εχθρικές μονάδες που ηττούνται σε μια μάχη δεν θεραπεύονται αλλά αφαιρούνται από τις μονάδες που υπάρχουν σε κάθε οδόφραγμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να νικήσετε τις μονάδες ενός οδοφράγματος με πολλαπλές επιθέσεις.

  [​IMG]

  Με την κατάκτηση ενός οδοφράγματος θα λάβετε Δουκάτα τα οποία και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα του event για να πάρετε αντικείμενα. Σε συγκεκριμένα οδοφράγματα εφόσον είναι νικηφόρα η μάχη, θα παίρνετε και ειδικά αντικείμενα. Οι ανταμοιβές του κάθε οδοφράγματος εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης της μάχης. Υπάρχει δυνατότητα να επαναληφθούν μάχες σε οδοφράγματα που ήδη έχετε καταλάβει και θα λαμβάνετε Δουκάτα για τις μάχες αυτές, αλλά η κάθε επόμενη μάχη στο ίδιο οδόφραγμα θα είναι δυσκολότερη από την προηγούμενη.

  Όσα περισσότερα οδοφράγματα καθαρίζετε τόσος περισσότερος στρατός θα χρειάζεται. Θα κερδίζετε μονάδες κάνοντας διάφορες ενέργειες στο παιχνίδι. Καθημερινά θα έχετε δέκα πιθανότητες να βρείτε επιπλέον τυχαίες μονάδες, όταν επιτίθεστε, αμύνεστε, στρατολογείτε και κατασκευάζετε κτήρια. Κάθε φορά που κερδίζετε μονάδες από ενέργειες στο παιχνίδι, θα ενημερώνεστε με αναφορά.

  Επιπλέον Δουκάτα μπορείτε να κερδίσετε από την ημερήσια κατάταξη ή από την τελική κατάταξη του event. Τα Δουκάτα από την τελική κατάταξη θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν προτού κλείσει το κατάστημα του event, με το κλείσιμο να πραγματοποιείται 24 ώρες μετά τη λήξη του event. Μετά το κλείσιμο του καταστήματος, τα Δουκάτα που ίσως έχετε θα αφαιρεθούν, αλλά τα αντικείμενα που αποκτήσατε από το κατάστημα θα διατηρηθούν στον κατάλογό σας. Στο ιστορικό του event θα υπάρχει μια γενική επισκόπηση των Δουκάτων που κερδίσατε κάθε μέρα.  Συγκεντρώστε το στρατό και ανακαταλάβετε την πόλη!

  Μπορείτε να μας δώσετε feedback για το event, σε αυτό το θέμα.
  - Η Ομάδα του Tribal Wars
   
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις